Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Sport i szkolenie (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Druga edycja Polskiej Ligi DogTrekkingu - 23.03.2013 Kościan (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=24844)

avgrunn 24-03-2013 21:03

super gratulujemy :)

anula 24-03-2013 21:29

Quote:

Originally Posted by dorotka_z (Bericht 452553)
Ja pierwszy raz brałam udział bez Maćka i okazało sie, że wcale nie znam się na mapie ;D

I tak dobrze, ze nie pofrunęłaś, ciągnięta przez dwa psy (tfu, psa i sukę :lol:). Widać byłaś grubo ubrana ;-)

Duz 24-03-2013 23:59

Gratulacje:)

szasztin 25-03-2013 08:42

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zapraszam 14 .04 do PORZECZA!!!!!

A NAJWIĘKSZE DLA ULI!!!!!!!!!!!!!!

Lupusek 25-03-2013 16:51

Gratulacje! Świetne wyniki!!! Przejrzałam zdjęcia i wygląda na to, ze na zawodach pojawiło się sporo wilczaków. Czy wszystkie startowały?

Miszka 25-03-2013 17:14

Quote:

Originally Posted by Lupusek (Bericht 452610)
Gratulacje! Świetne wyniki!!! Przejrzałam zdjęcia i wygląda na to, ze na zawodach pojawiło się sporo wilczaków. Czy wszystkie startowały?

Tutaj są wstępne, dokładniejsze wyniki: https://docs.google.com/file/d/0B1hu...ZoeEUtb28/edit
Startowało 9 lub 10 wilczaków :p

dorotka_z 25-03-2013 20:09

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 452560)
I tak dobrze, ze nie pofrunęłaś, ciągnięta przez dwa psy (tfu, psa i sukę :lol:). Widać byłaś grubo ubrana ;-)

Nie byłam grubo ubrana. Po prostu chyba mi się przytyło ;) Może dlatego mnie nie porwały ;D

z Peronówki 25-03-2013 22:43

Wilczakow byla tym razem masa (chyba cos kolo 10) - liczniej reprezentowane byly chyba tylko husky... ;) Dla najlepszych CzW Ela ufundowala kosci (Ibona byla w siodmym niebie ;)), a dla wszystkich wilczakowcow kubki.

Z Ula ruszylysmy na fitness. Zglosilo sie 48 osob, nie wiem ile wystartowalo.
Skonczylysmy ex aequo na drugiej lokacie... :) A musze powiedziec, ze szlysmy bardzo ostroznie (aby wytrzymalo moje kolano)... ;)
Tu podziekowac musze Ibonie i Qareen, bo dziewczyny odwalily kawal dobrej roboty... Szly jakby po raz n-ty startowaly w takich zawodach... ;) Plany na przyszlosc to start w wiekszym zestawie, aby wybiegac wiecej psow... ;)

Przemek z Anita poszli ma MIDa... Poszlo im fantastycznie - gdyby nie pomylki na trasie to Anita mialaby w kiedzeni pierwsze miejsce w MID kobiet... Ale tak to juz bywa...

Kolejne starty w planach. Bede pisac, gdzie sie pojawimy... I od razu mowie, ze psow do startow mam wiecej 8), wiec jak ktos chce dolaczyc do ekipy "Wolfdoga", a brak mu czworonoga to niech daje znac.... ;)

Huan 26-03-2013 09:21

Quote:

Originally Posted by szasztin (Bericht 452579)
Zapraszam 14 .04 do PORZECZA!!!!!

Na razie krótka przerwa. Szkoda tylko, że większość dogtrekkingów jest taki kawałek drogi od nas.. ale jak się ociepli, to pewnie wybierzemy się na bardziej odległe imprezy.

Puchatek 26-03-2013 11:12

Gratulacje! Fajna zabawa. I jaka zdrowa! :)

....

/Obserwując kolejne biegi i coraz większy w nich udział wilczaków można stwierdzić, że wilczaki i ich Opiekunowie stanowią coraz większe "zagrożenie" dla innych psów startujących w tego typu imprezach. Jeszcze chwila, a inne psy zrezygnują z udziału, bo wilczaki "wymiatają"....;-) ...kapitalnie się "odnajdują" w takich sportach. :)/

dorotka_z 26-03-2013 12:22

Akurat w tym sporcie pies nie ma znaczenia. Wygrywają Ci, którzy wybiorą najbaradziej optymalną trasę i pokonają ją najszybciej.
Każdy, zdrowy, pies da radę (a nawet nie musi być zdrowy, na co dowodem jest uczestniczka, którą wiedizłam już drugi raz, jej pies jeździ na wózku).

Puchatek 26-03-2013 12:59

Quote:

Originally Posted by dorotka_z (Bericht 452665)
Akurat w tym sporcie pies nie ma znaczenia.

Wiem.
Cieszy coraz większy udział wilczaków i to jak pięknie sobie radzą.

anula 26-03-2013 16:23

Quote:

Originally Posted by z Peronówki (Bericht 452630)
Kolejne starty w planach. Bede pisac, gdzie sie pojawimy... I od razu mowie, ze psow do startow mam wiecej 8), wiec jak ktos chce dolaczyc do ekipy "Wolfdoga", a brak mu czworonoga to niech daje znac.... ;)

Ja z Mackiem zasadzamy sie wstepnie na Złotoryję 4.05 w drodze powrotnej z Czech...
Biesiak bedzie ciągnął Maćka i wice wersal, a ja chetnie sie przypnę do jakiejs kompaktowej (czyt. lekkiej) suczki :p - ewentualnie młodego, bezkonfliktowego i nieciągnącego samczyka, o ile takie istnieją ;-)

z Peronówki 27-03-2013 11:48

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 452679)
Ja z Mackiem zasadzamy sie wstepnie na Złotoryję 4.05 w drodze powrotnej z Czech...
Biesiak bedzie ciągnął Maćka i wice wersal, a ja chetnie sie przypnę do jakiejs kompaktowej (czyt. lekkiej) suczki :p - ewentualnie młodego, bezkonfliktowego i nieciągnącego samczyka, o ile takie istnieją ;-)

Niestety akurat wtedy jestesmy na Kaszubach... :(

anula 27-03-2013 17:17

Quote:

Originally Posted by z Peronówki (Bericht 452697)
Niestety akurat wtedy jestesmy na Kaszubach... :(

Nie ma problemu, moze kiedy indziej sie uda spotkac :p - planujemy troszke w tym roku pojezdzic ze psem - tyle tylko, ze my z Mackiem raczej bez parcia na puchary :lol:

All times are GMT +2. The time now is 11:00.