Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Setkání a cestování (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=112)
-   -   Setkani a vystava v Pozna (PL) 12-14.9.2003 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=482)

suuva 11-12-2003 01:52

Saschia - absolutně souhlasím, zvlášť ten závěr si napsala výstižně :wink: .

Gara Jaka 11-12-2003 09:12

Pro Saschiu,Suuvu a ostatní......
Jsem jedním z účastníků setkání v Póžne a z celého pobytu jsem měl krásný pocit.A myslím,že tohle klidně mohu říct za všechny,kteří nelitovali finančních prostředků a času a vypravili se jen tak na dva dny s pejskama do Polska.A každému majiteli ČsV(slovo používám úmyslně) udělá radost,když se o "své" rase dočte v jakémkoliv časopise.Byť je to časopis pro "kynology". :wink:
A co se týká "kritiků" tohoto článku? Proč si jich všímat,vždyť se jedná pouze o závist,která začíná tím,že pro ně končí svět suchdolským kopcem........ :beer Tomáš

Mirkawolf 11-12-2003 09:27

Kritici

Vřele souhlasím se Suuvou, Saschiou i GaraJakou. Třikrát hurá vlčákům, každá dobrá zmínka o nich je přínosem pro všechny majitele i chovatele.

Mirka :D

rocco 11-12-2003 12:20

Tady je vidět záludnost internetových "diskusí". Trocha nepochopení a hned je za tím "závist" :stupido ? A vysvětlování v x dalších příspěvcích !?
Prostě mám na ten článek i trochu jiný názor, než to, že to je úžasný, že psíci trochu štěkaj a trochu stopujou. Já vím, že tam bylo dost štěňat, nepochybuju o tom, že se tam všem líbilo, ale pro někoho, kdo ČSV zná právě jen trochu a má jiného psa (nebo měl) prostě ten článek mohl vyznít, tak jak jsem napsala. Ono článek na stránku přeci jen většinou nebývá o setkáních, které různé kluby pořádají. I když s rozšířením PPČ to tak možná bude....
Ale prostě z principu, že jsem to napsala já :motz , tak je "oheň na střeše". Mě je to jedno, já si neberu servítky a každýmu narovinu řeknu, co si myslím - ovšem na diskusních fórech na internetu to zabere nepoměrně více času.....ale aspoň se pracující mají čím bavit o polední přestávce, jak už kdosi někde napsal :cheesy:

BTW:Pořád čekám na to "hrubé chování" ....

Eva

Mirkawolf 11-12-2003 12:51

Quote:

Originally Posted by rocco
Ale prostě z principu, že jsem to napsala já :motz , tak je "oheň na střeše". Mě je to jedno, já si neberu servítky a každýmu narovinu řeknu, co si myslím - ovšem na diskusních fórech na internetu to zabere nepoměrně více času.....ale aspoň se pracující mají čím bavit o polední přestávce, jak už kdosi někde napsal

Ja se u tvých příspěvků nebavím, ale pláču .. :shake
Jak se někdy říká, mluviti stříbro, mlčeti zlato .. v tvém případě to platí obzvlášt´. :sadCyberM

Mirka

rocco 11-12-2003 13:28

Quote:

Ja se u tvých příspěvků nebavím, ale pláču ..
Jak se někdy říká, mluviti stříbro, mlčeti zlato .. v tvém případě to platí obzvlášt´.
Tak to je vzájemné :cheesy: ....holt vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá, jak uĹž píĹĄu po několikáté...
Eva

Mirkawolf 11-12-2003 15:11

Mila vrano,
ja mluvim jen kdyz mam k veci opravdu co rici :mrgreen:

Mirka

rocco 11-12-2003 17:43

Milá rovná,
to jsme si všimli :lol:

All times are GMT +2. The time now is 20:33.