![]() |
Racja Lucka, Nitra byla super :mrgreen:
artykul, mam nadzieje, ze jest ok... ;) http://www.antyliga.wolfdog.org/nitra.html |
Narvana, jakie Garuda ma cudownie długie łapki ! :cheesy:
Mimo, że już widziałam, to mnie zdjęcia raz po raz zaskakują... |
Taa...
Mala ma bardzo dlugie lapska ciekawe, czy przerosnie Cheya... :twisted: |
Quote:
|
Gratulujemy wszystkim odważnym, którzy przez śniegi i niepogodę brnęli odważnie, by pokazać swoich ulubieńców na słowackiej Klubówce. Szczególnie gratulujemy Marzenie i Garudzie (i z łezką w oku wspominamy nasz wystawowy debiut na NN ;) )
Drugie szczególne mizianka dla najsympatyczniejszego i najbardziej kiziastego Szczeniaczka (Cheyuś, wybacz). I jeszcze większe dla duetu z Peronówki- czy może być coś milszego, niż TAKIE potwierdzenie, że robi się świetną robotę, jako Hodowcy! |
łojezu, stylistycznie wyszło kiepsko :( ale cóż, człowiek półprzytomny po podróży służbowej..... Może będzie mi wybaczone :)
|
wybaczone :D
Gaga-marzyc nawet nie bede, ja to wiem! :twisted: oczywiscie zartuje ;) |
Ja mysle.. suk w typie samca, nie do odroznienia na pierwszy rzut oka (a czasem i drugi), gorujacych nad samcami wzrostem i masa, mamy zdaje sie komplet. Garuda niech pozostanie w tej drugiej opcji :twisted:
|
lol :twisted: :twisted: :twisted:
nie dopuszcze do takiej sytucaji :twisted: widzisz to, jakby taka suka weszla w tunel na agility?! :shock: :twisted: |
All times are GMT +2. The time now is 05:34. |