Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Setkání a cestování (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=112)
-   -   Setkání vlků na Vltavě 2011.05.27-29 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=22195)

Maxa 28-03-2011 18:31

co třeba Český Krumlov a jeho 5 jezů ? :)

Elsia&Benjamin 28-03-2011 19:34

Quote:

Originally Posted by Maxa (Bericht 369178)

Hůůůůůůůůů. To by bylo přímo ďábelské... To by na mostě v Krumlově čučeli na vlčí konvoj. :D

Marianka.W 28-03-2011 20:12

Troufám si tvrdit, že laminátová vydra je lehčí než plastovka (taky je sice křehčí, ale zas klasika je klasika). Nás se sjezd bohužel letos netýká, (což mě teda moc mrzí) protože máme moc psů a taky budeme mít Mauglí(ho).
Na výcvik se zatím hlásit nebudem, protože možná budem rádi, když zaplatíme aspoň holou účast, ale předpokládám, že výcvik se dá případně "dokoupit" na místě.
Každopádně jedem a moc se na všechny těšíme. Navrhuji v sobotu večer v rámci volné zábavy udělat táborák. Kytaristi by mohli přibalit duté dřevo, co vy na to?
:wolf

Elsia&Benjamin 28-03-2011 21:32

Quote:

Originally Posted by Marianka.W (Bericht 369207)
Troufám si tvrdit, že laminátová vydra je lehčí než plastovka (taky je sice křehčí, ale zas klasika je klasika). Nás se sjezd bohužel letos netýká, (což mě teda moc mrzí) protože máme moc psů a taky budeme mít Mauglí(ho).
Na výcvik se zatím hlásit nebudem, protože možná budem rádi, když zaplatíme aspoň holou účast, ale předpokládám, že výcvik se dá případně "dokoupit" na místě.
Každopádně jedem a moc se na všechny těšíme. Navrhuji v sobotu večer v rámci volné zábavy udělat táborák. Kytaristi by mohli přibalit duté dřevo, co vy na to?

A když jsem Michalovi říkala, že když to jen trochu půjde, budete i s prckem, to mi nevěřil. :lol::lol: škoda, že jsem se nevsadila. :twisted:

sdivokoukrvi 28-03-2011 22:05

Quote:

Originally Posted by Maxa (Bericht 369178)

jééé to sem jela z vyšáku do boru nebo jak se to u čb jmenuje:D a splachovací most je nej:p

Marianka.W 28-03-2011 22:42

Snad jste si nemysleli, že budu s dítětem kysnout doma? Pro nás jsou bohužel překážkou spíš prachy (lépe řečeno jejich nedostatek) než mimino. Mě táta přines z porodnice v usárně, což asi mluví za vše.

Terez, to jsi jela asi z Vyšáku do Boršova, ne? To znamená poctivě celou štreku. (Pokud nepočítám krásný, ale (naštěstí) málo ježděný úsek Teplé Vltavy). Loni jsme na ty jezy koukali a skoro všude už jsou udělaný retardérky, což je podle mýho názoru škoda. Asi se tam německý děti moc často cvakaly. Ale i tak to bude určitě fajn výlet. Touhle dobou tam ještě nebude václavák. Jela bych hned...

sdivokoukrvi 28-03-2011 22:56

Quote:

Originally Posted by Marianka.W (Bericht 369267)
Snad jste si nemysleli, že budu s dítětem kysnout doma? Pro nás jsou bohužel překážkou spíš prachy (lépe řečeno jejich nedostatek) než mimino. Mě táta přines z porodnice v usárně, což asi mluví za vše.

Terez, to jsi jela asi z Vyšáku do Boršova, ne? To znamená poctivě celou štreku. (Pokud nepočítám krásný, ale (naštěstí) málo ježděný úsek Teplé Vltavy). Loni jsme na ty jezy koukali a skoro všude už jsou udělaný retardérky, což je podle mýho názoru škoda. Asi se tam německý děti moc často cvakaly. Ale i tak to bude určitě fajn výlet. Touhle dobou tam ještě nebude václavák. Jela bych hned...

jojo jeli sme to celý na střední ve 3ťáku, trvalo nám to asi 4 dny a musím uznat že i přes svou paniku z vody sem si to užila, ale představa psa na raftu mě děsí víc než voda

Marianka.W 28-03-2011 23:04

My měli psa jako porculána v lodi a bylo to v pohodě. Vyskakoval jen asi hodinu, než zjistil, že na břehu jsou kameny a kopřivy a pak už se mu v lodi i líbilo.

Maxa 08-04-2011 10:37

Vlci na Vltavě

Tak zatím máme 15 přihlášek:p

Maxa 26-04-2011 16:25

Vlci na Vltavě

Ahoj všem, poslušně hlásím že jsou poslední 2 volné chatky, tak kdo ještě váhá a rozmýšlí nedělejte to dlouho nebo na vás zbude jen stan nebo auto:p

Saren 22-05-2011 12:09

Prosím prosím, našel by se nějaký dobrodinec, který by mne a čubu vyzvedl v pátek kolem jedenácté v Krumlově na nádraží a dopravil do kempu? Případně poradí někdo nějaký bus, abychom nemusely tlapkat pěšky? Moc díky. ;)

Maxa 29-05-2011 20:21

Vlci na Vltavě

Ahoj všem co jste se účastnili letošní akce Vlci na Vltavě, sice nás na začátku trochu vypeklo počasí a museli jsme to malinko překopat ale jinak si myslím že se nám to povedlo a chtěl bych vám všem poděkovat za hojnou účast, příjemný víkend s prima partou lidí a skvělou třešničkou na dortu v podání plavby s Vlky po Vltavě :p . Fotky budou brzo (snad) ;-) a už se těším na příští ročník na kterém snad vyjde počasí od začátku do konce. Mějte se fajn, starejte se hezky o vaše Vlky a příští rok AHOOOOOOJ :p

Elsia&Benjamin 06-06-2011 20:28

Dal někdo někam na net (stránky, rajče atd.) nějaké fotky z vlků?

Maxa 09-07-2011 10:17

Vlci na Vltavě

ahoj tak fotky už jsou na světě.......v brzké době se dozvíte kde se na ně můžete podívat popřípadě kdo je bude chtít poslat na CD kam si o ně napsat. Zdraví Honza

All times are GMT +2. The time now is 16:25.