Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   II Jesienna Wystawa Psów Rasowch 07.10.2007 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=6742)

Huan 09-10-2007 10:05

Quote:

Originally Posted by sssmok (Bericht 106884)
WYNIKI:

W ramach uzupełnienia Ali i Ishtar dostały jeszcze po Zw. Młodzieży...

Quote:

Originally Posted by sssmok (Bericht 106885)
Na finalach byla Margo - ciekawe co sie dzialo :D

W sumie wilczaki pozostały niezauważone, ale pokazały się z dobrej strony :)

Quote:

Originally Posted by Konrad:) (Bericht 106889)
A my musimy się pochwalić, że właśnie w Nowym Dworze zakończyliśmy DOROSŁY CHAMPIONAT POLSKI. Czyli pierwszy Einstein jest Em-pionem.

Gratulacje... rodzeństwo musi teraz gonić Eurysia.. ;)

Quote:

Originally Posted by Ana (Bericht 107005)
ps.ja też nie wierze, że Ali jest gburowaty:grins

Gburowaty? Ma po prostu chłopak charakter, jak ojczulek ;)

sssmok 09-10-2007 10:53

Ali byl gburowaty i mu minelo, teraz paleczke przejal Jabber :)

joke 09-10-2007 13:24

Quote:

Originally Posted by sssmok (Bericht 107014)
Ali byl gburowaty i mu minelo, teraz paleczke przejal Jabber :)

zaraził się :evil: kto z kim przestaje....:lol:

Gaga 12-10-2007 21:56

Z poslizgiem z powodu bajecznego urlopu ale nie mniej serdecznie, nizby to bylo w pierwszej chwili GRATULUJEMY doroslegu E-mpionowi:) Tak miedzy nami byla to czysta formalnosc...ale gratulacje sie naleza ! :klatsch
Smigajcie teraz na kolejne ringi, omijajcie z daleka te, na ktorych my sie bedziemy wystawiac i zbierajcie nalezne Wam trofea! Innymi slowy : bierzcie ile sie da :)

z Peronówki 13-10-2007 16:22

I my gratulujemy EMpionowi.... :klatsch
Biorac pod uwage Wasza wspaniala passe wystawowa to dorosly champinacik to jedynie maly dodatek do osiagniec.... :biggrina
...oj, Elis teraz zamiast sie jedynie puszyc ze zlosci to juz na 100% peknie z zazdrosci, bo braciszek jest stale o krok przed nim.... :evil_lol

z Peronówki 13-10-2007 16:31

Quote:

Originally Posted by anetawron (Bericht 106942)
Ali wczoraj zaprezentował się z tej lepszej strony - totalny luz, ze wszystkimi się witał i radosny jak skowronek był. Chyba nikt by mi nie uwierzył, że on taki gburowaty potrafi być. Ale poznałam w końcu Botiska i chyba już wiem po kim on to ma :twisted:

Oj tak.... Botisek tez potrafi sie slicznie kamuflowac i prezentowac super demo... Tyle, ze on ma odwrotnie.... wewnatrz jest wesoly, ale czasem przestawia sie na "gbura".... :twisted:

Quote:

Originally Posted by Ana (Bericht 107005)
Widzialam fotki Alego i April z tatą ehhh szkoda że nie udało sie dojechać...

Oj, szkoda, szkoda.... Ale moge zdradzic w tajemnicy, ze Botisek do dzieci sie przyznal i BARDZO przypadly mu do gustu... Widac bylo, ze ma na pysku wymalowana DUME... wystarczy zerknac na fotki.... 8)

All times are GMT +2. The time now is 23:13.