Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Parodos (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=144)
-   -   Oplia oplia i ringa (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=4000)

Vaiva 27-07-2007 13:23

Quote:

Originally Posted by Gabriele (Bericht 100144)
Gal kas planuoja į LV kokią parodėlę šiais metais nuvykti? Galvoju, kad būtų neblogai arba į Ventspils(09.09) arba į Valmiera(13.10). Norim pabandyt bent LVJCH gaut..Tai kokie planai?:)

Planuojam su Vike ir Vaidžiu į Baltic winner'į lėkt. Išvykimo vieta - Šiauliai ;) Manau kol kas daugiau niekas į mašiną neužsirašė :roll:

Gabriele 27-07-2007 13:34

Bet važiuojat vienai dienai?:) Ai, o pirminė registracija kaip supratau iki šio mėnesio 30 dienos? Nežinau ką daryt, mažai laiko galvot turiu, nes šiandien apie 5 h išvažiuoju į Plungę ir grįšiu tik pirmadienį:roll: Dar ir pinigų nespėčiau pervest..

Vaiva 27-07-2007 13:41

Registracija iki rugpjūčio 30 d. 8) Jūs VII grupėj? Jei taip, tai mums ta pati diena tinka ;)

Gabriele 27-07-2007 13:44

Na taip, bet norėtųsi spėt į pirminę, ir taip jau gan daug gaunasi.
Aha, gaunasi ta pati diena. O būtina pervest pinigus? Negalima vietoj mokėt?

Gabriele 27-07-2007 13:47

Ir jiems ten paštu reikia nuskanuotus dokus nusiūst?

Vaiva 27-07-2007 14:02

Nieko nežinau, reginsim saviškius tik po poros sav., tada ir išsiaiškinsim ;)

Gabriele 27-07-2007 14:19

Išsiblaškius aš šiandien:roll: Ten parašyta, kad registracija už 30 EU 1.VI-31.VIII, o aš atidžiai nepažiūrėjau ir vieno "pagaliuko" prie skaičiaus nepamačiau:oops: Ir galvojau, kad kalbi apie visos registracijos pabaigą, kad ji bus rugpjūčio 30:oops: Gerai, yra daugiau laiko pagalvoti:)

Vaiva 27-07-2007 14:23

Quote:

Originally Posted by Gabriele (Bericht 100162)
Išsiblaškius aš šiandien:roll: Ten parašyta, kad registracija už 30 EU 1.VI-31.VIII, o aš atidžiai nepažiūrėjau ir vieno "pagaliuko" prie skaičiaus nepamačiau:oops: Ir galvojau, kad kalbi apie visos registracijos pabaigą, kad ji bus rugpjūčio 30:oops: Gerai, yra daugiau laiko pagalvoti:)

Galvok ;) Mums patiktų kurtsharas į kompaniją, šeimininkė, aišku, irgi :)

vike 30-07-2007 13:31

:) pagaliau keliom valandom galiu pasinaudot intiku..
būtų labai smagu, jei Gabi su Aaltiku važiuotų :) aišku Vaidis kaip visada būtų smarkiai pasipiktinęs Aalto draugija, nu bet nieko, svarbu man smagu :p
ee, o jei aš nieko nemaišau (kas visai gali būt po Jūros šventės) tai ir Deima važiuoja, ne?

Vaiva 30-07-2007 13:57

Bruknei smagiausia būtų su dviem bernais, galėtų mušt visus :D

OT Mačiau vakar Alto brolį (atrodo), tai jei Alto tokio pat dydžio ir Bruknė taip pat apalpus bus iš susižavėjimo... Vaidžiui teks tvarką daryt :D

Deima 30-07-2007 15:49

Aga Vike, Deima irgi važiuoja tik dar neužsiregistravo :)

Vaiva 30-07-2007 15:56

Nieko tokio, mes dar irgi ne :D

Gabriele 30-07-2007 18:50

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 100409)
Bruknei smagiausia būtų su dviem bernais, galėtų mušt visus :D

OT Mačiau vakar Alto brolį (atrodo), tai jei Alto tokio pat dydžio ir Bruknė taip pat apalpus bus iš susižavėjimo... Vaidžiui teks tvarką daryt :D

Aalto man atrodo greit pradės vilkų bijot, nes mušasi labai (bent jau Vaidis su Girium jį muša):)
Kurį brolį?:) Gaila, kad mes taip toli nuo visų gyvenam..

