![]() |
Łorany. Przemuś, a dasz radę je wszystkie wystukać po główkach? Bo wiesz, ja Margo zabieram na obóz. I będziesz z nimi wszystkimi SAM. Nie boisz się?
|
Ale szykuje Wam się ubaw. Ale będzie maluszków do miętoszenia :roflmao
|
Moc vam gratuluji a drzim vsechny palce. Hanka
|
Quote:
Fajnie będzie... ale zaopatrzcie się zawczasu w skórzane rekawiczki :wink: na te słodkie szpileczki-ząbeczki w podwójnych ilościach... Ale trzeba przyznać, że co jak co, ale psich nianiek to Wam nie zabraknie... :lol: |
Gremliny!
:cheesy: |
GENIUSZE (wątpię, czy zabraknie tym małym GIGANTOM pomysłów na umilenie czasu ich właścicielom)
FAWORYCI (na wszystkich wystawach) Tego mozemy być pewni jak 2x2=4 :cheesy: |
Quote:
Może Figlarze albo po prostu ... "Fajne" ? Gremliny tez mi się podobają, bo przewrotne jak wilczaki.... :wink: |
Gnojki, Gadziny, Gryzonie, Gówniarze.
Fiu-bździu, Farfocle, Fotelowce, Futrzaki |
Glupio mowic..... :roll: Ale wlasnie zauwazylam, ze fotki Kondora, ktore wedlug mnie JUZ OD DAWNA ozdabiaja jego galerie .... leza sobie spokojnie na moim dysku twardym.... ALE WPADKA.... :shock:
Ale juz naprawione 8) - fotki tatuska przyszlych szczeniat Jolly sa juz w galerii: Kondor z Krotkovského dvora |
:wolf
Jest............ zjawiskowy..... Tak wyglądac w JEGO wieku! |
http://dl.wolfdog.org/pics/gallery/d...200606-016.JPG
http://dl.wolfdog.org/pics/gallery/d...200606-078.JPG Margo, Przemku, skąd go wytrzasnęliście?! Z lasu chyba... ;) coś mi tu nie gra, to chyba nie jest prawdziwy Kondor, a jedynie Kondor podmieniony-na basiora... :D |
Jest po prostu niesamowity. Bardzo ciekawa jestem maluszków. Uwielbiam psy z takimi kryzami. Robi wrażenie. BOMBA. Coś czuję, że stado Margo powiększy się o jakiego zostawionego w Peronówce kolejnego ciekawego maluszka.
|
:cheesy: :love :cheesy:
|
W takim razie małe powinny nazywać się GONDORKI czyli szczeniaczki na 'G' Kondora i Jolki :cheesy:
(żeby od razu bylo wiadomo ze maja SUPER TATE i SUPER MAME) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: |
gandalfy, gwahyrki, gwarki, goworożce.... Galahady... :)
|
Gwynbleidd'y, nawet, jeśli białe to one wcale nie będą ;) ...
|
Miot G - jak:
Grom Grupa groznych, gniewnych glupoli goniacych gromady gryzoni-gangsterow. Glupie Gadanie... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 23:22. |