![]() |
Tak, April też.
Duże? Licho? Co Ty, on tylko tak poważnie na fotkach wychodzi :) Jeśli dobrze mi się wydaje to my w pośredniej możemy dopiero być dopiero od połowy kwietnia, a poza tym to jeszcze mamy po co być w młodzieży :rock_3 |
No wy 10, a moje podłe, wypłowiałe 13 przyszło na świat ;)
Hmm Licho na championacik poluje 8) to się rozumie, napewno świetnie mu pójdzie w ND i zbierze zaszczytne tytuły w tym i Mł Ch. Pl. Ma chłopak cos w sobie, a na fotkach, serio.. powaznie wyglada.. Mam nadzieje ze Aprilce też świetnie pojdzie, zasługuje na to ślicznotka |
Quote:
Po wnikliwej analizie matematycznej wyszło mi, że jednak do pośredniej już możemy :rock_3 więc będziemy w pośredniej... Mam nadzieję, że nas pan sędzia nie cofnie do szczeniaczkowa po porównaniu z Imbuskiem :lol: |
Spoko :) Największe szanse na cofnięcie ma Chey, który własnie gruntownie zmienia futro i znów wyglada jak nieopierzony pisklak :)
|
No ale my z Imbusem nie będziemy w Legionowie :(((.
Mielismy teraz jechać do Jarosławia - ale też nie damy rady - siła wyższa:evil::( Dopiero uda sie nam bywac na wystawach od końca kwietnia. |
Kasiu.. Buuu, miałam taką nadzieję na spotkanie.. :(( To może zgłosicie się do Częstochowy lub Opola, nocleg już czeka ;) No i trzeba nadrobić to co planowałyśmy w ferie 8)
|
Nic tylko powystrzelać, dziś dostałam zgłoszenie na wystaw a tam.. Tylko Ishtar, a Balego nie ma, na dodatek dzis wpłaciłam za nich jeszcze po te 90zł ( do 4taka cena jest), a teraz się okazuje, ze przypomnieli sobie o doplacie za poprzednia wystawe, na ktora nie moglismy dotrzec, z wiadomych przyczyn, a zapomnieli o dopisania go do katalogu.. Jak ja kocham ten bałagan w zwiazkach.. Jak wczesniej we wrocławiu gdy okazalo sie ze polowa psow jednak nie jest zgloszona,bo byly zglaszane elektronicznie.. Wrr
|
wybaczcie błędy to z nerwow..
|
Wlasnie- jesli jest taka sytuacja, ze pies nie zostal oplacony (bo mial byc oplacony na samej juz wystawie), poniewaz jadac na miejsce wystawy nagle psuje sie samochod, czy cos takiego i nie mozna dojechac, to nie ma zadnego odwolania od tego, zeby nie placic za tego zgloszonego psa? Bo nie usmiecha mi sie doplacac kolejne 100zl za to, ze nie moglam psa wystawic, bo los tak chcial.
|
Niestety, regulaminy sa jednoznaczne... pies zgloszony MUSI byc oplacony. Przy kolejnym zgloszeniu oddzialy powinny uwzgledniac ew. zaleglosci i probowac je egzekwowac. Brak splat tych dlugow powoduje to, ze pozniej my wszyscy mamy powyznaczane krotkie terminy pierwszych wplat, zroznicwane stawki lub coraz wyzsze ceny...
Wystawy to zabawa kompletnie dobrowolna i czasem kosztowna....:) |
No a jak się zaplacilo za dwa psy, a jednego nie wpisali w katalogu to jak kase oddaja? Ktoś się orientuje?
Aguś a najczesciej jest nie tylko sto a sto dwadziescia za psiaka... |
Ceny lataja miedzy 85 a 120 :) zalezy od wystawy i oddzialu..
W przypadku gdy oddzial zaliczyl wtope to powinno sie od razu wyjasniac sprawe- czy uda Ci sie to zrobic teraz? Nie wiem, probuj...:rock_3 |
No nic, biuro dzis dopiero od 18.. to bede dzwonic.. ehh
|
Mieliśmy raz taki przypadek we Wrocławiu i najprostszym sposobem było przełożenie tej opłaty na przyszłoroczną wystawę, bo oddawanie pieniędzy wychodzi oddziałom ciężko. Ale jeśli już, to pewnie oddadzą dopiero po wystawie, bo teraz wszyscy w oddziale zajmują się obsługą wystawy. Trzeba wysłać dowód wpłaty, gdzie widoczna jest nadpłata i potwierdzenie przyjęcia psów.
|
Ehh no nic sie bede upominac, jakos sie to załatwi. Ish powoli, bardzo powoli chudnie ale w ND stawimy sie jeszcze pewnie okrąglutkie i zupełnie bez siersci, więc szykujcie sie na szok :P ;)
|
Mała galeria z dzisiejszej wystawy. Nie tylko wilczak, ale pare fajnych fotek jest.
|
zapomniałem o linku
http://picasaweb.google.com/fugazirg...yDwRMazowiecki |
No i już po.... :( szkoda bo było wyjątkowo superaście :p Byliśmy przy Waszym ringu, ale niestety nikogo nie rozpoznaliśmy :(
pozdrowionka dla wszystkich |
Nemi oj podpadasz, podpadasz, a ja specjalnie Balego też wzięłam...
|
Musieliście sobie już pójść - u nas wszystko było opóźnione o jakieś 40 minut. Miałam nadzieję, że nas rozpoznacie po Baltku :)
|
All times are GMT +2. The time now is 15:56. |