Deima 03-08-2007 06:25

Nepergyvenk Gabriele, mano juodoji irgi važiuoja ;):) Dar pažiūrėsim kas ką muš :twisted:

Vaiva 06-08-2007 08:44

Nu užsidarėm jau tą LT J Ch ir tuo pačiu LV J Ch, pirmą dieną pas Štefiką gavom BOB (jam net išskusta Bruknės nugara nesutrukdė) ir puikų aprašymą. Ir šiaip jis man labai patiko :roll: Priešingai nei antros dienos Natalija Sedych, kuri Calyssto z Peronowki įrašė "šviesokos akys" (o akys tai už Bruknės tamsesnės :lol:), o Bruknės aprašymo išsamumas atrodo maždaug "turi keturias kojas, galva priekyje" :lol:
Labai ačiū Vikei ir Vaidylkai už kompaniją, Calyssto šeimininkams už smagią pažintį ir Evelinai su Kiru už kantrybę (Bruknė vogė Kiro skaniukus, o Vaidylka provokavo muštynėms :oops:)

Saulius 06-08-2007 09:33

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 100721)
(Bruknė vogė Kiro skaniukus, o Vaidylka provokavo muštynėms :oops:)

Visu pirma sveikinam sese cempione!!!
O visu antra tai Brukne su Vaidylka elgesi kaip tikri lietuviai:) - koks gi balius be mustyniu !!!!!!
P.S. O Vike turbut vel ant savo Vaidzio sake: tai per mazas,tai tas tai anas blogai.Nu jei taip sake,tai rugseji as ji pasivogsiu i Vilniu :wink:. Tiesa pasakius man Vaidis pats graziausias is patinu kuriuos teko matyti gyvai.

Vaiva 06-08-2007 09:43

Aha, juokėmės su Vike - ji gi alpėjo dėl didelio, stambaus Balrogo snukio. Ko norėjo, tą gavo - vaidžio galva ir snukis jaučiu jau stambesni už Balrogo :lol:

Dėkui už sveikinimus :oops:

vike 08-08-2007 11:39

Sauliau, aš nedrisau sakyt, kad šioks ar anoks, nes.. Vaiva nuolat sakė, koks gražus, koks gražus :lol: Dabar jau nemanau, kad per mažas (kol kokia durnė teisėja man to nepasakys), ir šiaip.. jau gal nebematau jo trūkumų :roll: (bijau, kad pavogsi :lol: )
Šiaip labai smagus savaitgalis buvo Palangoje, Vaidis su Cayo bendravo :p kibino vienas kitą :lol: Tik tiek, kad ringe dirbau, tai nelabai ką pati mačiau.. užtat nupirkau Vaidžiui guolį, kuris pasirodo galėtų būt mažesnis, pagal mano kambarį, ir.. Vaidis guli ant žemės savo mėgstamoje vietoje, o ne guolyje :evil: jei ir toliau taip, tai tikrai pati gulėt galėsiu :lol:

Vaiva 08-08-2007 11:52

Quote:

Originally Posted by vike (Bericht 101046)
pagal mano kambarį, ir.. Vaidis guli ant žemės savo mėgstamoje vietoje, o ne guolyje :evil: jei ir toliau taip, tai tikrai pati gulėt galėsiu :lol:

Sakėm :lol: Taigi mašinoj pats tas, ypač jei kokia ilgesnė kelionė. Tai tu į Šiaulius reginies ar ne, blem? Šian einu registruot Bruknės, nežinau ar į poras mumio rašyt.

vike 08-08-2007 12:25

Nu baik tu, guolis per visą bagažinę.. O tu matei gi su kokiu kiekiu daiktų mes važiuojame į keliones.. Tai kažkaip nelabai tinka jis mašinoj.. Blem net nervai ima, narvas - be reikalo pirktas, nes nenaudojamas visiškai, jei dar ir guolis bus be reikalo, tai.. nu negaliu nesikeikt :lol:
O į Šiaulius rėgink rėgink, ale pati bėgsi ringe su vilkeliais ;) mes tikrai atvažiuosim su Vaidilka.

