![]() |
super gratulujemy :)
|
Quote:
|
Gratulacje:)
|
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zapraszam 14 .04 do PORZECZA!!!!! A NAJWIĘKSZE DLA ULI!!!!!!!!!!!!!! |
Gratulacje! Świetne wyniki!!! Przejrzałam zdjęcia i wygląda na to, ze na zawodach pojawiło się sporo wilczaków. Czy wszystkie startowały?
|
Quote:
Startowało 9 lub 10 wilczaków :p |
Quote:
|
Wilczakow byla tym razem masa (chyba cos kolo 10) - liczniej reprezentowane byly chyba tylko husky... ;) Dla najlepszych CzW Ela ufundowala kosci (Ibona byla w siodmym niebie ;)), a dla wszystkich wilczakowcow kubki.
Z Ula ruszylysmy na fitness. Zglosilo sie 48 osob, nie wiem ile wystartowalo. Skonczylysmy ex aequo na drugiej lokacie... :) A musze powiedziec, ze szlysmy bardzo ostroznie (aby wytrzymalo moje kolano)... ;) Tu podziekowac musze Ibonie i Qareen, bo dziewczyny odwalily kawal dobrej roboty... Szly jakby po raz n-ty startowaly w takich zawodach... ;) Plany na przyszlosc to start w wiekszym zestawie, aby wybiegac wiecej psow... ;) Przemek z Anita poszli ma MIDa... Poszlo im fantastycznie - gdyby nie pomylki na trasie to Anita mialaby w kiedzeni pierwsze miejsce w MID kobiet... Ale tak to juz bywa... Kolejne starty w planach. Bede pisac, gdzie sie pojawimy... I od razu mowie, ze psow do startow mam wiecej 8), wiec jak ktos chce dolaczyc do ekipy "Wolfdoga", a brak mu czworonoga to niech daje znac.... ;) |
Quote:
|
Gratulacje! Fajna zabawa. I jaka zdrowa! :)
.... /Obserwując kolejne biegi i coraz większy w nich udział wilczaków można stwierdzić, że wilczaki i ich Opiekunowie stanowią coraz większe "zagrożenie" dla innych psów startujących w tego typu imprezach. Jeszcze chwila, a inne psy zrezygnują z udziału, bo wilczaki "wymiatają"....;-) ...kapitalnie się "odnajdują" w takich sportach. :)/ |
Akurat w tym sporcie pies nie ma znaczenia. Wygrywają Ci, którzy wybiorą najbaradziej optymalną trasę i pokonają ją najszybciej.
Każdy, zdrowy, pies da radę (a nawet nie musi być zdrowy, na co dowodem jest uczestniczka, którą wiedizłam już drugi raz, jej pies jeździ na wózku). |
Quote:
Cieszy coraz większy udział wilczaków i to jak pięknie sobie radzą. |
Quote:
Biesiak bedzie ciągnął Maćka i wice wersal, a ja chetnie sie przypnę do jakiejs kompaktowej (czyt. lekkiej) suczki :p - ewentualnie młodego, bezkonfliktowego i nieciągnącego samczyka, o ile takie istnieją ;-) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 11:00. |