Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Setkání a cestování (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=112)
-   -   Vlčí sraz - ZOO Praha 8.1.2011 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=22202)

mellorn 05-01-2011 10:36

vim,ze ZOO je velka,ale to jako fakt projdete cely? Ja to tam vydrzim maximalne dve hodiny a pokud je zima,tak ani to ne. Mame klasicke kolecko vlci,gepardi,kozorohove,ptaci a tuleni;) se psem se do pavilonu stejne nesmi.

Tyger 05-01-2011 12:30

Hm, tak v 9 nebo ve 12?

sdivokoukrvi 05-01-2011 12:31

Quote:

Originally Posted by Tyger (Bericht 348832)
Hm, tak v 9 nebo ve 12?

v 9 jdem s andrlovejma, od 13h tam bude sraz na adopci vlků

Tyger 05-01-2011 13:16

tak se mozna pridam uz v 9... pokud vstanu

Adrian 05-01-2011 13:35

Quote:

Originally Posted by Undertaker (Bericht 348790)
V devět? Já teda mluvil o jedné, ale asi jsem se domlouval se špatnou vlčicí :)

Andrlovi preferují jít tam ráno a něco stihnout než v jednu a vidět jenom vlky. Ve dvě už chtějí jít domů - mají taky ostatní vlky, ne jen Besinku... Tím samozřejmě nechceme nikoho limitovat. Když dorazíte v jednu, tak máte pořád hodinu na setkání.

Mellorn, trasa zoo má asi 10 km, takže tam zábava na celý den je, ale taky předpokládám jen menší kolečko se spoustou zastávek. A ve dvě domů...

Undertaker 05-01-2011 14:58

Vlčí sraz - ZOO Praha 8.1.2011

OK, tak to vidim, že se potkáme kolem půl druhé u vlků ne? Když mi to vyjde, vyrazíme taky už ráno. Takže první sraz na výstavišti v osm? :)

mellorn 06-01-2011 09:49

no,jdete tam teda nekdo az na tu dvanactou? Jestli ne,tak se budeme taky snazit prijit rano. Ale v tom pripade kaslu na Adopci,do jedny hodiny od deviti v Zoo nevydrzim.

JIM 06-01-2011 18:00

mellorn: Jo my půjdeme na dvanáctou. V 9 mi to přijde zbytečně brzo.

Tyger 07-01-2011 18:50

a kdo se tedy dotrepe rano, kdy a kde presne?

sdivokoukrvi 11-01-2011 12:19

Od pracovnice v ZOO:

Sobotní sešlost chovatelů psů způsobila problémy u expozice vlků. V jednu chvíli zde bylo přes 20 psů a jejich majitelů, kteří rušili svou přítomností vlky i ostatní návštěvníky. Podobné návštěvy jsou nežádoucí.

Nevíte někdo z těch co tam zůstali s RD, co se stalo?

Janiz 11-01-2011 12:36

Mě přišlo, že se sešlost postupně v klidu rozešla. Ale asi si nepřejí aby se tam lidi a psi scházeli v takovým množství-?

Undertaker 11-01-2011 12:40

Nevím o ničem zvláštním kromě toho, že se nás prostě sešlo celkem dost a řek bych, že jednou za rok to tý zoo za ty prachy určitě stojí. Ale kdo chce psa bít...

sdivokoukrvi 11-01-2011 12:44

Quote:

Originally Posted by Janiz (Bericht 350265)
Mě přišlo, že se sešlost postupně v klidu rozešla. Ale asi si nepřejí aby se tam lidi a psi scházeli v takovým množství-?

no je možný že si stěžovali hlavně návštěvníci, že se tam třeba nedá projít, nebo se na vlky podívat.
Co to ale způsobilo vlkům, se pokusím vyzjistit

Adrian 11-01-2011 12:58

Tak to, že vlci nechtěli žrát, bylo způsobeno přítomností velkého množství psů?
Nebo byl problém v tom, že velká sobotní návštěvnost v sluncem prozářeném dni u výběhu vlků vázla? Dělaly se tam zácpy?
Kolik nás tam bylo, kteří bychom tam jinak nešli? To se zoo ty prachy ze vstupného nehodí? Nevěřím tomu, že by z nás byli vlci nějak zvlášť na větvi. A ostatní návštěvníci měli problém akorát rychle vytáhnout foťák.
:wolf

P.S. Jediný, koho naše návštěva vytrhla z běžné letargie byl lední méďa. A nemám pocit, že by tím nějak utrpěl, spíš, že byl rád, že se trochu pobaví..

sdivokoukrvi 11-01-2011 13:01

Quote:

