![]() |
Galeria powstala w nowej formie, zapraszam!'
ciagle jeszcze wymaga dopracowania , ale juz jest lepiej :) sa tez zdjecia z Lazne :mrgreen: |
:Rose
dla Eli |
wszystko trwa dlugo, bo sama nie umiem wrzucac, wyrzucac, tworzyc
Chyba czas do szkoly :oops: |
Tak nieskromnie :oops: wcinam się Elu w Twój temat, ale chciałbym zaprosić Wszystkich do naszej odmienionej ale wciąż katowanej :chainsaw2 strony rodzinnej, która aby być godna domeny wolfdog.org zrobiła się bardziej wilczakowa.
Także sorki Ela jeszcze raz ale Taro i Amber mają przecież wspólnych przodków :wolf :cheesy: . |
Spoko, juz sie przyzwyczailam do tej rywalizacji :twisted:
zaczelo sie rok temu a teraz znowu spotkamy sie "na ringu" w Zielonej :o lece zobaczyc co zmieniliscie na stronie :D |
Aaaaaaaaaaa! Juz wiem skad ya "inauguracja" stronki w nowej odslonie :D
Z okazji trzeciej rocznicy slubu zyczy Wam duuuuuuzo pieknych rocznic i wszystkiego najlepszego Wasze zdrówko Rodzino Górnowicz Niewola :cake :beerchug2 Gaga |
Oj ja taka bystra nie bylam :oops:
ale tez Wszystkiego Najlepszego, Pieskiego zycia szczesliwego i dolszego rozwoju Rodziny! :smokin |
Quote:
|
E tam......kazda okazja jest dobra aby podzielic sie swoim szczesciem :D
A moze byscie tak spisali cos w rodzaju "pamietnika" Taro? Jestem tym zywotnie zainteresowana bo jak wszystko sie ulozy bede niedlugo pelnoprawnym czlonkiem tego szacownego grona :roll: Gaga |
Chyba spróbujemy odświeżyć sobie pamięć i faktycznie coś skrobnąć o szkodniku. Mamy nawet tytuł "Z pamiętnika szkodnika czyli co wilczak potrafi..." także niedługo zaczynamy :twisted:
|
Koniecznie ! Pojechalam do Lazne glodna wszelkich opowiesci o wilczakac ale ludziska zaaferowani byli egzaminami ( wszak tooboz szkoleniowy) i nic gadac nie chcieli :twisted:
z informacji zanotowanych mam tylko ze wilczaki w zgory upatronej kolejnosci robia za zmywarke ( ale to znam juz u swojego psa), potrafia poniszczyc to i owo ( tez mi nieobce), ganiaja kroliki (bez skutku ) - tez mi nowina :D A poza tym ja sa normalnie prowadzone to sa uroczymi siersciuchami ...nawet moj maz sie nie zrazil...powiedzial tylko ze sa jazgoty - ale takiego tez mamy w domu :mrgreen: Jedna Joanka, ktora rzetelnie sie pryloyla i napisala "co wilczak potrafi" - Hallowe opowiesci wzbudzja scunek ;p a reszta? podrawiam Gaga |
Ej Gaga to opuściłaś opowieści o Taro na forum poszukaj a znajdziesz porównania z Hallą . Prawie lustrzane odbicie ale co tu dużo szukać wszak to brat i siostra. Ale napewno zaspokoimy Twoją ciekawość.
|
Quote:
|
Quote:
W przyszlym roku robimy przegrupowanie, bo Wlosi jada do Lazne cwiczyc, a my mozemy sie umowic na Slowacji na odpoczynek. Tym razem oboz bedzie kolo Martin (rzut beretem od polskiej granicy) w bardzo ladnym sprawdzonym osrodku: ogrodzony teren z domkami (standard podobno o wiele wyzszy niz w Lazne), boisko, kapielisko, ladna laka na szkolenie i inne bajery.... |
Za rok Gaga ze Ce-niakiem pojada pewnie zdawac ZOP w Lazne :cheesy:
|
Z rachunkow wychodzi, ze dzieciak bedzie mial cos ok pol roku .....chcesz mnie podpuscic na najmlodszego czw z ZOP-ka? :twisted:
Kierunek niezly bo ja sie daje podpuszczac ale bez przesady ;)) Moze jeszcze zaplanujemy najmlodszego reproduktora ?? ( choc nie wiem co mowi prawo hodowlan na temat zwiazkow mlodocianych :roll: ) Gaga |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
We Wloszech starczy, ze pies ma rodowod.... |
10 miesiecy??? I nie da sie inaczej ? Eeeeeeeeeeee......nie doceniacie sily przekonywania kobiety ( i dlatego Przemek moze byc zly :D ).....a w sumie ciekawe czemu...bo przeciez gdyby znalaz sie ktos z super zrobionym psem ponizej tej granicy wiekowej to ta bariera nie ma dla mnie sensu..no chyba ze argumentem jest fakt, ze pies dojrzewa i doprowadzenie go w okresie "burzy i naporu" do poziomu godnego zaliczenia ZOP jest zadaniem duzo trudniejszym i tak naprawde weryfikujacym umiejetnosci pary pies-czlowiek?
Ale wobec tak silnego oporu pasuje i wykreslam z przyszlorocznego kalendarza zapis" lipiec- zaliczenei ZOP, BH,IPO 1, IPO 2" oraz "sierpien - interchampionat minimu 3 krycia" ....pozbawiliscie mnie marzen - nie wybacze Wam tego :twisted: GAga |
Z interchampionem to podobno sa niezle jaja!
Jaj juz zrobisz co trzeba to jeszcze musisz czekac rok, poltora az przysja jakies papierki i to zatwierdza, wiec nie ma co liczyc przed 5 rokiem zycia :twisted: |
All times are GMT +2. The time now is 18:39. |