![]() |
wszyscy doskonale.
Garuda ma niewystawowa siersc, zeszlysmy z sama ocena. |
No faktycznie Garuda miała sierść nieciekawą, za to pięknie zachowała się na ringu, żadnego świrowania :)
Gratulacje dla Cory i Kasi za zwycięstwo rasy!!! :) K-lee dostała ocenę wybitnie obiecującą, sędzia zachwycał się jej doskonałym charakterem :) Bardzo ładnie biegała, pokazała ząbki, jestem z niej dumna ;) W finałach mała wylądowała na pudle z III lokatą jako Najpiękniejsze baby Wystawy ;) a piesków do porównania było chyba 12 ;) Było naprawdę bardzo fajnie, cieszę się, że poznałam wreszcie kilku właścicieli wilczaków i ich psiaki :) Zapomniałam pogratulować Czamborowi, nieprawdopodobne futro i naprawdę fajny, spokojny i przyjacielski charakter :) Marzena, a Ty się wreszcie wyluzuj, wtedy i Ruda mniej się stresuje ;) |
Wielkie gratulacje dla wszystkich brawa dla k-lee a zdjęcia jakieś macie ;-)jak macie to pokażcie w końcu :lol:
|
Ja fotek nie mam, bo zapomniałam aparatu... :roll:
Ale trochę zdjęć ma Marzena i Grzegorz od Czambora ;) Czekam, aż mi je przyślą :) |
Ja mam jeszcze parę fotek, jak zgram z aparatu to dodam do galerii;) Aha i mam jeszcze fotki z wystawy w Radomiu:)
|
:) co to znaczy "niewystawwoe futro" ?? :)
|
powiem krotko bo juz posle wystawy -
Igoris jest dobrym sedzia ale wieciej ocenia trening wystawowy i show. on jest allraunder - o wilczakach tylko zacial wieciej interesowa cie dla tego moze ....i nie pamieta ze wilczak ma zimna i letna siersc :) i ze trzeba widziec kedy pies ja zmienia :) harka lisa jak kolano wygrala klase CH na klubowej wystawe w CZ to takej zeczy jak nie wystawowa siersc u wilczakow mozna powiedziec ze i nie ma :) ale on chce wieciej wiedziec i myszle ze poznej bedzie lepej sedziowac :) p.s. Cora gratulacje :) i bedzie bardzo fajne poznac mala w Krakowe :) |
wolfin - ona nie jest już taka mała;)
|
he ! harka ma 6 lat i nadal to jest moja maliutka :)
|
No ja do Cory zazwyczaj zwracam się "szczeniaczku" ;)
|
Niewystawowe futro Garudy było bardziej związane z k ąpielą dzień przed wystawą niż ze zmianą sierści... Raguda wytarzała się w błocie i nie było wyjścia.
|
Hej! Jest pomyłka w wynikach, bo Czambor nie jest zw. młodzieży, tylko najlepszym szczenięciem;) On nie startował w klasie młodzieży, tylko szczeniąt!:)
|
Quote:
|
Quote:
:rock_3 :lol: |
W domestosie albo ace i ruda Garuda wybieliła się :lol:
|
Quote:
|
Takie zycie, jak sie mieszka blisko torfowisk i bagien :)
na razie artykulu nie bedzie, mam problemy ze zdrowiem i nie mam sil, zeby robic cokolwiek |
Quote:
|
nie, tym razem ja :)
Ale juz jest powoli ok, wiec jutro costam napisze :) |
http://www.antyliga.wolfdog.org/krajwroc08.html ;)
a teraz w koncu ide na mecz :) |
All times are GMT +2. The time now is 11:10. |