![]() |
Quote:
A moze bycz kedysz twoja znakoma niebedze tak w okolo chodzicz i powie dla nas s harkoj-czesz-ja jestem kolezanka Ely i Amberka. :wink: |
Quote:
Pavel |
SUPEROWO :sooo_hapy
|
Pinki i ja tez postaramy sie przyjechac tylko do kiedy trzeba sie zglosic.
|
Quote:
|
Quote:
Teras twoja kolezanka jak agent Dzeims Bond :cheesy: nikt niewie jak ona wyglonda dzenki |
Kolezanka to Kasia z Poznania i byla tam z suczka rasy Pies Gorski Pirenejski, takie wielkie biale slicznosci puchate :cheesy:
Ta suczka to kolezanka Amberka z przedszkola :) Kasia byla w grupie kilku osob z Polski, byli chyba tez z Nowofundlandem i cos tam jeszcze. Ona nie wiedziala wtedy skad Ty jestes i czy my sie znamy Ale na pewno nadrobi to w marcu w Wilnie Byla bardzo zadowolona z Waszej wystawy, dostala jej suczka Undi bardzo ladny opis Czy przyjedziesz do Leszna? Ela |
Quote:
A jak twoje decizia wedlug CACIBOW? |
Nie wiem sama...
jeszcze mysle :cheesy: ale mam duza ochote znowu zobaczyc Wilno :) |
Nancy i Dany juz zgloszeni
Dzisiaj byly przyslane zgloszenia i zaplata Nancy i Daniego. Kto jescze bede na wystawach ? Polaci obudzcze sie !!! :sleep Nam jest potrzebna konkurencja :mrgreen: .
Pavel |
Re: Nancy i Dany juz zgloszeni
Quote:
a ja i moja Harka to co-nie konkurencja??? :evil: No Pavel ma racje-hei polaci co wy tam robicze-spycze jusz zymnym snem? :mrgreen: |
Pavel, a na jake klasy wpisalasz swoje psy?
|
Quote:
Pavel |
Uratuje honor Polakow :cheesy:
Jedziemy z Amberkiem do Wilna, jutro wysylam zgloszenie, klasa posrednia pozdrawiam Ela |
No to wyglada, ze w Wilnie bedzie to interesujacy weekend. I bedzie pobity pierwszy maly rekord wilczakow - 4 zgloszone wilczaki.
Nie jestem na 100% pewna obsadzenia stawki, ale podobno wyglada ona tak: PSY szczeniaki Dany Šedý chlup posrednia Amber Wolf z Peronówki SUKI otwarta Nancy Šedá eminence championy Harmonia Eden severu |
Quote:
Pavel |
Quote:
|
Podobno na Litwie snieg do kolan i b. zimno !
Miejmy nadzieje, ze to jest w jakichs halach :cheesy: |
Quote:
Pavel |
Jak mi Amber pozyczy troche futra, to tez moge nie bac sie mrozu :cheesy:
Ale prosze sie nie smiac z wilczasto owlosionej Polki :oops: |
All times are GMT +2. The time now is 12:45. |