![]() |
u mnie coś nie działa po polsku :cry:
|
:)) ja tez dzisziaj zauwazilam dwie roznicy.
u mnie dziala i na Opera i na internet explorer.ale jest roznica-na opera niema tego napisu "Nowosc, strona Harki"-ktory biega tam na gorze, a na internet explorer-jest. przez jaky program ty ogliadac? (ale wiesz-to pytanie dla informatykow-rodzine Niewoli) :cheesy: |
Quote:
|
U mnie strona chodzi ok, tylko marqee nie :( Strone ogladam w Mozilli
|
Takze dla jasnosci i po uwagach zrezygnowalismy z marqee na rzecz ramki. I teraz powinno byc ok.
|
znowu wracami na temat Harki
dziszaj robilam USG i widzialam jak biegaja -t.z. plywaja male wilczaczky w brzuszku Harki. juz nie dlugo i...beda duchy grasowac po moim domu :cheesy: |
Fajnie masz!!! :D
wreszcie doczekamy sie malych Lilczakow (litewskich wilczakow) :wink: no a Harry-tata pewnie peka z dumy 8) cos bylo widac ile ich tam biega? |
Quote:
wiem ze nie jeden i nie dwa a wencej ale ile dokladnie-nie dalo sie ustalic. ale najwaznejsze ze SA. :cheesy: p.s. Ori-moze bedzies matka chrzesna dla ktoregos z nich? |
Quote:
Quote:
hmm... a po ile jest skladka na wyprawke dla malucha (bo ja biore w opieke chlopaka) ? :wink: jak nie za duzo to biore pod skrzydla wirtualne jednego :D |
Ori bierze chlopaka, a ja najmniejsza suczke
:cheesy: |
No to ja (i OSKAR :wink: ) najroślejszą i najdorodniejszą suczkę!!!
|
o to muszemi przeprowadzic niektorych z drugego tematu tutaj i juz robic liste kto za kogo bedzia odpowiedzalny.
Ori-skladka-no nawet nie wiem-bo sama matka chrzesna juz musi cos wymiszlec. najwaznejsze ze beda dzieciaki mieli wencej liudzi, ktore beda im opiekowa cie. :cheesy: |
My bierzemy pierworodnego!! A jako matka chrzestna zobowiazuje sie czuwac nad nim duchowo, Cheya nie pytam o zdanie...na pewno sie ucieszy :cheesy:
|
Quote:
|
Ok...
to w takim ukladzie jesli nie bedzie suczki biore tez chlopaka, ale najmniejszego... :D taki bardziej zwrotny-do agility heheh :mrgreen: :twisted: ;) |
Chcialam wszystkim przestawic nowa wielbycelke CsV.
To jest Vike, u ktorej poznej zamieszka synek od Harki i Taro. dziewczyna na tyle jest zapalona i superowa, ze z tego powodu ze weksza ilosz naszej "GD"(Girios Dvasia) rodziny mieszka na Polsce, uczi sie polskiego. dla tego serdecnie ja zapraszamy na polski forum, i obiecami ze bedzemi pomagac nie tylko w problemach w wychowaniu pieska, ale i pomozemi uczy cie polskiego Vike-pokaz sie :mrgreen: |
Pomożemy
Sebastian i Taro |
Witam :) jestem Viktorija, i bede miala synka od Harki i Taro. Barzdo jest fajne ze beda miala nowych znajomych. pozdrawienia dla wszystkich. :D
|
:hand to witamy, a w maju w moim mieście będzie chór z Kłajpedy
|
Witamy! :D
|
All times are GMT +2. The time now is 11:13. |