![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a my "krzysiu" :D
|
Wczoraj byłam u moich dziadków i leciał reportaż na super stacji o mowie psów i przez moment był pokazany wilczak na smyczy obskakujący osobę stojącą obok niego :D Czyją bestię ostatnio sfilmowano gdy skakała, przyznać się ;) :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mhm, jeśli to były zdjęcia z Krakowskiego Przedmieścia (tj. z ulicy), to pewnie Mila. :) W zeszły weekend Piotrek z suczyskiem przyszli po mnie na zajęcia - było dzikie obskakiwanie, a w trakcie (jak się później okazało) skrupulatne filmowanie....:)
|
Quote:
|
To w takim razie chyba Wy :) Bo obskakiwanie było na ulicy. I Mila ma chyba kolorową obrożę, tak? 8)
|
Czerwoną z paskami fluo, co przy odrobinie słońca na zdjęciach daje efekt 'kolorowatości':) To chyba my. Chciałam zobaczyć archiwum, jednak strona superstacji nie działa...
|
Quote:
|
Dzięki za info! Muszę to wygrzebać, żeby pokazać Mili jak nie powinna się zachowywać. :)
|
Polecam animowany film pt. "Balto" ;)
Jak nic o przygodach wilczaka, choć nie wprost... świetna, wzruszająca historia :) |
Wlasnie ogladamy Janosika.
Jakie wilczaki graja? Gdyby ktos chcial zobaczyc, ale bez ogladania calego filmu... U mnie ok 48 minuta |
We wczorajszych Wydarzeniach Polsatu zagościły wilczaki z Jantarowej. Okazało się, że są psami myśliwskimi :D
http://www.ipla.tv/VOD,2958/Wiadomos...960/index.html Niestety, żeby zobaczyć materiał trzeba pobrać programik ipla, ale to chwilka. Ja się uśmiałam :) |
Ta, ja akurat ogladalam te wiadomosci.
Wygladalam jak ten gostek plujacy z komixxy.pl |
Wilczak w artykule SE?
W sobotnim artykule w Super Expresie pt.,,Wróg czai się w lesie i na łace'' ukazało się zdjęcie psa podobnego do wilczaka. Nie jestem w 100% przekonana czy to właśnie wilczak,ale jeśli tak, to kto się do niego przyznaje?:)
|
A mnie się dzisiaj rzuciła kilka razy reklama home.pl z wilczakiem od tyłu, który to stoi sobie w lesie z innymi zwierzątkami :lol: Kto się do niego przyzna :p ?
|
All times are GMT +2. The time now is 11:21. |