Deima 08-08-2007 21:21

Na va, mes jau užsiregistravom :)

Vaiva 09-08-2007 09:33

Quote:

Originally Posted by Deima (Bericht 101133)
Na va, mes jau užsiregistravom :)

O pinigėlius iš anksto mokėjai ar vietoj bus galima?

Deima 09-08-2007 13:30

Parašiau, kad vietoj sumokėsiu :) Tik dar iš jų atsakymo negaunu.

Vaiva 09-08-2007 13:33

Super, Vike, turi skanuotus Vaidylkos dokus - registruot mokysimės :)

Deima 09-08-2007 13:50

Aš tai parašiau, kad dokumentų kopiją ir čempiono sertifikatą jiems atsiusiu paštu. Nes aš neturiu kur nuskanuot. Tai va, jei kils bėdų su skaneriu tai galima nusiūst paštu.

Lauryte 09-08-2007 16:31

sweiki
nium Vaiva buk gerute prasviesk mane sena boba.kada vyksta pparodos kaip galima uzsiregistruot
kaip ten nuvaziuot
ir jai gali mesk linkus nes mes su Hako norim i paroda jau kokia nors bet nzn nieko nei kur nei ka nei kaip

wolfin 09-08-2007 16:35

Quote:

Originally Posted by Lauryte (Bericht 101251)
sweiki
nium Vaiva buk gerute prasviesk mane sena boba.kada vyksta pparodos kaip galima uzsiregistruot
kaip ten nuvaziuot
ir jai gali mesk linkus nes mes su Hako norim i paroda jau kokia nors bet nzn nieko nei kur nei ka nei kaip

laurut tau tereikia atvaziuot i musu susitikima ir sudalyvaut savo pirmosiose parodose, nes Hako jau galima sakyt iregistruotas :) i jas

tereikia dokumentu kopijos ir uzsimoket, visada tai galima daryt per mane.t.y. sakot kur norit o dokumentus sutvarkau as :)

Vaiva 09-08-2007 16:36

www.kinologija.lt

Visa info čia. Ryt dar galit spėt užsiregistruot į parodą Vilniuje, Vingio parke, rugpjūčio 25 d. Būtų puiku pradžiai ;)

Saulius 09-08-2007 16:53

Be to mes su Maja dalyvausim toj parodoj.Kuo daugiau cekoslovaku parodoj tuo linksmiau:)

Lauryte 09-08-2007 17:14

o tai is ku gaut doku kopijas?

wolfin 09-08-2007 17:15

Quote:

Originally Posted by Lauryte (Bericht 101257)
o tai is ku gaut doku kopijas?

duok pasta persiusiu kopija, o kai susimatysim atiduosiu orginala :)

Lauryte 09-08-2007 17:15

o tai mes net nzn kur norim nes net nzn kur kas vyksta

Lauryte 09-08-2007 17:19

tai va tipo norim i ta vingio parke va tai db sakykit ka reik daryt man nes nieko nesuprantu ir net neisivaizduoju...ir dar noresim ziema bet nzn tiksliai kada nes gali but sesija

wolfin 09-08-2007 17:33

Laura viskas yra www.kinologija.lt
o del parodu, i klubine paroda kuri vyks rugsejo 9 manau tikrai nori atvaziuot, nes teisejaus vienas is labiausiai vertinamu teiseju ir butu negrazu jam nepasirodyt, nes...Harkos ir Cheo vada butent su jo palaiminimu buvo :) kaip skant jis kriksto tevas :)

Deima 11-08-2007 12:05

Tai va, blogos naujienos, atmetė mano registraciją latviai. Reiks eit į klubą ir triukšmą kelt, nes jie sakė, kad viskas ok ir visi taip registruojasi :evil:

Vaiva 13-08-2007 08:37

Duok žinot kai ką išsiaiškinsi, ok?

