![]() |
Quote:
|
Ale to jutro sie postaram, ew dzis moze po koncercie. Nie wiem, jaki podklad zrobic ;)
|
Quote:
|
Mnie przy tworzeniu moich filmow tez tak robili. Ale zawsze mam kilka piosenek przygotowanych, dostosowanych do dlugosci klipu i probuje.
Lubie sie bawic w montaz, wiec mi to nie robi za bardzo :) |
fotki świetne,czekamy na filmik
|
Nagrywal Maciek, montaz moj.
http://www.youtube.com/watch?v=SlmsZ...kxvDqidtqS93y6 part1 http://www.youtube.com/watch?v=uy4Ml...5x6C_X-xmUcKzY part2 |
Na pierwszym filmiku widze ze Urciowaty robi swoje erotomanskie podchody:rock_3, dopiero na drugim Garudka w spokoju moz sie wybiegac :p
A maluchy sie fajnie bawia :) |
No maluchy mialy wywalone :).
Swietne sa! |
Jak plany spacerowe na ten weekend?
|
Ja moglabym w sobote.
|
No my wlasnie musimy jednak sie wycofac ze spaceru, okazuje sie ze Urciowe kichanie to przeziebienie (chyba skutek radosnego plumania w bajorku:? ), do tego najwyrazniej moj organizm postanowil sie dopasowac do Urciowego i ja tez nie za dobrze sie czuje. Takze oboje poleglismy. Nie chcemy nikogo zarazac wiec bedziemy sie kurowac i mam nadzieje ze za tydzien juz bedziemy mogli dolaczyc.
|
No my też musimy zrezygnować bo Vuko jest kichający,po małej kąpieli w kaczej,a ja też nie mogę się wyleczyć z kaszlu,więc tak samo jak u ciebie Asiu,kurujemy się oboje:)
|
A ja bym prosiła ciocie Dieselową o sms albo tel jak będzie jakiś spacerek bo ja to zawsze przegapię :)
|
Quote:
biedny Duzo-Diesel taaaaak tęskni za siostrom Dokom;) trza się spotkać koniecznie... w tę niedzielę my odpadamy, gdyż obieramy kierunek Jastrzębia Góra;) |
Heh Doka ostatnio trochę spasowała po ataku na amstaffa :D
Ale myślę że nie nauczyła się pokory za dużo :rock_3 Ciotka my czekamy cały czas na info, my na tyle zalatani że nie ma czasu zaglądać na forum :roll: |
ktos chetny na spacer w niedziele (18.03)? godzina i miejsce do ustalenia :P
|
Quote:
|
No Garuda od paru dni chodzi smutna, nie wiem o co chodzi, moze jak sobie nawtyka na pieseczki to bedzie bardziej radosna...
|
Nas nie bedzie :( jedziemy w odwiedziny do ŁÓDZKICH WILCZAKÓW!!!!
|
All times are GMT +2. The time now is 07:40. |