Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Różne (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Jantarowa Wataha zgnebiona!!! (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=6761)

konek 04-10-2007 20:11

Ronka popieram. No Elu teraz lolej na to aby mnie zaatakować, bo też nie podoba mi się Twój sarkazm.
Twoje zdjęcia Elu bardzo ciekawe i jakże inaczej by się oglądało i podziwiało gdyby nie ta ironia, której już jest wystarczająco. I to nie jest tylko moje zdania. Wrzuć mnie więc Elu do znajomych królika jak Ci to pomaga w lepszym samopoczuciu. Każda dyskusja jest dobra, która coś wnosi, Ty Elu nie wniosłaś nic pomimo ciągle nowych tytułów tematów. Może i czytać można by to wszystko z zainteresowaniem gdyby nie brakowało czegoś co ja nazywam klasą.

shaluka 04-10-2007 20:12

Konek mam nadzieje ze przyślą pelna relacje i dokumentacje fotograficzna ;)
Bo kto wie,jak wkoncu skoncze to prawko(nareszcie znalazlam czas by sie zapisac) to zamierzam pojezdzic troche za granice i sama przekonac sie jak to jest na tamtych wystawach... bo poznalam juz troszke slowackie i czeskie,ale nie mam zamiaru z nich zrezygnowac,jednakze nie zaszkodzi rozszerzyc horyzonty i wowczas stwierdzic czy warto tam jezdzic..

Sariel 04-10-2007 21:20

Quote:

Originally Posted by Rona (Bericht 106700)
"Enough is enough" - jak mówią Anglicy!:evil::evil::evil:

Czy ktoś mógłby mnie poinformować czy na forum istnieje opcja banowania osób których postów nie mamy ochoty czytać? Jeśli istnieje, będę wdzięczna za instrukcję jak jej używać. 8)

EJ , Fajnie się czyta. W końcu jest demokracja, nie ma cenzury itp. Zawsze można to poddać analizie !

Rona 04-10-2007 22:03

Quote:

Originally Posted by panodfiony (Bericht 106719)
EJ , Fajnie się czyta. W końcu jest demokracja, nie ma cenzury itp. Zawsze można to poddać analizie !

Jak lubisz - to czytaj, analizuj...przecież nikt Ci nie broni :roll: Gdy pogrzebiesz w starych wątkach znajdziesz więcej takich "zadym"! Miłego czytania i wesołej analizy życzę...:p Tylko nie przesiąknij czasem paranoją po tej lekturze, bo jeszcze byś potem miłą Fionkę zaraził, a szkoda suki! :lol:

A mnie się udało założyć "ignora" i mam od razu lepszą atmosferę na forum, ha!

szasztin 05-10-2007 10:57

Quote:

Originally Posted by Rona
"Enough is enough" - jak mówią Anglicy!:evil::evil::evil:

hehe, dobre
a ja slyszalem, ze czasem to nawet mawiaja:
"How About A Nice Cup Of Shut The F**k Up"
ale to juz chyba amerykanie :D

Wiekszosc z nas ma taki swoj "kubeczek", bez ktorego ciezko nam funkcjonowac stadnie.
Ja np bez porannego kubeczka kawki bywam nieznosny ;)
Imbus bez porannego biegania rowniez bywa BARDZO nieznosny....szczegolnie dla sasiadow :)
Jeszcze innym brakuje np sexu...ale coz... grunt to zaspokajac swoje potrzeby i zyc w harmonii z innymi.

Ok, pedze na kawke co zreszta polecam wszystkim...poza tym ktorym polecam herbatke z melisy ;)

Aha chcialem sie pochwalic, ze mam najladniejszy kubeczek w calej firmie
i zawsze pije dobra zagraniczna kawe w nim! ;P

To bylem znowu ja Slawek :)

Rona 07-10-2007 11:04

Quote:

Originally Posted by szasztin (Bericht 106746)
... grunt to zaspokajac swoje potrzeby i zyc w harmonii z innymi.

Otóż to, otóż to....święte słowa, Sławku! :thumbs

Na priva od jakiegoś czasu "koleguję się" z pewnym zagranicznym hodowcą wilczaków (NB z kraju pochodzenia rasy), który nie jest zachwycony speronówkami i bynajmniej tego nie ukrywa. Od czasu do czasu dyskutujemy sobie na skypie - wymieniamy opinie, argumenty na temat psów i innych, niekoniecznie psich czy wolfodgowych spraw- bo w końcu ileż można ;). Czasem się zgadzamy, częściej - nie, ale mimo to bardzo się lubimy i nawzajem szanujemy swoje (odmienne) poglądy i preferencje. Dzieje się tak, bo nasze dyskusje są uczciwe - czasem potrafimy dać sie przekonać racjonalnymi argumentami i przyznać rację, a czasem bez emocji i wrogości drugiej strony pozostać przy swoim zdaniu. Choćby dlatego, że de gustibus non est disputandum a relacje z innymi ludźmi niekoniecznie muszą przypominać te z piaskownicy czy z Sejmu. :lol:

Zapewniam, że tak też można, zwłaszcza gdy się CHCE i ma się dystans do siebie! :p

All times are GMT +2. The time now is 20:50.