Deima 14-08-2007 16:23

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 101530)
Duok žinot kai ką išsiaiškinsi, ok?

Vaiva, teks eit i klubą ir jiems duot visus dokumentus ir pinigus :) ir paskubėk, nes rugpjūčio 25d Latvijoj yra kažkokia paroda ir iš mūsų Kauno klubo ten važiuojančių yra tai jaučiu iš Vilniaus tikrai irgi kas nors važiuos tai jie ir nuveš viską ir užregistruos. Bent jau mano dokumentus paėmė ir sakė taip padarys.

vike 14-08-2007 19:36

Vaivut, galėsiu tau pinigus pervest, arba kitą savaitgalį perduot, ir užregistruotum mane? Nes man nueit į klubą, nors jis ir netoli, bet problematiška, tuo labiau, kai mes nesam klp klubo nariai..

Saulius 20-08-2007 12:46

Sveiki,
GAl kas zinot kas uzsiregistravo i Vilniaus paroda be musu su Maja,
As pagal pavardes nelabai ten atskiriu.Gal Rapsas uzregistruotas?Saunu bus,nes vieniems labai laukti ringo nuobodu.

natali 20-08-2007 13:27

Quote:

Originally Posted by Saulius (Bericht 101969)
Sveiki,
As pagal pavardes nelabai ten atskiriu.Gal Rapsas uzregistruotas?Saunu bus,nes vieniems labai laukti ringo nuobodu.

Gal Ivju palaikys jums kompanija :) t.y. ateisime "pasirgti", nors ir taip sergam dabar :cry: Tikimes pasveikti, nors siandien dar temperaturos turime - dantukai kruminiai pradejo dygti pradejo, tai nabegelis net esti nelabai nori...laka tik vandeni..tereciadieni vel pas daktara del uzsiutos zaizdos burnoje...Tiesa, kelinta valanda busite? :)

Gintautë 20-08-2007 13:29

Quote:

Originally Posted by Saulius (Bericht 101969)
Sveiki,

Labas Sauliau,
mes uzsiregistravom i paroda. Pavarde iskraipe. Pati tik is adreso atspejau, kad tai mes

Saulius 20-08-2007 14:07

Labas Natalija,

mums ringas 11.12val., tai busim kazkur tarp 9-10 val. kad Maja apsiprastu prie surmulio ir sunu. lauksim lauksim busimu parodu dalyviu :)

Labas Gintaute,

Nu ir as is adreso tik atspejau kad tai Jus. Tikrai idomu bus Rapsiuka pamatyti.Jauciu uzaugo didziulis,ar dar telpa po virtuviniu stalu?:lol:
Saunu bus su visais susimatyti.
Siaip laukiami visi norintys parodoje palaikyti Maja ( kuri,tikiuosi ,kaip ir sesuo Brukne, po sios parodos pataps jaunimo cempione) ir Rapsa. Paroda vyks Vilniuje Vingio parko stadione rugpjucio 25 d.
Perspejimas: neuzmirskite skiepu knyguciu,nes praeitais metais labai tikrino prie iejimo i stadiona.

Gintautë 20-08-2007 14:41

Mes nezinom, ar Lietuvoj pries paroda butina pas veterinara vest profilaktiskai tikrinti suni. Rapsa pries kokias 4 savaites vetas apziurejo ir pasirase, kad sveikas. Didelis, musu mazius ir po stalu vos ilenda. Turi 62 cm aukscio. Sukudinom. :p

Saulius 20-08-2007 14:48

Siaip tai nereikia pries parodas.Svarbiausia kad paskiepytas butu.
O kiek Rapsui dabar laiko?

natali 20-08-2007 15:30

Super, tikimes Ivju pasveiks, ir po pusryciu atvyks su vyru ir sunum jusu visu palaikyti :) man taip gaila - as pati isvykstu i komandiruote ketvirtadieni, griztu sekmadieni vakare:cry: man irgi idomu butu buve pamatyti Rapsa - mes juk sausio menesi su Gintautes vaikais bendravome kieme :) jis tada taip musu basete Bonce nukankino :) linkiu visiems SEKMES!!!

