Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Wilczakowa Noc Świętojańska - czyli CACIB Kraków 2013 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=24903)

anula 13-05-2013 00:02

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 454212)
Anula jakie 150km/h!!!!!! :rock_3

Widzialam moj licznik jak pedzilam za Kają...
No dobra, moze to bylo 140

Gia 13-05-2013 01:17

Anula, jestem pewna, że licznik się nadpsuł :twisted: Wszak w PL dozwolone 140 :rock_3

Emi 14-05-2013 20:50

My też się, zgłaszamy tzn jako chętni na nocleg (zajęlibyśmy troszkę trawy pod namiot), na wystawę raczej na socjal, bo gdyby P. nie wyrobił się z magisterką a ja z publikacją to nie pozostanie nam nic jak zostać w domu, ciężko wzdychać i zazdrościć;-)

makota 14-05-2013 21:46

Quote:

Originally Posted by Emi (Bericht 454266)
My też się, zgłaszamy tzn jako chętni na nocleg (zajęlibyśmy troszkę trawy pod namiot), na wystawę raczej na socjal, bo gdyby P. nie wyrobił się z magisterką a ja z publikacją to nie pozostanie nam nic jak zostać w domu, ciężko wzdychać i zazdrościć;-)

To trzymam kciuki, żeby udało się Wam dojechać, bo chętnie poznam małą Mi :)
My też będziemy na wystawie tylko towarzysko ;)

Emi 15-05-2013 21:25

A my poznamy Creska równie chętnie :rock_3

Bajka 16-05-2013 12:40

Quote:

Originally Posted by Emi (Bericht 454266)

Emi, będziecie mieli całe 4,5 ha trawy do wyboru :D Zapraszamy bardzo! :) Zwijaj się z publikacją, zwijaj! ;)

Bajka 26-05-2013 17:22

Kraków przedłuzył zgłoszenia jeszcze o 2 dni :)

makota 26-05-2013 21:22

A ja chciałabym zapytać mądrzejszych o bardzo błahą sprawę... ;)
Otóż Cresilek nie jest zgłoszony na wystawę, ale zamierzamy się na nią wybrać gościnnie, stąd moje pytanie - jak to jest z wejściem na wystawę z niezgłoszonym psem?

Przypomniałam sobie właśnie jaki był niedawno "cyrk" z jakimiś wymyślnymi zaświadczeniami o wściekliźnie, chociażby przy okazji wystawy w Rzeszowie - czy muszę się liczyć z tym, że i w Krakowie moze być taki problem?

Do tej pory na wystawie byłam z psem (niezgłoszonym) tylko raz - w Kielcach... i tam wpuścili nas bez ŻADNYCH pytań, a kiedy chcieliśmy pokazać na wejściu książeczkę zdrowia z aktualnymi szczepieniami, to popatrzyli na nas dziwnie i nawet w nią nie spojrzeli :lol:

netah 27-05-2013 17:48

Quote:

Originally Posted by makota (Bericht 454698)
Przypomniałam sobie właśnie jaki był niedawno "cyrk" z jakimiś wymyślnymi zaświadczeniami o wściekliźnie, chociażby przy okazji wystawy w Rzeszowie - czy muszę się liczyć z tym, że i w Krakowie moze być taki problem?

Do tej pory na wystawie byłam z psem (niezgłoszonym) tylko raz - w Kielcach... i tam wpuścili nas bez ŻADNYCH pytań, a kiedy chcieliśmy pokazać na wejściu książeczkę zdrowia z aktualnymi szczepieniami, to popatrzyli na nas dziwnie i nawet w nią nie spojrzeli :lol:

Płacisz za wstęp i wchodzisz. Po prostu. Ale jak wchodzi w życie zarządzenie o zaświadczeniach - to zakładam że obowiązuje i wystawców i odwiedzających... z naciskiem na "czteronapędowców".

