![]() |
My na 99% jesteśmy :)
|
Quote:
Quote:
Rozwiazania widze dwa: z Wawy, okolic i przez Wa-we bedzie jechalo troche osob. Moze uda sie pozgadywac tak, aby pojechac wspolnie... Pewnie niejedna osoba znajdzie w aucie miejsce... Dodatkowo jakby co to probujcie dostac sie do Zielonej Gory (polaczenia sa calkiem OK), a my mozemy w piatek wyslac tam szofera... ;) Quote:
Quote:
Quote:
|
Ja z Freyr też w jeden dzień oczywiście przyjadę. Młoda będzia miała motywacje 8).
|
No ja chodz na calosci nie bede postaram sie chociaz byc w piatek,a nuz sie uda ze i w sobote.. W kazdym razie Ishtarka na bank bedzie.. ehh szkoda ze nie moge byc caly czas.. ale wtajemniczeni wiedza ze to sila wyzsza.. :(
|
My jedziemy z Warszawy :]
Mamy tylną kanapę wolną i trochę bagażnika. Uprzedzam, że to skoda favorit, więc to nie limuzyna. |
My oczywiscie bedziemy...
|
No to ruszamy..... :lol: Zaraz rozesle powiadomienia, ale kto go nie dostanie ten tez niech czuje sie zaproszony...8)
I kolejno: 1) Osoby bez wilczakow tez sa mile widziane. Szczegolnie te, ktore planuja zakup psa tej rasy... Bo tyle CzW w jednym miejscu nieczesto sie widzi... a te czasem zapominaja nawet o wersji demo... 8) 2) Wlascicieli innych ras tez serdecznie zapraszamy...oczywiscie z psami. :bigok 3) Co do spania to nastawiajcie sie prosze na namioty. Ew na "siano"... A zainteresowanych rezerwacja pokoju w hotelu (czyt. w cywilizowanych warunkach) prosze o kontakt - robimy wlasnie rozeznanie, gdzie nie boja sie tu wilkow... ;) 4) Jedzenie i picie zapewnione (piwo przyjedzie oczywiscie z Czech). Nigdy niczego u nas nie brakowalo, ale jesli macie dostep do potraw regionalnych, lub jesli pani domu (ew. pan domu) slynie z jakies potrawy to nie powiem.... chetnie wszyscy skosztujemy... :ffod 5) Pamietajcie, ze sobotni Memorial jest obowiazkowy... nawet wlasciciele szczeniat sie nie wymigaja... ;) Chetnym psy mozemy wypozyczyc....:gent 6) Co do bonitacji to jest mala zmiana planow - sedziowac bedzie Oskar Dora. Generalnie przedstawiac nie trzeba, ale w skrocie: sedzia kynologiczny i prob pracy. Przez lata przewodniczacy Czechoslowackiego Klubu Rasy. Dlugoletni hodowca (hodowla 'Dór') i przewodniczacy komisji hodowlanej. Oj, dlugo by wymieniac.... w kazdym razie SPEC od rasy... :fingers1 7) Do przegladu podejsc moga szczeniaki i psy od 6 mies.... Kazdy dostanie karte z dokladnym opisem i ocena.. A opis od takiego sedziego to calkiem cos innego niz ocena na wystawie... ;) Bonitacje moga zaliczac psy od 18 mies, suki od 15 mies. Tu sprawa jest inna - pies jest dokladnie mierzony. Jednym z elementow jest tez test charakteru (reakcja na strzal i atak pozoranta). 8) W wolnym czasie przygotowane bedzie szkolenie - nie zapomnijcie np o aporcie, smyczy szkoleniowej. No i rzeczach do tropienia (kto bedzie w stanie rano wstac, ale WARTO)... 9) Coursing zalatwiamy. Sprzet jest, kombinujemy wlasnie akumulatory... :) Musimy ponegocjowac z kierowcami TIRow... ;) 10) Z badaniem oczu jest problem - potrzebowalibysmy min 30 osob, a tyle w tym roku nie uzbieramy... Wiec albo za rok, albo zrobimy je blizej centrum... :) 11) Jedzenie wegetarianskie tez bedzie... I postaramy sie, zeby bylo go sporo.... Tzn dla tych, ktorzy lubia cos poza ciastami... ;) 12) Nie zapomnijcie o jakis sposobach na przechowanie psa - uwiazany na smyczy zostanie na miejscu jakies 10 sek... ;) Wiec przydadza sie stickouty, czy lancuchy... ;) 13) Bedzie troche spotkan rodzinnych, wiec nie zapomnijcie aparatow (i duzych zestawow baterii). Fotki mozemy wypalac na miejscu... 