Vaiva 20-08-2007 16:58

Jei mums nepavyks išlėkt pas Peronus, tai būsim ir sirgsim už sesę. Nu ir už Rapsą :) Ryt bėgu į VŠMB, registruot Bruknės į Kauną, Šiaulius, Vilnių, dar Vilnių... Rygą... Kalnas pinigų, blem, ale vis tiek smagu tos parodos :)

Lauryte 21-08-2007 07:46

Mes i vingio parko paroda nespejom uzsiregistruot
tai mane db grauzia sazyne ir jau nzn i kuri kampa detis nuo jos eisiu jusu palaikyt tada jau...bet brrr kaip as norejau ir viena diena pavelavau...pykta net ant saves;[[[

Gintautë 21-08-2007 08:01

Quote:

Originally Posted by Lauryte (Bericht 102065)
Mes i vingio parko paroda nespejom uzsiregistruot
tai mane db grauzia sazyne ir jau nzn i kuri kampa detis nuo jos eisiu jusu palaikyt tada jau...bet brrr kaip as norejau ir viena diena pavelavau...pykta net ant saves;[[[

Sveiki. Rapsiukui si penktadieni bus 10 men. Gudrus, suktas, avantiuristas. Vagia viska suolio-skrydžio metu, net nespejam susigaudyti kas cia buvo. Buvom Laznej, laimejom II (l.gerai) vieta jaunuoliu gr. Visus nuotykius papasakosim, kai susitiksim.

vike 28-08-2007 12:27

Eee.. o tai kur parodos rezultatai, nieks nesigiria, kaip sekėsi :roll: kaip Rapsui pirma paroda? Tik Maja ir Rapsas buvo, ar ne? :)

Saulius 28-08-2007 12:36

Sveika,
Maja gavo BOB ,tai va rytoj nesu dokumentus i VSMB kad duotu JN cempiono diploma :roll:
Po parodos nubegom i aikstele visi su Vaiva ir Brukne susitikti.Tai Maja ir Brukne susimoke ir piktai puldinejo Rapsa.

vike 28-08-2007 13:31

a mes tai neturim jokio diplomo kad jau JCH.. čia į savo klubą reik eit ane? :roll:
O tai kaip Rapsui pirmą kart, nebuvo baisu? :)
O dėl sesių susimokymo., tai čia savaime aišku, juk jos daugiau kartu bendrauja :)

Gintautë 28-08-2007 13:51

Sveiki. Rapsiukas dalyvavo I kartą Čekijoj, Laznėj. Gavo II vietą, o Lietuvoj I vietą. Seses susimokiusios puldinėjo "mažiulį", bet gavo atkirtį vienu momentu, tai biski nurimo. Ką galima pasakyti apie parodą. Paroda kaip paroda. Nesuprantu, paaiškinkit, kaip gali viena teisėja vertinti toijterjerus ir didelius šunis.:shock:

Lauryte 11-09-2007 15:59

Daiva sweika.Norejau paklaust del tarptautines parodos.Nesupratau kokios mum kainos jai dalyvauji tarptautinej parodoj dvi dienas.kaip beje apsimoka dvi ar viena diena rinktis???Mes dar nzn ar dalyvausim tik vat man reik kaina suzinot nes jai brangu tai nzn tada ar mum iseis.Paaiskink mum kaip ten

Asta 11-09-2007 18:09

Quote:

Originally Posted by Lauryte (Bericht 104270)
Daiva sweika.Norejau paklaust del tarptautines parodos.Nesupratau kokios mum kainos jai dalyvauji tarptautinej parodoj dvi dienas.kaip beje apsimoka dvi ar viena diena rinktis???Mes dar nzn ar dalyvausim tik vat man reik kaina suzinot nes jai brangu tai nzn tada ar mum iseis.Paaiskink mum kaip ten

As padėsiu jei nieko prieš :) Jeigu registruosies iki rugsėjo 20d, abi dienos kainuos 45lt, viena diena - 25Lt. Jeigu registruosies vėliau, iki spalio 31d., abi dienos kainuos jau 90lt, o viena diena - 50Lt. :)

Lauryte 11-09-2007 20:38

Tai jai ka tada Daiva uzregistruok mus i tarptautine Paroda dviem dienom kur 45 lt kainuoja jai gali.o pati busi ten?

