![]() |
Quote:
|
jest Vuko, jest impreza :).
Garudka coraz bardziej szczesliwa... |
My musimy dzis odpuscic :(.
Moze co najwyzej popoludniowy wyskok na plaze... |
My juz wroceni i najedzeni :p, za spacer dziekujemy bylo naprawde milo, dla Urcia chyba za bardzo bo na koniec postanowil przyprawic mnie o zawal serca. Coz dostal po ryju, ale przyjamniej teraz najposluszniejszy psiak na swiecie. Mam nadzieje ze do zobaczenia za tydzien :)
|
Quote:
My za tydzień bardzo chętnie:) |
Quote:
|
No to jak ze spacerem w tym tygodniu? Pasuje tez niedziela o 11?
|
Raczej pasuje. Moze bedziemy tez z Daria i Lokim (Dekadent) :).
Ale wtedy na pewno spokoju nie bedzie - Garuda malemu bardzo matkuje i jest zazdrosna mocno, pilnuje i broni... Jej dziecko :shock: |
Fajnie ze bedziecie
Quote:
|
spoooko, to my weźmiemy Szamanka będzie bronił Dieselka:P to jego przybrany synek;)
|
No normalnie... Cos trzeba zrobic :)
|
Quote:
|
Nam pasuje :) akurat odwiedzamy 3miasto to chetnie sie spotkamy :) Loki będzie zachwycony :D
|
Quote:
|
Dzieki za spacer! Bylo super! Garudka MOCNO zadowolona :). I ja tez zadowolona :)
|
My tez dziekujemy za spacer, w koncu wszystkie sobie polataly.
Urcio erotoman chyba mysli ze sie zabujal w Garudce bo w samochodzie mialam wyjce i piski a teraz w domu taki smutnawy, lezy w oknie w sloneczku i nawet z Karolkiem nie chce sie bawic, tylko wzdycha :lol: A i jeszcze bardzo chcialam przeprosic Lokiego ze Urciowe erotomanskie zapedy musialy tez jego dotyczyc :rock_3 moze po prostu za bardzo Garudka pachnial |
Calkiem mozliwe, ze pachnial, wczoraj Garuda byla na spacerze z malym i wieczorem po mieszkaniu szalaly :).
Garudka ma dzis happy day, nie dosc, ze spacer, to obiad full wypas! Biedny Urcio, zakochany... |
5 Attachment(s)
Kilka fotek w miarę wyszło;)
|
my też dziękujemy za fajny spacer,Vuko miał możliwość nawet pobiegać bez smyczy,pogonić trochę maluchy:)
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 00:50. |