Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Jubileuszowa Wystawa w Poznaniu i V Jesienne Wilczakobranie 07-09.11.2008 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=9080)

Joanika 03-11-2008 23:11

Czy bieg i inne "atrakcje" w niedziele są nadal aktualne? Prosiłabym dokładniejsze informacje typu: gdzie i o której godzinie.

anetawron 04-11-2008 12:13

A ja mam takie pytanie:
czy ktoś z okolic Warszawy ma może wolne miejsce w drodze powrotnej po wystawie i mógłby zabrać mnie i Licha?

Licho grzeczne w samochodzie jest, nie pluje się (ja też...:lol:).

Chętnie byśmy pojechali ale nie mamy jak wrócić. Do benzynki oczywiście się dorzucamy.

Ori 04-11-2008 15:28

Quote:

Originally Posted by Rybka (Bericht 166740)
To ja tak baaaardzo nieśmiało zapytam... czy jeżeli przyjadę do Poznania na wystawę jako wilczakowy kibic będę mogła się z Wami spotkac po wystawie? Bardzo chciałabym poznac Was- hodowców i właściceli, oraz Wasze bure na żywo...
Planujecie jakiś spacer po wystawie?

Spotkanie zawsze jest otwarte - dla tych co maja Wilczaki i dla tych co nie maja :) Takich osob i tym razem bedzie sporo.
Kazda osoba jest mile widziana. Spacer czy balety w domu - decyzja zalezec bedzie od pogody. Ale spotkanie konczy sie w niedziele po poludniu wiec jest okazja zobaczyc Wilczaki nie tylko na wystawie w sobote ale i "w akcji" czyli na zawodach, a moze i wystartowac z ktoryms grzeczniejszym :rock_3

Szczegolowe aktualne info postaram sie wrzucic na Jantarowa dzisiaj w nocy, najpozniej jutro.

Joanika 04-11-2008 23:01

To my z niecierpliwością czekamy na szczegóły dotyczace niedzieli. Będziemy na 100% i już się nie mogę doczekać.

Ori 05-11-2008 00:29

Tylko na niedziele?
Napisz ile osob, psow, moze byc na priva.
I czy startujecie w zawodach :rock_3
pozdrawiam i czekamy

Joanika 05-11-2008 00:55

Niestety tylko możemy być w niedziele :cry: w składzie: 2 osoby (ja i TZ) + 1 psica (Lana pudlica). W zawodach startować nie będziemy.
A na wystawę w niedziele też muszę podskoczyć po odbiór ślimaków afrykańskich:rock_3 w ramach adopcji :lol:

wilczakrew 05-11-2008 00:57

My przyjedziemy już w piątek i pewnie całą ekipą.
Czambor, K-lee Vornja i podróbka Wilczak Coli
Mam nadzieję, ze trafimy i musimy pomyśleć o wkładzie.
Ja mam ochotę na dobrą dyskusję i bez smarowania chyba nie wypali :D
Tego jeszcze nie ustaliliśmy ale jak będzie można to zostajemy do niedzieli.
Co do biegu to juz pisałem wcześniej, ze raczej tylko z pozycji obserwatorstwa.

Joanika 05-11-2008 01:00

Ajj, zapomniałam dodać, jakby ktoś jechał w niedziele z Bydgoszczy albo okolic na spotkanie to mamy 2 wolne miejsca w samochodzie.

Macia 05-11-2008 20:44

Redire ja również odbieram ślimaki w niedziele:p.
Ja będe tylko na wystawie więc na pewno się pokaże przy ringu z Wilczakami ;-).

Joanika 05-11-2008 22:01

A wilczaki też w niedziele będą wystawiane?
Ja będę na pewno w neidziele (w sobote nie dam rady), i z chęcia na wystawę bym weszła ale pewnie będzie problem z Laną bo nie da się jej przemycić (no chyba że "bramkarze" będą mili i mnie z nią na rękach wpuszczą, albo kogoś poproszę o kartę zgłoszeniową:rock_3, któś chętny:rock_3)
jaki ten świat mały co? ślimaki zawojowają świat, a jak się znudzą to zjeść ;-)można, tylko cicho sza żeby się Gośka nie dowiedziała, bo mi ślimków nie da.

