![]() |
Quote:
|
Quote:
Krynica Morska - główne wejście na plażę :) nie da się nie zobaczyć :) |
Trzymamy kciuki za sprzęt do coursingu :)
Trochę się obawiam, że szabelka nie będzie mogła biegać po placu luzem jak to robiła mała Kalinka... bo zbierze cięgi od wszystkich dorosłych psów i suk :roll: |
Quote:
|
Taaa po obozie szabelka dalej śmiga jak surykatka... wszystkich flądra prowokuje!!!:twisted: Nawet Urcio z daleka przecież ją obburczał, dopiero jak się zbliżyła i zaczęła gliździć to się Smrodziachowi spodobała :rock_3
|
Urcio z daleka oburczy nawet suke w cieczce, tak dla zasady:twisted:, dopiero w blizszej odleglosci wlaczy nos i wtedy szczescie wielkie ze to sunia a nie samiec.
|
To może obroni szabelkę przed innymi, mniej wyrozumiałymi ;)
|
Quote:
|
A ja po raz kolejny cicho marzyłam, że uda mi się wreszcie na to spotkanie dotrzeć i po raz kolejny nic z tego :(
Akurat 1 września mam wesele kolegi na drugim końcu Polski :roll: Miłej zabawy tak czy inaczej! :) Postscriptum: Po cichu liczę na dużą ilość zdjęć ze spotkania, bo uwielbiam je oglądać 8) |
ode mnie w moim wozie:
Ja, Asia, Kason i dwie inne osoby które wpłacą same za siebie, co do Oziego i jego dziewczyny to nie wiedzą czy na sto procent dotrą, ale się postarają ;) |
Mnie i Garudy w tym roku nie bedzie... :bigcry2
|
Quote:
Plotka głosi ,że robicie "mrowisko"?! NIAM! :) |
Nas też niestety nie będzie :cry: zatrzymują nas obowiązki dzieciowe :lol:.Pozostaje nam zwijać się z zazdrosci ,że tak fajnie się będziecie mieć :lol:.Pozdrawiamy i szalonej zabawy życzymy wszystkim .Spiderka
|
Czy osoby które jeszcze nie mają wilczaka, ale bardzo chcą poobcować z burymi są mile widziane?:rock_3
|
Quote:
|
Mile widziani są wszyscy wilczako i psio zakręceni :)
|
Emi uwazaj, bo jak wsiakniesz w wilczakowe towarzystwo masz ''przechlapane";-)
Takie spotkania to pozywka dla niezdecydowanych co do posiadania psiaka,im wiecej sie naogladasz,nasluchasz tym jestes pewniejszy do kupna psiura mimo wszystko:p Zatem zapraszamy do grona wilczakowego:):):)i do zobaczenia w Poznej. |
Super!:)
Będziemy zatem bardzo niewyspani, ale będziemy!(w niedziele) :roflmao:roflmao |
Ja juz nie mogę sie sie doczekac - pierwszego Otingera w Późnej w piatek!!!!!
Bedziemy lekko po południu!!! |
Quote:
zazdraszczammmmmmmm! |
All times are GMT +2. The time now is 10:10. |