![]() |
Ja mam ogromną prośbę do wpisujących wyniki wystaw!!! :)
Wpisujcie proszę miasto. Przy niektórych wystawach po tym jaki wynik, jakie psy i sędzia można się domyśleć gdzie była wystawa... ale ja nie pamiętam gdzie jest XVIII a gdzie XXX Międzynarodowa Wystawa ;) |
Słuszna uwaga. Niestety chyba nie ma możliwości edytować nazwy...
|
Quote:
Przy okazji przydałoby się zrobić porządek z klubowa wystawa w Łodzi, która jest wpisana 3 razy :lol: http://www.wolfdog.org/site/pl/shows/id/4417 http://www.wolfdog.org/site/pl/shows/id/4440 http://www.wolfdog.org/site/pl/shows/id/4441 z góry dziękuję:) |
Quote:
No, chyba, że ja czegoś nie widzę, w takim razie może ktoś kto umie poprawi nazwę i dopisze Łódź :) |
Quote:
|
Quote:
A jak się zalogowałam, to wszystko widzę:) |
:WTF????
Jak się wczoraj nie mogłam zalogować, tak dzisiaj nie mogę się od godziny wylogować.... |
Quote:
W ten sposób faktycznie mi się też nie udało; jak się logujesz na głównej, to musisz się też wylogować z głównej. |
No właśnie nie... ja się mogę logować i wylogowywać tylko z forum! :shock:
Gdy wczoraj chciałam się dla sprawdzenia /czy wreszcie po kilku miesiącach coś się zmieniło "in plus"/ zalogować na Głównej, to pojawił się tekst, że błędne hasło... Próbowałam, próbowałam, wyczerpałam wszystkie próby, były info, że przyjdzie coś na moją pocztę ale nie przyszło. Wreszcie, chyba przez przypadek /jak większość spraw w moim "życiu komputerowym" ;-)/, Administrator dał mi szansę logowania /z data ważności jednego dnia/ i możliwość zmiany hasła w panelu.... Ale ile ja się naklikałam komend!!! A klikałam potem już co się dało "na pałę", szczególnie polecenia po angielsku, które rozumiałam nie do końca i "na czuja"..... :lol: ...W związku z powyższym: Proszę mnie natychmiast wylogować po najbliższej takiej komendzie. Ile można wisieć na wolfdogu, do cholery!!! :twisted: |
A czy mogłabym prosić o dodanie do kolumny z tytułami wystawowymi która wyskakuje gdy się dodaje wystawę, dwóch rzeczy:
- CAJC - i o dopisanie do BOG cyferki "1" (bo jest BOG2,3,4 i samo BOG, bez jedynki) Niby głupoty, ale fajnie gdyby były:) Z góry dziękuję bardzo, bardzo:) |
Quote:
|
Shit! I znowu! W zależności w jakim temacie jestem, to albo jestem zalogowana, albo nie. Bez wcześniejszego logowania się!
No, jestem okrutnie zniesmaczona. :? I popyszczę sobie ciutkę. W ramach relax-u.... Niech sobie tam "na górze" nie myślą, że skoro robią mi cokolwiek "za friko", to będę wierno-poddańczo milczeć. :lol: W końcu są tu dla mnie i mogę dziamać, sarkać i pomiatać..... :shiny I /oczywiście!/ pierwsza się zbuntuję, gdy przyjdzie do komercjalizacji!!!!! :twisted: W tempie błyskawicznym, w ramach zemsty na mnie, oczekuję wpisania w bazie moim psom: "!" i "@" i ";" :twisted: i "#" też! ....................... OFF bardzo serio /chociaż nie do końca, by nie wypaść z "roli"/ Hmmmmm.....musiałam to przemyśleć.......:roll: Grin, miłe Twe słowa, ale obyś sobie nie wykrakała... ja tak mogę długo. ;-) Od czasu emigracji na wieś ciągle jestem na takim "haju": życie jest za krótkie by się "napompowywać" i "rżnąć" "hiper-mega-turbo", wystarczy czerpać radość z życia z psami /no ktoś je, do cholery ciężkiej!, musi przecież kupować/, olewać "przerost formy nad treścią" /i dawać temu wyraz/, a przede wszystkim świadomie "być" a nie konsorcyjno-konsumpcyjnie "mieć". Stąd komfort bycia >Stańczykiem< /myli się ten, kto nazywa Go tylko "zwykłym błaznem"/. A dla mnie "być" tu na WD, to kwestia swoiście "honorowa". Mam "dług do spłacenia"... i go "spłacam". Uczciwie. ;-) |
Jak dlugo sie czeka na zamieszczenie wynikow badan, wyslalam te skany badan HD i ED juz jakis czas temu, ale moze zle to wyslalam.
|
Ostatnia aktualizacja bazy: 09/03/2012 21:12
wyniki dodawane sa tylko w czasie aktualizacji, jesli wysylalas po tym terminie to trzeba uzbroic sie w cierpliwosc ;-) ostatnimi czasy aktualizacje robione sa co kilka miesiecy. p.s Te wyniki HD co poznikaly przy ostatniej aktualizacji trzeba wysylac jeszcze raz czy sie znajda? |
Quote:
|
Mam pytania:
1. w jaki sposób można dodać do profilu psa Ml.CH.Pl ? Na jaki adres wysłać skan championatu? 2. w jaki sposób dodać do profilu psa wyniki badań? Wiem że w zakładce zdrowie jest taka opcja, ale w moim przypadku nie zadziałała. Załaczałem skany prześwietlenia łokci i stawów Larsa, ale nadal wyników brak... |
Takie info powinny się ukazać dopiero po aktualizacji... a ta nie wiadomo kiedy będzie :rock_3
|
Quote:
|
|
W imieniu wlascicieli Geirrod'a Braterstwo Wilczakow prosze bardzo o zmiane jego zdjecia glownego w bazie na to zdjecie z jego galerii http://dl.wolfdog.org/temp/1314810330-2883245.jpg
Z gory dziekuje |
All times are GMT +2. The time now is 18:12. |