![]() |
Niestety my i w tym roku nie dotrzemy (ale w końcu kiedyś sobie odbijemy ;) )
|
Nas też nie będzie, też uderzamy całkiem w drugim kierunku. Ale życzymy udanej zabawy! ;)
|
Quote:
|
My bedziemy wiedziec na ostatnia chwile czy damy rade przyjechac.
Tylko nie wiem czy wtedy da sie nocleg zalatwic, wiec moze wpadniemy na jeden dzien. Mam nadzieje, ze dacie wczesniej jakas rozpiske co jest na kiedy przewidziane. |
Najlepiej byc od soboty rano:)
A co do noclegu to sie martwcie - dam Wam znać po weekendzie!!! |
Kasia no ja się martwię bo najprawdopodobniej przyjechalibyśmy już w piątek wieczorem.
Więc co z tym noclegiem ( może namiot ) ? |
spotkanie jest od piatku:) Nocleg w namiotach:) jak na razie!!! Juz wkrótce szczegóły:)
|
Jezeli tylko sesja nie pokrzyżuje, (a ja sie juz postaram żeby nie pokrzyżowała) to my zjawimy się na pewno w 3- 4os.+ Szajba składzie:rock_3
|
SUUPER!!!!
Dokładne info zaraz po weeekendzie. |
II CYKLICZNE SPOTKANIE WŁAŚCICIELI WILCZAKÓW I NIE TYLKO w SULMINIE pod GDAŃSKIEM
Miło jest nam zaprosić wszystkich zainteresowanych na spotkanie, które odbędzie się w dniach od 12.06 do 14.06.2009 w Sulminie pod Gdańskiem. Będziemy wspólnie naradzać się co można robić z naszymi wilczakami i do czego je wykorzystać :) Plan SPOTKANIA Piątek 12.06.2009
Niedziela 14.06.2009
Noclegi:
Opłata:
Kontakt: Kasia , [email protected] tel: 506 355 191 Ola , [email protected] tel: 602 694 489 Artur [email protected] tel: 608 048 040 ZAPRASZAMY!!!! TYCH Z WILCZAKAMI I TYCH BEZ WILCZAKÓW |
No to juz tylko tydzień został do spotkania:) Przygotowanie ciagle trwają.
ZAPRASZAMY wszystkich chętnych. Jest ciagle dużo duzo miejsca w domu- tylko wytarczy karrimata i śpiwór. W sobote - marsz dogtrekingowy i zwiedzanie Gdańska:) W niedzielę - plaża:) Szisza juz rozpalona i czeka :) Snus też....... |
PLAN DOJAZDU:
-dojazd z A1 i obwodnicy trójmiasta. - jeśli macie nawigację to poprowadzi was do Sulmina okręzna drogą ( przez Żukowo) ale też dojedziecie. Mapka dojazdu z Obwodnicy http://img246.imageshack.us/img246/48/dojazdtq3g.jpg Szczegółowy dojazd z Sulmina do domku: http://img246.imageshack.us/img246/5...dsulminbt7.jpg |
Jeszcze jedno - Ważne!
Jeśli ktoś bedzie przyjeźdżał bardzo rano lub w takiej porze że nikt nie bedzie go wstanie odebrać( mamy tylko 2 samochody, korki w trójmiescie) lub zdecyduje sie w ostatniej chwili to podaję alternatywny dojazd ( Do Otomina a stamtąd juz będzie łatwiej kogoś wysłać ok. 2 km) Pod Dworcem w Gdańsku Głównym mozna wsiąść w autobus 174 i dojechac do Otomina. ( wysiąść na ostatnim przystanku na pętli) Tam do nas zadzwonić i ktoś przyjedzie. http://www.ztm.gda.pl/rozklady/rozklad-174-2-1.html Prosimy o zabranie: - kaganiec - linki stalowe lub łańcuchy, - kompas ( zeszłoroczne gdzieś sie pogubiły;) I chęć do zabawy |
Nas nie będzie niestety, brak transportu. Bo pojechałabym pociągiem, gdyby nie to, ze się rodzice czepiają. No cóż, może kiedyś. :)
|
Quote:
Albo Ty sama z Corą ? Zabierzemy i odwieziemy na dworzec i zaopiekujemy się!!??? |
Plan mój był taki, że ja sama z Corą bym jechała. No bo oni czasu nie mają. Ale stwierdzili, iż mnie samej z psem tak daleko pociągiem nie puszczą itp.:stupid
|
Kasia - rozumiem!
Ale mam nadzieję że w Pieskowej Skale spotkamy się??:) |
Nas niestety znowu nie bedzie - kasa, kasa i jeszcze raz kasa :bigcry2 (a raczej jej brak :D)
Strasznie zaluje... Moze w przyszlym roku uda sie przyjechac cala ekipa... |
Pieskowa Skała - jesteśmy na 100%. Bo dosyć blisko to jest ;)
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:54. |