Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Letnie obozy w Niemczech, Czechach i Słowacji 2006 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=3838)

wolfin 30-05-2006 14:24

Letnie obozy w Niemczech, Czechach i Słowacji 2006

Quote:

Originally Posted by Margo
*** Margo + Ali, Balrog, Bolton (i?) = na 2 tyg.

a to znaczy ze Bolius bedzie czy nie bedzie? :| :roll:

Narvana 30-05-2006 14:28

Letnie obozy w Niemczech, Czechach i Słowacji 2006

Quote:

Originally Posted by wolfin
Quote:

a to znaczy ze Bolius bedzie czy nie bedzie? :| :roll:

Bedzie Ali, Juzio, Bolton i MOZE ktos jeszcze... o ile ja dobrze zrozumialam :P

Huan 30-05-2006 14:30

Nie wiadomo jeszcze jaka będzie stawka. Wszystko zależy od suczysk, czy ktoś będzie musiał zostać w domu i im usługiwać.

wolfin 30-05-2006 14:58

Quote:

Originally Posted by Przemek
Nie wiadomo jeszcze jaka będzie stawka. Wszystko zależy od suczysk, czy ktoś będzie musiał zostać w domu i im usługiwać.

o to od "Pani domu" zaleczy kto bedzie z Peronowki :cheesy:

monikasz 20-06-2006 23:06

Re: Letnie obozy w Niemczech, Czechach i Słowacji 2006

Quote:

A narazie lista osob, ktore jada do Lazne Belohrad wyglada tak:

*** Daiva (+1 os) + Harka = na 2 tyg.
*** Ola + Eury = na 2 tyg.
*** Ala i Bartek + Callisto = na 1 lub 2 tyg.

A jak reszta? Ela? Bozena? Joanna? Ktos sie jeszcze dolaczy?

Mam pytanie w kwestii formalnej - czy może ktoś mi pomóc i podać albo oficjalnie albo na priv-a jak mam się skontaktować z Venca Zeisek. Chciałabym się dowiedzieć czy przyjęłaby jedną rudą kudłatą belgijkę udającą wilczaka :wink:
Gdyby się zgodziła, to prawdopodobnie byśmy pojechali na pierwszy szkoleniowy tydzień.

wolfin 21-06-2006 07:47

Re: Letnie obozy w Niemczech, Czechach i Słowacji 2006

Quote:

Originally Posted by monikasz
Mam pytanie w kwestii formalnej - czy może ktoś mi pomóc i podać albo oficjalnie albo na priv-a jak mam się skontaktować z Venca Zeisek. Chciałabym się dowiedzieć czy przyjęłaby jedną rudą kudłatą belgijkę udającą wilczaka :wink:
Gdyby się zgodziła, to prawdopodobnie byśmy pojechali na pierwszy szkoleniowy tydzień.

poprosz margo, bo ona wie jak jiego zlapac:)

Ori 21-06-2006 16:46

Pewnie tez zajrzymy na tydzien, jak inaczej mozna by przezyc wakacje - bez Lazne??? :shock: :D
Szkoda tylko ze nie bedzie co zdawac - Beti za mloda na ZOPke czy biegi, a Amber juz ma to co mogl tam zrobic 8) no chyba ze Marzenka dotrzyma obietnicy i zrobi VZ3 :lol:

Narvana 21-06-2006 18:12

Masz jak w banku! Moge robic!
Tylko gdzie ten kilometr plywania? :roll:
No i jeszcze sprawa, kiedy bedziesz, bo ja w pierwszym tygodniu tylko...

Ori 22-06-2006 19:05

nie widze nigdzie adresu na zgloszenia do Lazne :(
ma ktos moze?

monikasz 22-06-2006 23:04

Quote:

Originally Posted by Ori
nie widze nigdzie adresu na zgloszenia do Lazne :(

Dobrze, że nie tylko ja nie znalazłam, bo już myslałam, że muszę wybrać się do okulisty :wink:

No i dalej łudzę się, że uda nam się wybrać na wspólne ćwiczenie wśród wilczaków. Zaznaczam od razu, że nie będziemy zajmować miejsca na zajęciach z obrony. Może teraz nas przyjmiecie - pleeeeaaaasssseeeeee !

wolfin 23-06-2006 07:45

Quote:

No i dalej łudzę się, że uda nam się wybrać na wspólne ćwiczenie wśród wilczaków. Zaznaczam od razu, że nie będziemy zajmować miejsca na zajęciach z obrony. Może teraz nas przyjmiecie - pleeeeaaaasssseeeeee !

