![]() |
|
Najlepiej pokazac Jotunowi ze kostka teraz jest moja....
|
co za wredna suka :twisted:
|
Quote:
Dora, moje wyrazy uznania:). Ja jeszcze nie dojrzałam do tego, aby dać Eurysiowi "pozwoleństwo" na konsumpcję żywności nieprzetworzonej na fotelu, kanapie tudzież w łożku. Eury dostaje gnata do garści i - ku mojemu zadowoleniu - znika na całe pół godziny w krzaczkach. Najpierw kostki pilnuje, potem wylizuje , wreszcie zakopuje na czarną godzinę i.... przychodzi z nieszczęśliwą miną, dając do zrozumienia: "jaki ja jestem głodny, wrzuć coś do miski";-). |
Quote:
Krzywy nochal może być jeszcze w wersji : " nie zejdę z kanapy - tu mi dobrze":lol: http://eury.zperonowki.com/galeria/d.../IMG_8554z.JPG |
Konrad-ta kostka jest Jotunowa wiec Tajgula demonstracyjnie sie obnosi ze zdobycza a na fotelu zawsze wyzej i pewniej :lol:
|
To tez jest szczesliwy wilczak
|
Quote:
|
Ech, mówię Wam; nie ma to jak kładąc się spać, wygrzebać spod poduszki obgryzioną kostyrę, którą piesio sobie wcześniej tam schował na cięższe czasy... :D
|
Quote:
|
A Aszczur jako biedny piesek ma zakaz zakopywania. I jak jej coś dam i widzę, że chce kopać i mówię nie, to potem biedna chodzi po mieszkaniu z kością lub uchem w pysku i piszczy... Ostatecznie kładzie "skarb" gdzieś pod stołem i konsumuje w późniejszym okresie :)
|
Jotunski schowal sobie kosc na poczatku zimy i po paru tygodniach kosc wygladala tak.
|
Ostatnio jak dawalam sikorkom słoninke Jotun i Tajgula tez dostaly po kawalku tylko pozniej jakims cudem znalazlam kawalek sloninki w moim bucie:lol:
|
Quote:
Mi to przypomina raczej zombie w wersji "Braiiiinzzzzzz... Braaaiiiinnzzz..." :D:D:D |
1 Attachment(s)
A to małe szczęsliwe wilcze...
|
Quote:
Słodki, całuśny maluch |
Quote:
|
Zgadzam się z Lupuskami, Tajgula tańcząca z bąbelkami jest the BEST:cool3:cool3:cool3:cool3:cool3
|
Dziekuje za mile slowa:oops:
|
Siostra wymiotłaś wszystkich!!!!!:twisted:
Ale Kalina ma jak Aszczur, nigdy nie znalazłam kości czy smakołyków w łóżku, całe moje szczęście. Jak dostanie a nie zje, to łazi, jęczy i koniec końców upycha gdzieś w kącie mieszkania :rock_3 |
All times are GMT +2. The time now is 18:37. |