Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Łódź 18.09.2005 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=2520)

Darek5 02-09-2005 07:38

Czesc
Fajnie, ze tyle osob pojawi sie na wystawie to sobie zdjecia nowe porobie im wiecej psow tym lepiej :mrgreen:
Pozdrawiam

Darek5 02-09-2005 07:40

Gaga no twojego szarego jeszcze nie uwiecznilem a zdjeciu wiec dobrze ze przyjerzdzacie :cheesy:
A mozecie jeszcze powiedziec o ktorej zaczynaja sie wilczaki??????????
Pozdrowionak

Gaga 02-09-2005 08:09

Ja nie ma zielonego pojecia ale mam nadzieje, ze to nie bedzie 9 rano :mrgreen:
Jak sie uda, to bedziesz mial Darku jeszcze jedna niespodziewajke :wink:
pozdrawiam
Gaga tajemnicza

Darek5 02-09-2005 14:49

Wiesz ja moge tam byc na 9 rano, ode mnie to 6 przystankow autobusem wiec nie jest zle :D a moze tez gige zabierzesz to bedzie juz komplet :cheesy: .
Wszystkim wystawiajacym zycze powodzenia

Gaga 02-09-2005 15:04

:) Bez Gigulca ta wystawa sie nie ma prawa odbyc! Pewnie, ze ja zabierzemy, ubrana w koszulke " Stanowie 70 % zawartosci wilczaka" :mrgreen:
pozdrawiam
Gaga

Joanna 02-09-2005 20:01

A nam zabraklo 3 dni! :banghead :flop :gunsfiring :heul
I tylko :beerchug2 za zwyciezcow i nie zwyciezcow.

Gaga 02-09-2005 20:22

Quote:

Originally Posted by Joanna
.

Bo przepisy do d... sa. Wedle wyliczen 3 miesiace to 3 x 4 tygodnie czyli 12 tygodni, a 12 tygodni Dewi skonczy spoko przed wystawa :confused2
Moze jakas pikiete pod Zk urzadzimy? :tongue2
pozdrawiam
Gaga na bakier z matma

Joanna 03-09-2005 10:23

Quote:

Originally Posted by Gaga
Quote:

.

Bo przepisy do d... sa. Wedle wyliczen 3 miesiace to 3 x 4 tygodnie czyli 12 tygodni, a 12 tygodni Dewi skonczy spoko przed wystawa :confused2
Moze jakas pikiete pod Zk urzadzimy? :tongue2
pozdrawiam
Gaga na bakier z matma

Tak! Tak! Dobry dym nie jest zły! W przepisach nigdzie nie ma definicji miesiąca!

z Peronówki 03-09-2005 12:58

Quote:

Tak! Tak! Dobry dym nie jest zły! W przepisach nigdzie nie ma definicji miesiąca!

A dzwonilas moze do Lodzi pytac sie jak oni interpretuja te 3 miesiace? :)

Joanna 03-09-2005 18:04

Quote:

Originally Posted by Margo
Quote:

A dzwonilas moze do Lodzi pytac sie jak oni interpretuja te 3 miesiace? :)

Taaaa. Wg dat. Trzy miesiące sa od 20 do 20. Kropka i zero dyskusji. I klubowka się poszła spacerować :(

z Peronówki 03-09-2005 20:30

Quote:

Taaaa. Wg dat. Trzy miesiące sa od 20 do 20. Kropka i zero dyskusji. I klubowka się poszła spacerować :(

Kurcze, zeby bylo wiadomo, to bysmy Belke pomasowali, posciskali, i szczeniaki bylyby trzy dni wczesniej.... :wink: :mrgreen:

Joanna 03-09-2005 20:45

Quote:

Quote:

Kurcze, zeby bylo wiadomo, to bysmy Belke pomasowali, posciskali, i szczeniaki bylyby trzy dni wczesniej.... :wink: :mrgreen:

No! Wreszcie! To Wasza wina! Bo jak na złość te inne ważne wystawy w 2006 też są za wcześnie lub za późno! I jak ja mam te championy i prawa zrobić, co?

z Peronówki 06-09-2005 10:25

Quote:

No! Wreszcie! To Wasza wina! Bo jak na złość te inne ważne wystawy w 2006 też są za wcześnie lub za późno! I jak ja mam te championy i prawa zrobić, co?

Poczekaj! Jakie wazne wystawy? Na te najwazniejsze sie lapiecie! :mrgreen:

Joanna 06-09-2005 10:37

Quote:

Quote:

Poczekaj! Jakie wazne wystawy? Na te najwazniejsze sie lapiecie! :mrgreen:

W sumie tak, ale nie w tych klasach, co trzeba :| Bo wychodzi, że od razu Młoda w otwartej pójdzie :wink: A właściwie w honorowek :wink:

z Peronówki 06-09-2005 10:46

Quote:

W sumie tak, ale nie w tych klasach, co trzeba :| Bo wychodzi, że od razu Młoda w otwartej pójdzie :wink: A właściwie w honorowek :wink:

Eeeee....my tez to przerabialismy z Jolka. No ale my sie jeszcze na klubowke zalapalismy.... :wink:

Joanna 06-09-2005 10:48

Quote:

Quote:

Eeeee....my tez to przerabialismy z Jolka. No ale my sie jeszcze na klubowke zalapalismy.... :wink:

Nie ma sprawiedliwości na tym świecie ;) Ale jeśli młoda będzie miała choć w połowie takie osiągnięcia, jak Jolka, to ja się zgadzam :mrgreen:
Tylko kto ją będzie woził....

z Peronówki 06-09-2005 15:52

Quote:

Ale jeśli młoda będzie miała choć w połowie takie osiągnięcia, jak Jolka, to ja się zgadzam :mrgreen:
Tylko kto ją będzie woził....

A po co wozic? Starczy "podwiezc". Wa-wa ma tak doskonala lokalizacje wystawowa, ze wiekszosc wystaw to rzut beretem od Was.... ;)

Gaga 06-09-2005 17:09

Ja bym poszla dalej i nauczyla mala chodzic na te wystawy. Mapka w lape i wio....ew. jakas torba-juki na dokumenty.
:mrgreen:

Joanna 06-09-2005 18:29

Quote:

Ja bym poszla dalej i nauczyla mala chodzic na te wystawy. Mapka w lape i wio....ew. jakas torba-juki na dokumenty.
:mrgreen:

O, To, To!

z Peronówki 07-09-2005 10:51

Quote:

Ja bym poszla dalej i nauczyla mala chodzic na te wystawy.

Pomysl super: wystawa polaczona z treningiem do ZVP3.... :mrgreen:

All times are GMT +2. The time now is 19:58.