![]() |
Quote:
|
Linienia nadszedł czas...Baldur przed wystawą wyłysiał jak nieboskie stworzenie :lol: Nie ma już nawet kryzy i w domu mówią, że wygląda jak hiena :twisted: Jesteśmy osamotnieni ? :rock_3
|
Quote:
|
Mam wstepne info, że pokazy agi zaczynają się o 13 więc zapraszamy :)
|
Graba mnie zmotywowała, więc poszukałam jeszcze raz i znalazłam :)
Drugą suczką w babikach jest LUCY z Lasów Preczowskich ;) |
Quote:
Za to nasz debiutant na brak futra nie narzeka :D ma i szczenięcy puszek i początki takich doroślejszych kudełków:) Ale główka jeszcze cała w puszku :) Jak to maluszek:) |
My już rozpracowaliśmy naszą konkurencję w klasie baby - Lucy z Lasów Preczowskich: http://www.wolfdog.org/site/pl/gallery/cat/1/0/18807
Mała jest śliczna, a nasza Awaria (Hooxie) już nie może się doczekać żeby poznać i zaprzyjaźnić się z nową wilczą kumpelą :) Fajnie się składa bo suczki urodziły się dokładnie tego samego dnia :) |
No i nasza Diablica wyłysiała jak kolano .... Wiosna idzie niby dobrze ale jednak mogła trochę poczekać aby wszystkie wilczaki pokazały się w zimowym futerku .Czyli zapowiada się parada łysolków haha :twisted:
|
Quote:
|
Kurcze, biję się z myślami - tyle fajnych psów tam będzie, że aż żal nie jechać, no :twisted:
|
Quote:
"siem" nie zastanawiaj "dziewczynko" wszak wilczak "ufocony" NIE zawsze równa się wilczak w realu:) (ale to już wiesz), więc warto:) |
To prawda, dlatego chciałabym pojechać, bo rzadko się trafiają wystawy tak 'blisko' Krakowa :twisted:
Zobaczymy, jak uda nam się załatwić niańkę do Nitki to może się zjawimy :p W sumie gdyby ktoś z Krk też miał ochotę pojechać pokibicować, to mamy jedno wolne miejsce* w samochodzie :) (niestety tylko jedno, bo tak się jakoś złożyło, że... w siedmioosobowym samochodzie wozimy tylko 3 siedzenia :lol:) ________ *Znajdzie się za to miejsce na co najmniej 2 psy poza Creskiem :twisted: |
I jak wyniki?
Na FB znalazlam Cacib+Bob Lunka :cool3 Cacib Baruch :cool3 piekna Lucy wo 1 Kurt dosk 1 |
Ktoś ma jakieś zdjęcia? :)
|
Quote:
Coś tam mamy, ale jeszcze nie było czasu przejrzeć i ocenić, co one warte. Po powrocie zabraliśmy Łowcę na spacer, dopiero praktycznie wróciliśmy. Najwcześniej jutro. A sama wystawa? Można powiedzieć, że wpisała się w tradycję Katowic. :D Tzn. nie mówię oczywiście o samym BOBie, ani generalnie o klasyfikacji, ale znowu posypały się niestety bdb za np. "zbyt lekkie głowy" i "strome kątowanie przednich kończyn"... Sędzia ewidentnie preferował mocniej zbudowane psy. |
A mnie tam się podobało ;) Zaoszczędziłam 150 zł i pobiegałam sobie i tak po ringu honorowym :lol:;-)
|
Quote:
|
Quote:
Magda; a w dodatku masz pełne prawo być z tego biegania bardzo zadowolona. :) 150 zł? :O |
Sędzia pan Wiblishauser Hans .Sędziował dziwnie ... My mamy opis krótki suka dobrze zbudowana ,prawidłowa wielkosc ,dobra głowa,prawidłowa linia grzbietu . Ocena doskonała Zw Mł , Naj Jun w rasie .Pan sędzia mówił hmmm o zbyt wąskiej klatce piersiowej i życzył aby psy ustawiać z szerzej rozstawionymi łapami ,bo jak twierdził lapy sa zbyt blisko siebie i ustawione na zewnątrz ... hmmm
|
Quote:
No i gratulujemy sukcesow :) |
All times are GMT +2. The time now is 10:59. |