Lauryte 13-09-2007 07:48

Nium Daiva kur dingus?:?

wolfin 13-09-2007 08:17

uzregistruosiu visus kas praset, pas mane vis dar savaitgalis tesiasi :)

teisejas irgi dekoja uz nuostabu priemima ir zada...po 2 metu vel atvaziuot (nors gal ir kitiems ikalbesim, tegul pas mus vaziuoja, o ne i Albanija, Amerika ir dar velniai zino kur :) )

Lauryte 14-09-2007 07:20

Va dar su Giedre shnekejom vakar tai dar uzregistruok gruodzio 1 i maneza ten kazkur prie plazos pas mus tai nusprendziau dalyvaut 3se parodose;]

giedrë 14-09-2007 07:52

Quote:

Originally Posted by Lauryte (Bericht 104599)
Va dar su Giedre shnekejom vakar tai dar uzregistruok gruodzio 1 i maneza ten kazkur prie plazos pas mus tai nusprendziau dalyvaut 3se parodose;]

labai smagu turesime smagia kompanija. Gal dar Natalija su Ivju surizikuos bent vienoje is ju sudalyvauti? Ir Jara kaip? Nes Mija ir Nukas registruojami taip pat.

Asta 14-09-2007 08:12

Kaledinej parodoj dalyvaujam abi dienas su Jara!!!!!!!!!!!!!!
Daiva, uzregistruok ir mus :)8) Jau būsim mažyliai, nebe suniukai :lol:

Vaiva 14-09-2007 08:38

Mes tai irgi į visas tris gruodžio varom. Daiva, o kaip ten su tais LKD patvirtinimais darbinių diplomų? Noriu mergiotę į darbinę klasę registruot :) Man kažkaip imponuoja ta darbinė...

Kaip broliukai, atvarys? Maja irgi dalyvauja, a ne?

vike 14-09-2007 10:21

Aš tai nežinau nežinau.. Liko pora dienų registracijai (pirminei), o vėliau kaina dvigubėja.. tai net nežinau ar aš Vaidilką registruosiu, dar nelabai galiu atsigaut po jo dantų ir kiaušų nerodymo.. dabar galvoje lėtai kirba mintys išvis nebedalyvaut parodose, nafik mums reikalingas stresas, kas ir yra kiekviena paroda..
Benai, pamastyk apie Giriaus registraciją, bet reikia greitai, bo paskui dvi dienos kainuos jau du šimtai lt, o dabar kolkas šimtas. (beje kur mano šampanas (alus) žadėtas? :twisted: aš laaauukiu, bet tik jau ne šią savaitę :p )

Saulius 14-09-2007 13:55

Sveiki,
Gruodzio pradzioj tikrai neisim,o del kaledines tai pagalvosim,laiko dar yra8)
Sia savaite dar Majukas ilsisi nuo mokymu ir begiojimu visokiu.o nuo kitos pradesim rimtai mokytis graziai stoveti ringe ir rodyti dantis.

Vaiva 14-09-2007 15:20

Aš tai tik tikiuos, kad Bruknei kailis ataugs iki gruodžio (aišku, gerai būtų jau per Baltic Winner'į su kailiu būt), nes kol kas tai ožkelė pusiau lupta, pusiau skusta, karčių nerasta irgi...
Daiva, nežinai, sesės į Rygą ar Tartu neplanuoja atvažiuot?

