![]() |
narazie zgadzam sie z Gaga- nie macie jescze liudzi ani mozliwosc miec klub. muszi cie poczekac, bo widzi cie same jakie dyskusje i zarzuty sa tu podawane.
p.s. Quote:
Jasne ze sa 2 wersii calej tej "hystorii" i kazdy bedzie mial swoja opinie. Serdecznie moge podziekowac o rodzinne przyjecie w te terminy, Mame Daniela, p. Beate, oraz p.J.Niciewic za mozliwosc poznania jak pracuje system polskej systemy, ale wieciej.... sorry nie mam wieciej za co dziekowac. |
Grzesiek, ale my te cele dobrze znamy........ i omawiamy sobie:p
Tylko wiesz, dzwoniłeś do mnie prosiłeś o to żebym wykasowała post, który nie pasował do Twoich planów, bo mogło by to wywołać burzę na forum i takie tam..... Ok. post wykasowałam, ale teraz zaczynam żałować:evil:, bo byłby ów post dobrą argumentacją do tego jak to nazwałeś nie czytania ze zrozumieniem.....8) Zwracam tu uwagę na to, że swoimi słowami sam prowokujesz do tej burzy..... A przecież przyświeca Ci wzniosły cel, więc nie marnuj sam tego co zorganizowałeś. To, że ktoś (w tym także i ja) na dzień dzisiejszy nie popiera sposobu pewnych działań niestety nie zmienisz. Ale zmienić możesz efektem działań sposób myślenia:p |
Quote:
Zadawanie dłupich pytań co z psami reproduktorami i ile razy kto nimi bedzie krył i jaka suke nie jest chyba dyskusją na temat. Zadawanie pytań co ma zamiar z tym zrobić klub jak i z wieloma innymi sprawami jest troche nie na miejscu. Ja niczego nie marnuje bo ja wiem czego chce i wiem jaki mam cel. Przynajmniej nie jest nim by zabłyszczeć swoją mądrością . Moim celem jest wyklarowanie jasnej i przejrzystej drogi , którą wy wszyscy będziecie mogli isć potem razem dla dobra rasy. Nie robie tego dla siebie i nie robię tego też dla Ciebie. Robię to dla rasy bo nie chce jej zniszczyć i nie chce aby przez nieodpowiedzialnosć właścicieli ona znikła lub stała się zwyczajną bronia w rękach idiotów bo na to nie zasługuje. Nie dyskutujemy na temat klubu bo go w tej chwili nie ma, a na wszelkie inne dyskusje będzie mase czasu. Będziesz mogła sobie do woli brać w nich udział. W tej chwili na Twoje pytania nikt Tobie nie udzieli odpowiedzi. Post mozesz zawsze wstawić ponownie bo w tej chwili nie ma to większego znaczenia kto będzie pierwszy. Nie byłaś to ty znalazł się ktoś inny. Proszę Admina o wydzielenie postów z tematem spotkania Grupy Inicjatywnej do oddzielnego wątku. |
Podział wątków faktycznie jest dobrym pomysłem .
Quote:
Głupie pytania?? Żartujesz sobie? W końcu zaczęły się pojawiać pytania, które być może będzie umiał rozwiązać przyszły-potencjalny klub a Ty mówisz, że to są głupie pytania?:shock: Zajrzyj do starszych wątków na temat klubu i przeczytaj ile jest odpowiedzi na pytanie "po co nam właściwie klub"... Żadne pytane, które nurtuje kogokolwiek z tego grona nie jest głupie! Quote:
Quote:
|
Quote:
"Ile razy będzie mógł być dopuszczony w Polsce żeby nie doszło do "zasiedlenia" szczeniakami Polski?" A Grzesiek zaraz do mnie zadzwonił z pretensjami, żebym wykasowała posta, bo zaraz się zaczną kłócić i nic z tego nie będzie:) Chciałeś, to masz na własne życzenie jak nie umiesz odpuścić.:p Pytanie było zadane grzecznie i w uprzejmym tonie. No ale skoro dbając o dobro rasy nie umiesz odpowiedzieć grzecznie na zadane pytanie, tylko zaraz dzwonisz i mówisz co ja mam zrobić (wykasować post), żeby było tak jak Ty chcesz i jeszcze na mnie chcesz naskakiwać, no sorry..... Przypominam, że ja też jestem głosem LUDU, a zadałam delikatne pytanie, a inni mają ich więcej. OT Co:p |
Quote:
Dzwoniąc wyjasniłem Ci wszystko, tak samo jak i wyjaśniałem innym. No wybacz ale co ja ma odpuszczać. To, ze macie ochotę się trochę pokłucić bo dawno się nic interesującego na WD nie działo. Chciałaś masz nie sama to z pomocą i co mi z tego. Zresztą nie wiem jakiej oczekiwałaś odpowiedzi na to pytanie i co ono miało na celu. Co ma z tym zwiazane zasiedlenie polski. |
Quote:
Może warto spróbować i wciągnąć reszte w dyskusje. |
Quote:
Już nie piszę w tym temacie, bo szydło z worka wyszło. I już wiemy jak jest. |
Quote:
Mnie osobiście też dało to dużo do myślenia bo tak w zasadzie nie poruszył tego tematu nikt, kto go powiniem poruszyć. Teraz przynajmniej z czystym sumieniem wiem na kogo mogę tak naprawdę liczyć i kto ma inny cel jak tylko ploty, awantury dla zabicia nudy. Akurat wiem wiele co sie dzieje za moimi plecami i co sie mówi nawet na mój temat. Naprawdę bardzo bys się zdziwiła co wiem i wcale mnie to nie rusza. |
W chwili obecnej wchodzimy w istotną fazę tworzenia klubu.
Posiadamy juz zgodę ZG ZKwP. http://www.evikzegar.pl/pies/c16.jpg Na tej podstawie możemy myśleć o wspólnej inicjatywie pod nazwą Klub. Myśle, ze jest to dobry moment aby zacząć zastanawiać sie nad tym po co jest on nam potrzebny i jakie moze dać korzyści naszym psom. Możemy zacząć zastanawiać się jakie powinny być jego założenia i co powinno być jego główną ideą no i w końcu jakie cele przewodnie w realizacji na przyszłość. Zapraszam wszystkich zainteresowanych do konstruktywnej dyskusji na ten temat. |
All times are GMT +2. The time now is 07:05. |