![]() |
Quote:
|
No a my zastanawiamy sie nad środkiem transportu buuu :frown:
|
Quote:
Bez wzgledu na pytanie 1 musicie wiedziec, ze uczestnictwo w memoriale jest obowiazkowe, wiec juz mozecie cwiczyc jezdzenie na taczce.... :twisted: :mrgreen: Quote:
|
Quote:
|
hm ale nas jest 2 osoby dorosle i 2 psy takze wiesz kiszka z wygodami na tak długą trasę
|
Quote:
po drugie nie bedzie chcial zjezdzac z trawsy 8) Quote:
|
IV. Spotkanie właścicieli CzW - 09-11.09.2005 - Pozna (PL)
Quote:
A czy "dzieci" tez moga wziac udzial w "Memoriale Hokiego"? Mysle,ze kategoria II by byla odpowiednia dla Amonka,a Punkt 7 - Atak na psa uwiązanego przy słupku (z przewodnikiem) maly z pewnoscia by potraktowal jako super zabawe :lol: |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Prawda Ynkuś? :wink: Quote:
|
Margo.. a moze spotkanie bedie za tydzien albo za 4?........blagam... :roll:
nie moge przyjechac, wiec mi zostaje czekac za rok ech... <cry> |
Margoooo, a zrób spotkanie na podlasiu.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Quote:
|
Heh, za to do nas blisko z Litwy :P ;)
No ok, ok rozumiem... ale... czyzbyście specjalnie wybrali miejsce zamieszkania właśnie tam? :D A już w niedzielę wystawa w Białysmtoku, Bisu niestety nie jest zgłoszona, więc zdjęć nie narobię :|. |
OK, zegarek zaczyna tykac... :mrgreen: licznik tez..... :mrgreen: w chwili obecnej dobijamy do 30 zgloszonych wilczakow, a jeszcze nie wszyscy zainteresowani potwierdzili przyjazd... 8)
Pozorantem na zawodach bedzie tak jak przed rokiem Tomas - na codzien przewodnik psow w czeskim wojsku: http://www.zperonowki.com/pics/galle...va_05_1175.jpg Czyli wieczorem mozemy sobie zrobic jeszcze obrone.... 8) Agnieszka: pomysl, czy by nie zrobic trasy Bialystok - Pozna (piatek, sobota) - Warszawa (niedziela) - Bialystok 8) , bo bedzie mama Varga, jego dwie siostry (Kaimi i Kiss). Jeszcze gdyby udalo sie dotrzec Adamowi z Dragonem to rodzinka bylaby w komplecie... ;) Aha - jeszcze jedna sprawa do wytlumaczenia: Oczywiscie spotkanie jest wilczakowe, ale i inne rasy sa mile widziane. Tak samo jak osoby bez psow - jesli planuje sie wilczaka to o wiele lepiej wpasc na takie spotkanie i na spokojnie zobaczyc, czy to rzeczywiscie pies, ktory bedzie nam odpowiadal. W takiej bandzie psow bedzie mozna poznac wszystkie mozliwe typy wilczakowych charakterkow... Czyli nie same "reklamowki" tej rasy, ale i psy bardziej problematyczne w prowadzeniu.... :wink: A wszystko na spokojnie i "w naturze"... ;) |
Quote:
|
Quote:
Miłej zabawy :) |
Aha i jeszcze jedno: możesz zdradzić, co to za pies na tym zdjęciu na lewo od pozoranta, trzyma go na smyczy koleś w niebieskiej koszuli? Na tym zdjęciu ma taką piękną, szarą barwę, ciemną.
|
Quote:
|
Dzięki Daniel
|
Quote:
W tym roku też mi się niestety nie uda przyjechać ... :( Ale możliwe, że za rok uda mi się zorganizować jakiś transport... Jeszcze jedno pytanko do Agnieszki: mogłabyś porozmawiać z Adamem? Wiem, że na właścicieli Bisu raczej nie ma co liczyć, ale może za rok na zjeździe spotkalibyśmy Dragona? Jeśli będzie nas jechało więcej z B-stoku to możemy wynająć Bus`a... wiem, że to trochę szalony pomysł, ale w chwili obecnej nic innego nie przychodzi mi do głowy... |
All times are GMT +2. The time now is 21:29. |