Bajka 27-05-2013 18:03

Nam się często zdarzało wchodzić na wystawy z niewystawianym psem. Zawsze nam sprawdzali szczepienie na wściekliznę, ale nigdy tego, czy jesteśmy zgłoszone. Dwa lata temu byliśmy na krakowskiej towarzysko z Lu, bo nie zgłaszaliśmy i nie było problemów, w tamtym roku towarzysko była Gosia z Arniką i też nie mówiła, żeby były jakieś kłopoty.

Do tej pory raz tylko musiałam bardzo prosić, żeby nas wpuścili z niezgłoszonym psem - w Opolu. Generalnie na większości wystaw nie ma problemów, ale książeczkę z aktualnym szczepieniem przeważnie sprawdzają. :)

Bajka 03-06-2013 21:33

Tratatatata, jest już rozpiska na wystawy:)

Skład na sobotę:

Psy:
Szczeniaczki:
BAZYLISZEK Wilk z baśni

Młodzież:
AKIVARAS AUSTANT KVEPIA PELYNAIS

Pośrednia:
GRAN MILAGRO AZUL Atropa Bella Donna
INSPEKTOR KURT z Lasów Preczowskich

Otwarta:
AHEN LUPO Braterstwo Wilczaków
ANYŻ LUNAR Wilk z Baśni
BERYL BARJA'IL Wilczy Duch

Użytkowa:
AGAR Vikvel Wolf
Champinów:
DARK Srdcervac

Suczki:
Szczeniaczki:
BŁYSKOTKA BELLATRIX Wilk z baśni
LUCY z Lasów Preczowskich

Pośrednia:
GRAN ROSA AMIGA Atropa Bella Donna

Otwarta:
CHASA spod Ďumbiera

Champinów:
BAGHIRA LUPUS ARDOR
CLAIR DE LUNE Srdcerváč

I skład na niedzielę:
Psy
Szczeniaczki:
BAZYLISZEK Wilk z baśni

Młodzież:

Pośrednia:

Otwarta:
ANYŻ LUNAR Wilk z Baśni
ZACK Eden severu

Użytkowa:
AGAR Vikvel Wolf

Champiponów:
BIES Welkoscyrz
DARK Srdcervac

Suczki
Szczeniaczki:
Pośrednia:

Otwarta:
BRAVIEL Wilcza Saga
CHASA spod Ďumbiera

Championki:
BAGHIRA LUPUS ARDOR
CLAIR DE LUNE Srdcerváč

Po pierwszym dniu wystawy zapraszamy do nas na ognisko i inne radości :) Trzymajcie kciuki,żeby wino zdążyło dojrzeć na czas! :) Bardzo Was proszę, weźcie ze sobą namioty, śpiwory i co trzeba do spania swojego i psiego, bo mamy mocny poślizg czasowy z remontem I nie wiem, czy zdążymy z podłogami. No i będzie nas trochę, więc na pewno nie zmieścimy się z psami w domu (szczególnie, że będzie kilka dorosłych samców :) ) Jeśli ktoś nie lubi namiotu, to jest stodoła i siano dla chętnych, których psy się dogadują :) Pogoda zamówiona, więc będzie ładnie i ciepło :) Bardzo się cieszymy na Was wszystkich! Szczególnie mały Bazyli :)

Skrzat&Bow 05-06-2013 21:14

I my przybędziemy pod Kraków Rybkowym psiowozem ;)! Ale się cieszę! juhu!! :happy doczekać się nie mogę, zwłaszcza spijania tego młodego wina przy łogniu :jumpie

Bajka 06-06-2013 19:49

Quote:

Originally Posted by Skrzat&Bow (Bericht 455411)
I my przybędziemy pod Kraków Rybkowym psiowozem ;)! Ale się cieszę! juhu!! :happy doczekać się nie mogę, zwłaszcza spijania tego młodego wina przy łogniu :jumpie

