![]() |
Quote:
|
Quote:
Gorzej bo mama byla dzis u weta prowadzacego i powiedziala, ze moze (ale nie musi-pewnosci nie ma) cos jej w mozgu rosnac, jakis guz... :( Ale mam wielka nadzieje ze wszystko sie wyjasni :) |
Quote:
|
To tylko podejrzenia, nie ma co sie martwic na zapas... A wet mowila cos o badaniach?
Czy ktos wie czy psom robi się tomografię komputerową gdy jest taka potrzeba? |
Narazie nic nie mowila o badaniach tzn moze za jakis czas zrobie jej badania krwi czy aby czasem leki nie uszkodzily jej organow wewnetrznych ;)
Co do badan na mozg ;) zobaczycmy z czasem jak bedzie Trejsi sie czula-w kazdym badz razie we Wrocku robia takie badania (tylko kupe kasy sie placi :( ) |
Quote:
|
Oj, Marzena, ale musiałaś się nastrachać i pozamartwiać, bidula :(.
O padaczce nic nie wiem, ale za Twoją Trejsuśkę trzymam mocno kciuki, bardzo, bardzo mocno, żeby wszytko było w prządku. I tak jak inni mówili - nie zamartwiaj się na zapas, bo po co? Pozdrawiam bardzo serdecznie i wirtualnie sciskam psinkę ;) |
Quote:
|
Od wczoraj wieczorem Trejsi ma ataki
Dzis kolejne rano, ktore ciagnely sie do poludnia, chwilka przerwy i znow sie zaczyna trzymajcie kciuki i lapy |
Quote:
|
niedawno byla na spacerze-atak :cry:
Narvana-jeszcze trzymajaca sie |
Marzena, zmiana pogody moze.. lec czlowieka boli to moze Trejsi tak wlasnie reaguje? No w kazdym razie trzymamy mocno kciuki za powrot Trejsi do zdrowia.
|
e, zmiana pogody jest watpliwa
|
No tak gdybam.. wiesz.. trudno cos madrego powiedziec, gdy sie wie co czlowiek czuje w takich chwilach .
Ale wierzymy, ze bedzie lepiej :) |
Będzie lepiej!
|
Marzenko, trzymamy kciuki. A Wy się też trzymajcie. Terejs wydobrzeje! Jak zawsze!
|
Jak zawsze :)
jak zawsze poki co jest ok... :) |
Kamień z serca! Dobrze, że już odeszło. Oby na jak najdłużej.
|
Trzymam mocno kciuki za Trejsi - dobrze, że kryzys minął. Mój poprzedni pies miał padaczkę, więc dokładnie znam Wasz strach ... Trzymajcie się ciepło !
|
...kolejne ataki Trejsi...
ostatnio za duzo tych atakow... |
All times are GMT +2. The time now is 19:31. |