14) Jak ktos nie ma dojazdu LUB ma wlasnie wolne miejsce w aucie to niech sie zglosi, zeby nie bylo tak, ze ktos chcial, a nie dojechal... ;) 15) zglaszac mozna sie emailem ([email protected]), PW lub na inne sposoby... Prosze napisac ile przyjedzie osob, ile psow, no i zglosic jesli jakis bedzie przystepowal do bonitacji, czy przegladu mlodych... Tak, zebysmy mogli orientacyjnie dokonac zakupow i rozplanowac program w czasie... :) 16) serdecznie zapraszamy WSZYSTKICH wilczakowcow... Spotkanie organizowane jest dla kazdego wlasciciela CzW, bez wzgledu na pochodzenie psa, czy wyznanie i sympatie jego wlasciciela.... 17) jeszcze cos mi sie przypomni... No i najwazniejsze na koniec: ...w piatek Wrath ma urodziny... :cake |
A bedzie jakis oficjalny spis gosci :D
|
Quote:
W kazdym razie szykuje sie sporo osob, no i pospotykaja sie cale rodzinki...nawet te rozrzucone po Europie... :p |
Aniele,to jak cos to moze ja bym sie z Wami zabrala,bo pociagiem to chooooolernie dluuugo :/
Margo a myślałaś o księdze gości? Ja moge wpasc wczesniej do pomocy ;) |
Quote:
Sprawa dotyczy wiec glownie wlascicieli psow doroslych, posiadajacych kilka psow lub tych, ktorzy choc na pewien czas beda chcieli zostawic je kolo namiotu - teren "biwakowy" ogrodzenia nie posiada, ale sa tam drzewka do ktorych mozna uwiazac psy.... Tylko, ze warto miec cos wytrzymalszego niz smycz, bo lapalismy juz swojego czasu wilka po lesie... :lol: |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
tak,tak kombinujcie!!! To prawda, ze Anomad przyjezdza z cala swoja rodzinka do Poznej:thumbs Ja pewnie bede z Jola i Iowa ( ale to tak na 90% ). Kurcze, gdyby byl wiekszy samochod moglibysmy sie zabrac wszyscy razem...ale to niestety tylko Seichento, gdzie caly tyl zajmuje krowka Iowa.:huh Ale mimo wszystko trzymam kciuki za Wasz pomyslny przyjazd!!A Norbert i April? wybieraja sie do Poznej?
Pozdrawiam |
Quote:
Quote:
|
ja jadę z Bielska, jeden człowiek jeden pies, więc jakby co to w jedną stronę na pewno służę transportem
planuje ruszyć rano Wojtek |
Margo chodzi mi o cosik takiego jak bylo na taborze w Lanze, gdzie sie wszyscy wpisywalismy,to nie glupia sprawa ;) I juz jestem ciekawa jak sasiedzi zniosa nawalnice tylu zbojow :D :D
|
Sąsiedzi są w niebowzięci (poza kilkoma wyjątkami)... bo to tak jakby cyrk przyjechał do wioski ;) Dzieci przybiegają popatrzeć, zabierają swoje psiaki ze sznurków i naśladują ćwiczenia :) Dzięki ostatnim spotkaniom u sąsiada córka zaczęła uczyć psa chodzenia przy nodze...
|
No, no Przemek reformujecie wieś w sprawach podejscia ludzi do zwierzat, doklandnie psow . Brawo :D
|
to tak, ja u Gosi bede juz posle Bratislawy.
ja, moja kolezankai 4 duze i maly pies :) 1 potrawa litewska bedzie :) (ech...ktos bedzie musial nam baaardzo pomoc :) ) hmm wedlug planow orgazinacyjnych to macie asistenta do bonitacii :) (nawet nie pytam bo od razu idzie pracowac z Oskarem) Wrath tez dostanie fainy przezenczik a Wojtek tez mala nie spodzankie :) bardzo czekami na spotkanie :) p.s. kroliki i tak ja bede kupowac bo psom trzeba cos jiesc :) 8) |
All times are GMT +2. The time now is 02:11. |