![]() |
Bruxa w wersji prawie normalnej:
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...44052313_n.jpg I tej szalonej: http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...33636889_n.jpg |
hi folks :) inti became grandmother today, 4 males and 1 female are already here, but we're waiting for more... :beer
|
Congratulations :cake:cake:cake
|
Gratulacje!!!! proszę o fotki małej gromadki:lol:.Pozdrawiam Spiderka
|
Tak , to w takim razie czekamy...:) może coś jeszcze "wyskoczy"?
|
Już po północy, więc czas, aby złożyć naszym C'iekawskim najszczersze życzenia. Z racji tego że oprócz Narsila w miocie same Panienki, życzę dziewczynom jak najlepszych kolejnych długich i pełnych beztroski lat. Aby właściciele mieli z Was dużo pociechy i aby byli z Was dumni. Przede wszystkim dużo zdrowia dla Was, dziewczyny, ale także dla Waszych maluszków (tych obecnych i tych przyszłych). Mnóstwa sukceców i jeszcze więcej pyszności :)
Narsil przesyła ogromne, ciepłe, mokre buziaki w zimne noski kochanym siostrom: Bruksie, Czakram, Zlatej, C.K i Zirze :Rose Z tego miejsca także ogromnie dziękuje Magdzie, za zaufanie mi, za to że Narsil trafił akurat do mnie. Nie pamiętam i nie chce pamiętać jak to było, gdy go nie było :) C'iekawskie Galicyjskie Wilki: podbijajcie świat, jesteście the best! :ylsuper Wszystkiego najlepszego Happy birthday :cake:cake:cake A jutro może jakieś urodzinowe zdjęcia, bo dziś bure dzieciaki już śpią... :) |
Ojej, 100 lat dla wszystkich C'iekawskich :cake, duzo zdrowia, radosci i smacznych prezentow urodzinowych.
Mizianka dla Narsilka :love, ktory poki co jest jedynym kawalerem i konkurentem do damskich serc, ktorego moja lajza nie oburczala, no i od Urcia obslinione buziaki dla wszystkich pieknych C'iekawskich panien :Rose |
Ojoj ,to już ??? No tak 2 urodzinki :shocked, a więc dla naszego całego C'iekawskiego rodzeństwa ogrom zdrówka ,miłosci ,kiziania i wielkiej kości .100 lat niech nasze kolorowe C'iekawskie biegają :cake:cake:cake:cake:cakeDla wszystkich buziole ogromne a rodzynkowi Narsilkowi to taki mokry buziol :rock_3Pozdrawiamy Was wszystkich Spiderka &Czakram &Mantra
|
Wszystkiego najlepszego :)
|
I my sie tez dołączamy do urodzinowych zyczen dla pieknych panienek:love:tard i przystojnego rodzynka :bussi
100 LAT 100 LAT NIECH WYJA WYJA NAM :beer:cake |
Najlepszego!
|
Najlepszego!
|
Szukałam zdjęcia gdzie wszystkie C jako już dorosłe byłyby obecne, niestety zawsze jednego brakuje, jak nie Centusia, to C.K.
Wszystkim C- życzę zdrowia :) Mam nadzieję spotkać je na W.A.R. :) a jak nie to Boguś coś wspominał że jesienną porą zaprosiłby wszystkich właścicieli Galicyjskich do siebie :) Tak więc przekazuje :) Teren piękny, ja się zakochałam! |
Będzie okazja żeby zrobić wspólne, rodzinne zdjęcie ;-)
|
Wszystkiego co psy lubią najbardziej!!! zdrowia, miłych chwil z przewodnikami, moc przygód i wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!
Miziaki i uściski dla Narsilka!!!!! i reszty C rodzeństwa!! :cake:cake:cake:cake:cake |
Wszystkiego Najlepszego dla "C" pięknot:cake:cake:cake
|
NAJ, NAJ tez od nas :) :beer
|
Spoznione, ale ze szczerego serca najlepsze zyczenia szczesliwosci wszelakiej dla Narsila, Bruxy i pozostalych siostr, ktorych nie poznalam niestety
:cake (czas plynie zbyt szybko) |
zlata (cracovia) finally has bonitation result :) A64OhR1P1, Xv 56, Xf 107, judged by jana tomeskova, cz
|
Brawo ,gratulacje dla siostry :cool3
|
All times are GMT +2. The time now is 02:52. |