![]() |
Quote:
Ale z pokorą wyznaję, że też mam nieczyste sumienie, :wink: bo dziś, w ramach eksperymentu, próbowałam Tinę oczyścić z martwych kudłów przy pomocy odkurzacza. Co prawda na najniższych obrotach, ale i tak jej się nie podobało :wink: I w dodatku na niewiele się zdało. :cry: |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Muszę się przyznać, że swoją też próbowałam kiedyś odkurzyć , ale jak popatrzyła na mnie wzrokiem mówiącym "Co ty mi robisz, odbiło Ci, czy co" to zrezygnowałam :D :oops: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dlatego też - przygotowując się poważnie do posiadania zrezygnowałam z zakupu persów na podłogi, a zaoszczędzone srodki zainwestowałam w podręczny i poręczny odkurzacz (taki, co to wyciągany 2xdziennie nie sprawia kłopotu) :mrgreen: Oprócz tego wywalilam wszystkie meble, pod które kłaczki, włoski, podszerstki, puszki i szczecinki mogłyby się dostać i nie chcieć łatwo wyjść :wink: Powiedz, co jeszcze radzisz w tym temacie? Pomysł ze swetrem jest niezły. Ja umiem robić na drutach! |
Quote:
Oj Gaga wiesz co to ciekawosc...zzera cie od srodka..trawi tak powolutku... :D Wydepilowałam tylko ociupinke, prawie nic nie widac :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
wiesz to chyba jakas forma dostosowania sie za wszelka cene do nowych warunkow. Moj jamnior od małego był uczony ze przed wejsciem do mieszkania wyciera sie łapki, Marusha to podchwyciła i teraz nie wejdzie dopoki jej sie tez nie wytrze łap...siada i czeka cierpliwie na swoja kolej... Podobnie było z samochodem, poczatkowo sie go panicznie bała, ale zobaczyła ze wchodzi pies kolegi i ja go za to chwale i tez weszła, teraz nie ma problemu! Takich sytuacji jest wiele, Marusha obserwuje za co dostaja nagrode inne psy i za chwile stara sie nasladowac...a to wszystko za ciepłe słowo i pieszczotke!! :) |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 18:12. |