![]() |
No cóż.... jest już jasność w temacie -nie ma co spekulować i rozmywać temat off-ami.... :lol::lol::lol:
Najwybitniejsza Suka w rasie /ex aequo miejsca 1-2-3-4-5/: Wonderfull Wolf Eden severu Najwybitniejszy Pies w rasie /ex aequo miejsca 1-2-3-4-5/: Bies Welkoscyrz Najwybitniejsza Hodowla w rasie /ex aequo miejsca 1-2-3-4-5/: moja |
Quote:
(Bura, a jaki jest właściwie Przydomek Najwybiniejszej Hodowli?) |
Quote:
a jednak życie bywa proste:p |
Quote:
/Ni w piąstkę ni w oko pasi do wilczaka -choć do wilczarza już bardziej- ale czuję niepohamowaną "miętę" do greckiej "starzyzny"...../ :lol::lol::lol: .... Wonderfull Wolf ES -bo chcieć, to móc.....;-) |
Quote:
|
Aha, miejsca 6-10 niewarte są nawet wspominania, to już sama marność nad marnościami, i olchowy pył, ira.s...
|
I trzy metry mułu!!! :lol::twisted::lol::twisted::lol:
.... Milczenie "braci rasowej" możemy spokojnie przyjąć jako aprobatę, więc teraz trzeba zbałamucić jakiegoś sędziego /i Klub Rasy w organizacji/, by to potwierdził jakimś certyfikatem.... Albo.... "rąbać" sędziego! Sami je sobie napiszemy i zrobimy okolicznościowe medale...... :lol: |
Quote:
|
:ehmmm Hmmmmm..... ja by Ci to powiedzieć?...
Ujęte w cudzysłów raczej chyba nie boli...... |
Quote:
A gdzie jest "rżnięcie idioty"? Łagodniejesz z wiekiem, nie poznaję, nie poznaję..... |
Quote:
|
Quote:
;-) To nie łagodność.....z Ira.s, chyba mi się nie chce..... :roll: ... Co do wyboru >Naj Hodowli< -byłam pierwsza /tak jak Anula i Wonderfull Wolf ES/-czas reklamacji minął...:roflmao Zresztą w czasie dyskusji nikt nie protestował..../Nawet >Peronówka<!!!/ 8) Już "po kompocie" :twisted: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
A to ostrze się nie tępi -cały czas czeka na godnego Przeciwnika, który je złamie, co honorem nam będzie. Bo jak na razie, co jeden to "atrapa"" :lol::lol::lol: 8) A kasą nie strasz... ja z pokolenia "pt.": pieniądze to nie wszystko i nie wszystko na sprzedaż, więc się nie boję. :lol::lol::lol: Szanuję wkład Twojej Hodowli w rozwój rasy, ale straciłaś czujność i innym przypadną zasługi..... :lol::twisted::lol: I nie "rżnięcie idioty", ale chyba "głupa"! :twisted: ... Netah -ten IRA /IRA.S*/ to cholera WI, a tamto IRA już jakie 90 lat...... :lol::lol::lol: *-brzmi, jak Contras... :rock_3 |
Quote:
I tak poważny wydawałoby się temat zszedł na manowce prześmiewczych treli i degenerujących się oratoriów. |
Quote:
|
Quote:
Przecież na litość Boską, jeśli zadalibyście komukolwiek z co lepiej obeznanych właścicieli haszczaków analogiczne zapytania, to bez zająknięcia wskazaliby, iż numerem jeden na świecie jest hodowla Karnovanda, natomiast w Polsce na czoło wysuwają się Eskimoski Domek (najlepsza polska hodowla SH w latach 2005, 2006, 2007, 2008, 2010) i Arktogea (najlepsza polska hodowla SH w latach 2003, 2004, 2009)... czy to na prawdę dla Was takie trudne??? |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 23:14. |