Rybka 05-11-2008 22:59

Planuję przyjazd do Poznania, lecz w moim wypadku wchodzi w grę tylko jednodniowy pobyt. I tu pytanie- lepiej w sobotę czy w niedzielę?
Przeczytałam plan spotkania na weekend na stronie Jantarowej i nie wiem który dzień wybrac.
Kiedy będzie więcej czasu na takie luźniejsze przebywanie ze sobą? Pogaduchy, spacery, poznanie Waszych psów, poobcowania z nimi, wypicie kawy czy dobrego piwka?
Z tego co wyczytałam to chyba w niedzielę, biorąc pod uwagę fakt, że z Poznania ostatni pociąg do domu mam kilka minut po 20.00, więc przykładowo w sobotę po wystawie nie będę miała możliwości spędzenia całego wieczoru w Jantarowej z Wami.
Czyli chyba niedziela? Jak myślicie?

Rybka 05-11-2008 23:01

Quote:

Originally Posted by Redire (Bericht 169308)
A wilczaki też w niedziele będą wystawiane?
Ja będę na pewno w neidziele (w sobote nie dam rady), i z chęcia na wystawę bym weszła ale pewnie będzie problem z Laną bo nie da się jej przemycić (no chyba że "bramkarze" będą mili i mnie z nią na rękach wpuszczą, albo kogoś poproszę o kartę zgłoszeniową:rock_3, któś chętny:rock_3)
jaki ten świat mały co? ślimaki zawojowają świat, a jak się znudzą to zjeść ;-)można, tylko cicho sza żeby się Gośka nie dowiedziała, bo mi ślimków nie da.

Redire, wilczaki są wystawiane tylko w sobotę o 10.00 rano, potem około 17.00 są finały, więc w niedziele chyba nie spotkasz wilczaków na wystawie, tym bardziej, że wszyscy będą na zawodach o Puchar Bursztynowego Wilka w Lasku Marcelińskim :)

Joanika 05-11-2008 23:55

Macia napisała o niedzieli więc już zgubiłam rachubę :roll:
Rybka ja miałam podobny dylemat, i zdecydowaliśmy się na niedziele.

Macia 06-11-2008 00:15

Chodziło mi o ślimaki, ze odbieram w niedziele :lol:. Na wystawie będę przez cały weekend, a w sobotę będę się kręciła przy ringu.

ruda zmora&guinness 06-11-2008 11:44

Co do Smarowania Grzesiu to poniekąd zadbałam o to :) Zrobiłam cały gar smalczyku w ramach wkładu :)

A w wilczakowych zawodach chcemy wziąć udział z moim młodocianym vlczak collie :) Niech owca sie zmierzy z wilkami :D

wilczakrew 06-11-2008 21:43

Zdecydowanie sobota bo po wystawie będzie czas na wszystko.

wilczakrew 06-11-2008 21:44

Quote:

Originally Posted by ruda zmora&guinness (Bericht 169473)
Co do Smarowania Grzesiu to poniekąd zadbałam o to :) Zrobiłam cały gar smalczyku w ramach wkładu :)

A w wilczakowych zawodach chcemy wziąć udział z moim młodocianym vlczak collie :) Niech owca sie zmierzy z wilkami :D

Oj nie o takie smarowanie mi chodziło. :)

Gia 06-11-2008 23:55

Quote:

Originally Posted by wilczakrew (Bericht 169682)
Oj nie o takie smarowanie mi chodziło. :)

Nie bądź taki dosłowny ;)

Margo 07-11-2008 02:08

Quote:

Originally Posted by Macia (Bericht 169277)
Redire ja również odbieram ślimaki w niedziele:p. .

Odbierasz te hamerykanskie? 8)

Quote:

Originally Posted by Macia (Bericht 169277)
Ja będe tylko na wystawie więc na pewno się pokaże przy ringu z Wilczakami ;-).

No to widze, za na wystawie bedzie nas spora gromadka, bo i my dopisujemy sie do listy obecnych.... :rock_3

szasztin 07-11-2008 08:45

Udanego spotkania!!! I Wystawy!!!! Zadrościmy Wam!!!!
Czelamy na nowy sazon wystawowo- spotkaniowy :).

All times are GMT +2. The time now is 02:48.