Originally Posted by Adrian (Bericht 350275)
Tak to, že vlci nechtěli žrát, bylo způsobeno přítomností velkého množství psů?
Nebo byl problém v tom, že velká sobotní návštěvnost v sluncem prozářeném dni u výběhu vlků vázla? Dělaly se tam zácpy?
Kolik nás tam bylo, kteří bychom tam jinak nešli? To se zoo ty prachy ze vstupného nehodí? Nevěřím tomu, že by z nás byli vlci nějak zvlášť na větvi. A ostatní návštěvníci měli problém akorát rychle vytáhnout foťák.
:wolf

No tak nežrali ani když nás tam bylo 8 a normálně jindy žrali i před davy lidí, spíše neměli hlad.

mellorn 11-01-2011 13:07

my jsme s Jimem prisli pozde ,kolem pul druhy a jeste jsme vas zastihli,i RD+psi,co tam byli s nim. Zadneho netradicniho chovani vlku jsem si nevsimla,mozna byli komunikativnejsi nez jindy,kdy tam lezej jak placky.My tam zustali az do doby,kdy jste vsichni nekam zmizeli a to se do zradla teda taky nepustili.Meli ho tam pohozeny jako predtim. Budete nekdo na ten mail nejak reagovat? Ta Adopce vlku je kazdorocni lednova akce,kdy min. penez,ktery se vyberou by melo byt 6000 kc.Pokud je to ZOO malo a je jim malo vybranych penez za lidi a psy,tak prosim. Ja osobne tam priste uz jit nemusim....

mellorn 11-01-2011 13:08

Quote:

Originally Posted by Alissea (Bericht 350261)
Od pracovnice v ZOO:

Sobotní sešlost chovatelů psů způsobila problémy u expozice vlků. V jednu chvíli zde bylo přes 20 psů a jejich majitelů, kteří rušili svou přítomností vlky i ostatní návštěvníky. Podobné návštěvy jsou nežádoucí.

Nevíte někdo z těch co tam zůstali s RD, co se stalo?

muzu to eventuelne postnout na stranky RD,on tu akci vlastne porada? To ti prislo emailem nebo je to na strankach ZOO?

sdivokoukrvi 11-01-2011 13:17

Quote:

Originally Posted by mellorn (Bericht 350280)
my jsme s Jimem prisli pozde ,kolem pul druhy a jeste jsme vas zastihli,i RD+psi,co tam byli s nim. Zadneho netradicniho chovani vlku jsem si nevsimla,mozna byli komunikativnejsi nez jindy,kdy tam lezej jak placky.My tam zustali az do doby,kdy jste vsichni nekam zmizeli a to se do zradla teda taky nepustili.Meli ho tam pohozeny jako predtim. Budete nekdo na ten mail nejak reagovat? Ta Adopce vlku je kazdorocni lednova akce,kdy min. penez,ktery se vyberou by melo byt 6000 kc.Pokud je to ZOO malo a je jim malo vybranych penez za lidi a psy,tak prosim. Ja osobne tam priste uz jit nemusim....

tak sme tam zůstali aby sme se pozdravili se zbytkem vlčáků:rock_3 ale pak hurá dom, proto nevím jestli ste se tam zdržovali, nebo se rozešli.
No psala jsem do zoo, tak uvidime co odepíší, docela by mě to zajímalo. Jinak já tam budu chodit stejně. Mám permanentku, na mě toho moc nevidělaj

sdivokoukrvi 11-01-2011 13:18

Quote:

Originally Posted by mellorn (Bericht 350281)
muzu to eventuelne postnout na stranky RD,on tu akci vlastne porada? To ti prislo emailem nebo je to na strankach ZOO?

Poslala mi to kámoška, co to má od nějaké ošetřovatelky.Ptala se mě jestli sem zas nepořádala nějakou akci já. Zatím to tam nedávej, zkusím vyzjistit co to bylo. o co šlo

Pavel 11-01-2011 13:56

Quote:

Originally Posted by Alissea (Bericht 350286)
Poslala mi to kámoška, co to má od nějaké ošetřovatelky.Ptala se mě jestli sem zas nepořádala nějakou akci já. Zatím to tam nedávej, zkusím vyzjistit co to bylo. o co šlo

Tak se tím buďto nemá smysl zabývat nebo ať Ti pošle i její jméno. Možná by to chtělo pak probrat s vedením ZOO. Děláme všichni vše pro to, aby ZOO měla pro vlky sponzory (někteří i sponzorují) a tak by si asi chtělo vyjasnit situaci. Nemyslím, žeby 20 psů vlky jakýmkoliv způsobem mohlo rušit. Spíše mám s nimi opačné zkušenosti.

All times are GMT +2. The time now is 20:39.