![]() |
Norbert, nie przejmuj sie. Niezaleznie od tego, jak zwarty badz nie bedzie opis "how to do it" i tak o wiekszosci zapomnisz, jak tylko przekroczycie tasme :twisted:
Ziemia sie - mimo wszystko - nie rozstapi. Na gromy z jasnego nieba tez bym nie liczyla ;) Z zyczeniami dobrej zabawy... JiD |
Hej, mam pytanie, czy w razie gdybyśmy przyjechali dzień przed wystawą, to czy jest u kogoś z Was miejsce na przenocowanie 2 osoby+Varg.....? :roll:
|
U nas bardzo prosze...ale pod warunkiem, ze wyjezdzasz ...juz bez Varga.. ew, ze skorka pod lozko po Vargusiu :twisted:
|
Zaraz, zaraz, czy to jakaś groźba........? :twisted:
Czy może Cheitan lubi surowe mięsko? ;) |
Aha PS!
Gaga dzięki-to jeszcze zorientuje się i jakby co dam znać... a pojadę nawet i sama, a co! to tylko Warszawa ;pp [pisze znow, bo nie moge edytowac postu] |
Quote:
Fajnie, ze znowu się zobaczmy! Pozdrawiam, Alicja |
I my też! To już pewnie, zgłosiłam dziś moją małpę.
|
Gaga...... to jednak Ciebie nawiedzimy, przygotuj się :twisted:8)
Varg zgłoszony, opłacony i w ogóle wszystko pięknie i ładnie :-). Kto będzie jeszcze? |
My bedziemy :)
|
Jak zwykle spóźnialscy ale pojawimy sie z Imbusem w Warszafce.
Właśnie okazało się że przedłużono termin zgłaszania psów do 22.06. i Imbus wystąpi w stolicy. Margo dopisz Imbusa.:wink: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ciągle mam nadzieję, ze jeszcze się spotkamy w tym roku. Może w Późnej? |
No dobrze w Krakowie przemarsz byl. Rozumiem, ze w Warszawie powinien byc wyjazd na Starowke :)
Jakie wogole sa plany co do wystawy warszawskiej - znowu bedzie nas przeciez duzo i glupio tak rozstac sie po wystawie. |
Jak tak dalej pójdzie to przyjdziemy tylko kibicować :evil:
Ali łysieje z dnia na dzień... Sierściucha wypada mu garściami, chyba przestanę go czesać, dopiero teraz widać jakie to chude, koślawe i brzydkie;). Dodatkowo wczoraj pyszczek mu się zaklinował między prętami ogrodzenia i wygląda jak bokser z zapuchniętym ryjkiem i szramą pod okiem...:roll: |
bardzo chcieliśmy wam kibicować :klatsch ale damy wam odpocząć od nas ;) trochę za daleko dla nas na i transportu nie będzie :heul na pewno za rok w warszawie się spotkamy:roll:
|
Stawka w Warszawie
Zgłoszonych wilczaków: 21 PSY: ------- Psy - kl. szczeniąt: Ali Dębowa Sfora Idun Imbus z Peronówki Psy - kl. młodzieży: Fenrir z Peronówki Foras z Peronówki Psy - kl. pośrednia: Bailiff Wilk z Polskiego dworu Eury z Peronówki Psy - kl. otwarta: Dagan z Peronówki Kirk Kroy Eden severu Psy - kl. użytkowa: Eligo z Peronówki Psy - kl. championów: Balrog z Peronówki Psy - kl. weteranów: Clif od Bulizniku SUKI: ------- Suki - kl. szczeniąt: April Dębowa Sfora Ishtar z Peronówki Suki - kl. młodzieży: Garuda z Peronówki Ginger Dakmat Suki - kl. pośrednia: Barsabel Wilk z Polskiego dworu Suki - kl. otwarta: Bast Wilk z Polskiego dworu Dewi z Peronówki Suki - kl. championów: Beatris Vlci nadeje Iowa Eden Severu Jolly z Molu Es |
Łał, ale dużo psów! Super - będzie co oglądać :-))
|
Supeeer, będzie dużo młodziaków :fingers1
Gaga, nie widzę Cheya :grosscool myślę, że na wystawie (i po) będziecie obecni. Kto będzie kibicował? Jolka |
Czy ktoś dostał już zwrotną informację z godzinami i innymi szczególikami?
Bo ja tylko dostałem kiedyś maila informującego o przyjęciu zgłoszenia z podanym linkiem do konta bankowego :roll: |
Quote:
Jolu- będziemy, a jakże :) A Cheya nie zgłaszałam ;) |
All times are GMT +2. The time now is 17:18. |