![]() |
MARGO MARGO
Halo halo Slyszysz?????? PRIVY Czy to ci cos mowi? :twisted: :mrgreen: |
:D Witam i pozdrawiam Forum Wilczaków. Mimo, że nie jestem Wilczakiem tylko z jego linji to znaczy Owczarkiem Niemieckim ale jestem przyjazny i otwarty. Mam na Imię Dax a podobiznę widzicie. Mój Przewodnik Andrzej Jan mieszkamy w Wilnie. Jeżeli zaakceptujecie Naszą obecność to będzie nam miło!
Pozdrawiamy |
Kłaniamy sie Nowym, zapraszamy :hand
|
:mrgreen:
|
piękna maska u Twojego psa!:) też mam owczarka, szczerze mówiąc to rzadko siezdarzają tak pięknej maści:)))
|
Owczarki niemeickie i belgijskie są naprawdę pięknymi psami :) prześliczne są :D
|
Cześć Gaya, cześć Narvana! Cześć Wszystkim!
Zgłasza się OB Malinois ;) a jak, przyjaźniący się z Botisem :D przyjmiecie? |
Witam - siemki Malinois - życzymy aktywnego uczestnictwa w Naszej RODZINIE - czworonożnych Przyjaiół i ich Przewodników!
|
Heh, a czemu Forumowicze mieliby nie przyjąć? ;)
Witaj Malinois :-) |
Quote:
:D |
Witam wszystkich ! :D
Kurcze, jak to się stało, że dopiero teraz się tu zarejestrowałam...? :ehmmm :wink: Jestem kolejną osobą, która się tu pcha bez CzW :twisted: - ale to przez te wilki wszystko... :roll: :lol: Interesuje mnie chyba wszystko, co z nimi związane i na stronie Wolfdoga niejedną interesującą infomację już zdobyłam czy ciekawy artykuł przeczytałam :D Nooo..., i forum tez czasem podczytuję... :roll: Serdecznie podrawiam znajomych :D , tj. Canis_Lupus_Husky, Sebastiana, Narvanę ...acha - i oczywiście Margo i Przemka :cheesy: Jak kogoś pominęłam, czy nierozpoznałam, to wybaczcie :oops: |
Quote:
no nareszcie! :cheesy: |
P.S Co to za pies w Twoim emblemacie?
Mi sie to wydaje na wilka 8) |
Jeszcze Elkę (takatukę) pozdrawiam.... :D ( :oops: )
To w emblemacie to najprawdziwszy wilk :mrgreen: Łatwa zagadka (nie dla Ciebie, Narvana, bo Ty powinnas wiedzieć :lol: ) : skąd, gdzie możliwość zrobienia takiego zdjęcia ? 8) |
Quote:
Wysle ci odp na priva :) Niech inni sie mecza 8) |
Quote:
"Przyjaciel mego brata jest i moim przyjacielem..." Balrog + banda |
Quote:
|
Quote:
Przy okazji też witam wszystkich :mrgreen: Elka P.S. Moniczko ja też Tobie ślę pozdrowienia :P |
Quote:
|
Hejo Manu, fajnie że jesteś! :D to już cała rodzinka z dogomanii i wilk.pentex.pl się zebrala :D
|
All times are GMT +2. The time now is 19:59. |