![]() |
Rozmawiałam z Panią Mirellą - właścicielką ośrodka z Drzewiarza i ona prosi o smsy do siebie o domku . Tzn trzeba napisać kto rezerwuje ? na ile osób ? na ile dni? aha i ile psów w domku.
Trzeba napisac że od Wilczaków lub ode mnie ( Kasia Piotrowska) Pani Mirella odpisze z nr konta i kwotą za rezerwację . Jej tel : 505 558 449 Oczywiście można dzwonić ale Pani Mirella może być niruchwytna. |
U nas się już wyjaśniło, niestety będziemy bardzo krótko- nie dostałam wolnego na czwartek:evil: Przyjedziemy zatem wtorek wieczorem. Napisaliśmy do p. Mirelli, na razie nie mamy odpowiedzi, pewnie zajęta świątecznie. 8)
|
Po wyslaniu sms dzwonilam i dostalam odpowiedz ze smsy beda rozpatrywane po swietach :)
My tez bedziemy we wtorek wieczorem, ale zostajemy do czwartku popoludniu, musze wrocic do domu bo w piatek rano jedziemy do Lodzi :) |
To fajnie że chociaż w środa wspólna- Mi pozna braciszka:rock_3
Rozpatrywane tzn że można domku nie dostać?:roll: |
Quote:
Mam nadzieje ze Urcio bedzie grzeczny w stosunku do siostry :) |
Quote:
|
Jak tak dalej będzie, to na majówkę trzeba będzie biegówki zabrać ;-) Zawsze to jakaś odmiana - na Kaszubach jeszcze nie śmigałam na nartach :-) A wszyscy, którzy jeszcze sobie nart nie sprawili w tym roku - ciągle macie szansę ;-)
|
Zarezerwowaliśmy już domek na 30.04-04.05. Trudno powiedzieć, o której będziemy 30-stego, bo jeszcze po drodze musimy zahaczyć o Gdańsk, ale pewnie też później niż wcześniej ;)
|
O a co z Gdanskiem? :)
Ja nie dostalam nadal nr konta i danych do przelewu, jak ktos ma, moze tu wrzucic? |
Quote:
|
Może zadzwońcie??? Cholera wie.......
Ja juz zapłaciłam ze rezerwacje. |
Quote:
|
O to super, dajcie znac jak bedziecie :)
Dostalam smsa rano z kontem, moge podac jak nadal nie macie. Kasia, co dalas w tytule przelewu? |
My tez juz rano dostalismy, pieniadze przelane :)
|
Quote:
|
W tytule dałam : Kasia Piotrowska - rez od ... do i ile osób.
|
My nadal nie dostaliśmy SMSa zwrotnego, chyba dzisiaj pomęczymy p. Mirelle telefonicznie:twisted:
|
Dzwońcie, dzwońcie - wiekszość juz dostała jakies info.
|
Tak żeby zachęcić wszystkich do naszej MAJÓWKI :
Tak będzie już za 3 tygodnie: http://img802.imageshack.us/img802/599/dsc0456a.jpg |
Ja mam pytanie, czy ma ktos pozyczyc od wtorku do soboty lancuch badz linke stalowa?
Grudzi lancuch musze oddac Lunie a drugiego nie mam. Teoretycznie Ruda moze byc na smyczy, ale szkoda mi marnowac... |
All times are GMT +2. The time now is 08:38. |