Bardzo się cieszę, że będziecie:) wreszcie Bowka poznam :D :D

anula 06-06-2013 21:52

A ja nie wiem, czy dojade, bo ad hoc rozpoczelam studia podyplomowe (uniwersytet 3-go wieku ;-)) i mozgownica mi sie gotuje od tej mechatroniki :lol:
(Poza tym jeszcze sie nie przyznalam Mackowi, ze miesiac temu zglosilam jego psa na wystawe :|)

Bajka 09-06-2013 14:12

Ania, zostaw przypadkiem otwartego laptopa na stole, z odpowiednią stroną Wolfdoga;) Może się Maciek sam dowie zupełnym przypadkiem ;)

Kraków uaktualnił listę wystawową i teraz jest już kompletna.W związku z tym, że nie dam rady edytować, wklejam jeszcze raz całość:

Skład na sobotę:

Psy:
Szczeniaczki:
BAZYLISZEK Wilk z baśni

Młodzież:

Pośrednia:

Otwarta:
ANYŻ LUNAR Wilk z Baśni

Użytkowa:
AGAR Vikvel Wolf

Champinów:
DARK Srdcervac
Crying Wolf GISOTSU

Suczki:
Szczeniaczki:
LUCY z Lasów Preczowskich

Pośrednia:
GALA z Oravy

Otwarta:
CHASA spod Ďumbiera

Champinów:
BAGHIRA LUPUS ARDOR
CLAIR DE LUNE Srdcerváč

I skład na niedzielę:
Psy
Szczeniaczki:
BAZYLISZEK Wilk z baśni

Młodzież:

Pośrednia:

Otwarta:
ANYŻ LUNAR Wilk z Baśni
ZACK Eden severu

Użytkowa:
AGAR Vikvel Wolf

Champiponów:
BIES Welkoscyrz
DARK Srdcervac
Crying Wolf GISOTSU

Suczki
Szczeniaczki:

Pośrednia:
GALA z Oravy

Otwarta:
BRAVIEL Wilcza Saga
CHASA spod Ďumbiera

Championki:
BAGHIRA LUPUS ARDOR
CLAIR DE LUNE Srdcerváč

jagoda_n 09-06-2013 14:33

ojojoj Dark z tatusiem biega.. no to już się boimy! Aga trzymaj dla nas rezerwacje na szklarenkę! ;-) nie możemy się doczekać!

Bajka 09-06-2013 14:41

Quote:

Originally Posted by jagoda_n (Bericht 455500)
Aga trzymaj dla nas rezerwacje na szklarenkę! ;-) nie możemy się doczekać!

Jagoda, trzymam, trzymam:) prognozy pogody mówią, że będzie po 28-30 stopni!:) zapowiada się pogodowa powtórka z roku ubiegłego :) Muszę dużo lodu namrozić :) A w ogrodzie zamontowaliśmy prowizoryczny zewnętrzny prysznic:) Może się burym przyda, jesli lubią :):)

makota 09-06-2013 15:03

Quote:

Originally Posted by Bajka (Bericht 455501)
prognozy pogody mówią, że będzie po 28-30 stopni!:) zapowiada się pogodowa powtórka z roku ubiegłego :)

A matko! Znów... :roll:
To ja już rozumiem na co Cresilek się tak szykuje zawzięcie... :twisted:

Bajka 09-06-2013 19:45

Quote:

Originally Posted by makota (Bericht 455502)
A matko! Znów... :roll:
To ja już rozumiem na co Cresilek się tak szykuje zawzięcie... :twisted:

NO, u nas nie jest nic inaczej:) Nic a nic :) :)

makota 09-06-2013 21:30

Quote:

Originally Posted by Bajka (Bericht 455510)
NO, u nas nie jest nic inaczej:) Nic a nic :) :)

Czyli będzie mocna reprezentacja szczurków? :p

All times are GMT +2. The time now is 12:50.