ja to chetnie Was poznam, i spokojne moze cie byc najlepsze na obrone, bo ja i tak wiem ze moja sunia nie nawidzi "tego biegajacego faceta z palka" i pokazuje jiemu kombinacje jiednego palca, a nie zagryza jiego.ech :frown:

Narvana 23-06-2006 07:48

Trejsi za to kocha obrone :mrgreen:
zastanawiam sie czy bardziej od agility :roll: bo na to wyglada... :P
jednak z przyczyn niezaleznych 8) Trejsi zostaje w domu... :(
za to w Poznej nadrobimy obrone :P

monikasz 23-06-2006 11:48

Quote:

ja to chetnie Was poznam, i spokojne moze cie byc najlepsze na obrone, bo ja i tak wiem ze moja sunia nie nawidzi "tego biegajacego faceta z palka" i pokazuje jiemu kombinacje jiednego palca, a nie zagryza jiego.ech :frown:

Dzięki :D Obrony, to nie robimy i nie będziemy robić wogóle. Psa przygotowuję na ratownika, ale czy się sprawdzi czy nie to dopiero czas pokaże. Na razie sunia dosyć długo dojrzewa, a poza tym ma dosyć niezależny charakter, co akurat w przypadku połączenia belg+ratownictwo stanowi dobry układ. Czeka nas dużo pracy, szczególnie że jeszcze trochę mam zastrzeżeń co do naszego posłuszeństwa i akurat ten obóz wypełniłby lukę i stanowił niezłe uzupełnienie naszych braków.

wolfin 23-06-2006 18:21

Quote:

Dzięki :D Obrony, to nie robimy i nie będziemy robić wogóle. Psa przygotowuję na ratownika, ale czy się sprawdzi czy nie to dopiero czas pokaże. Na razie sunia dosyć długo dojrzewa, a poza tym ma dosyć niezależny charakter, co akurat w przypadku połączenia belg+ratownictwo stanowi dobry układ. Czeka nas dużo pracy, szczególnie że jeszcze trochę mam zastrzeżeń co do naszego posłuszeństwa i akurat ten obóz wypełniłby lukę i stanowił niezłe uzupełnienie naszych braków.

o to juz wiem z kim bede dluugo, dluuugo wieczorami gadac o ratownictwo :wink:

Agnieszka 23-06-2006 21:35

Słuchajcie, a czy nie wiecie, czy do Trusalovej można jeszcze wysyłać zgłoszenia i kto z "naszych" jedzie?

wolfin 23-06-2006 22:26

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
Słuchajcie, a czy nie wiecie, czy do Trusalovej można jeszcze wysyłać zgłoszenia i kto z "naszych" jedzie?

a znowu pytaj Margo albo sprawdz na terminarze, moze tam jest poddane wencej szcziegolow.
a ja to i tak z cala ekipa wpadnemi z Lazne na weekend do Slovacii.

monikasz 23-06-2006 22:41

Quote:

Quote:

o to juz wiem z kim bede dluugo, dluuugo wieczorami gadac o ratownictwo :wink:

Bardzo chętnie - będzie nam bardzo miło, jeśli faktycznie pojedziemy :D A na razie wysłałam priv-a do Margo - zobaczymy co czas pokaże.

P.S. A gdzie jest terminarz ? Bo rozumiem, że nie chodzi o 1 stronę tego wątku.

Agnieszka 23-06-2006 22:59

Quote:

Quote:

Originally Posted by Agnieszka

a znowu pytaj Margo albo sprawdz na terminarze, moze tam jest poddane wencej szcziegolow.
a ja to i tak z cala ekipa wpadnemi z Lazne na weekend do Slovacii.

Własnie czkam na odp., a w terminarzu jakos nie mogę się zoroentować :roll: .

wolfin 23-06-2006 23:00

Letni obóz szkoleniowy dla CzW - Lázně Bělohrad (CZ)
(Data: 30/07/2006 - 12/08/2006)

http://www.volny.cz/vamatremp/rekreace.html

na terminarze jest podanna taka informacja, my bedziemi w poniedzialek popoludniu, bo muszeliszmi byc juz w niedzele, ale ten koncert Stinga... :roll:

Galicja 24-06-2006 16:55

Na Słowacje wybieram się ja z Doną, niestety na pewno nie na cały obóz, będziemy najprawdopodobniej od wtorku lub środy do końca, sama jeszcze nie wiem jak to zorganizuję bo Andrzej nie może jechać, więc pojadę z Doną i Tomkiem...Z tego co wiem można się jeszcze zgłaszać :)

All times are GMT +2. The time now is 12:50.