Lauryte 14-09-2007 15:43

Matu vilku seimynai tikslas vienas kaip ir visada uzkariaut pasauly!!!:twisted::p

Vaiva 14-09-2007 15:58

Quote:

Originally Posted by Lauryte (Bericht 104682)
Matu vilku seimynai tikslas vienas kaip ir visada uzkariaut pasauly!!!:twisted::p

Na ne tai kad pasaulį, bet artimuosius užsienius... Kodėl ne? :)

Lauryte 14-09-2007 16:02

Pradesim nuo artimuju shaliu baigsim tolimaisiais:pas tai zadu i rusija kita vasara varyt ir ten truputuka ir padalyvaut parodose:twisted: reik parodyt kas mes esam:twisted:

Gabriele 15-09-2007 11:02

O Panevėžį nieks iš vilkų nedalyvaus?:roll:

Lauryte 15-09-2007 14:13

mes tai tikrai ne nes neturesim galimybes nuvykt db :cry:

wolfin 17-09-2007 18:34

uzregistruoti i VLN
Inukami, Imija, Iarila, I'Hakoru ir Alpe su mano dvieju banda

kas skolingi-prasom uzsimoketi, nes klube uz jus uzdejau :)

mazylis i CACIB 45 lt.
gruodzio pradzioj po 20 lt :)

Lauryte 17-09-2007 20:34

Sweika
I tris parodas mus iregistravai?Tai man tau atsiust 65 lt is sk ar i paroda atvesht?

wolfin 17-09-2007 20:48

Quote:

Originally Posted by Lauryte (Bericht 105043)
Sweika
I tris parodas mus iregistravai?Tai man tau atsiust 65 lt is sk ar i paroda atvesht?

tave i du CACIB, nes paskaicius WD radau toki prasyma, ale jei nori, galim ir i gruodzio pradzia dar uzregistruot :)

jei gali, persiusk i saskaita :)

Lauryte 18-09-2007 08:51

Joa poto parashiau kad ir i gruodzio pradzia mus imesk:pTai jo bandysiu kuria diena tadu pervest tau lt:p

Vaiva 20-09-2007 12:47

Kartoju klausimą :) Daiva, kada bus kas nors aišku su LKD patvirtintais darbiniais diplomais? Ar ten viskas gerai?

wolfin 20-09-2007 13:36

jei darem begima, vadinasi viskas turi buti gerai.
o daugiau informacijos pranesiu menesio begyje.

Vaiva 20-09-2007 13:38

Tai žinai, maža ką kas nors sugalvos..... Pati žinai kaip būna ;)
Oki, laukiam :)

wolfin 20-09-2007 13:40

nuuu zinau, ale tikiuosi geriausio :)

nendre 24-09-2007 10:06

Sveiki. Na va, pagaliau arteja paroda Siauliuose:p Nebeatsimenu puslapiuko, kur galeciau paziureti info apie paroda. Gal kas galit parasyti:)
Tai kiek jusu dalyvausit? Bus smagu paziureti, gal ir prieisiu paglostyti, jei kas nieko pries:lol:

Vaiva 24-09-2007 10:12

Quote:

Originally Posted by nendre (Bericht 105498)
Sveiki. Na va, pagaliau arteja paroda Siauliuose:p Nebeatsimenu puslapiuko, kur galeciau paziureti info apie paroda. Gal kas galit parasyti:)
Tai kiek jusu dalyvausit? Bus smagu paziureti, gal ir prieisiu paglostyti, jei kas nieko pries:lol:

Sveika,

Visa info - www.kinologija.lt
Šiauliuose būsim mes su brukne ir Vikė su Vaidylka. Būtinai ateikit susipažinti :) Ir paglostyt, ir paniurkyt, ir alaus išgert (pirmi du veiksmai su šunimis, trečias su šeimininkais :))

nendre 24-09-2007 10:22

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 105500)
Sveika,

Visa info - www.kinologija.lt
Šiauliuose būsim mes su brukne ir Vikė su Vaidylka. Būtinai ateikit susipažinti :) Ir paglostyt, ir paniurkyt, ir alaus išgert (pirmi du veiksmai su šunimis, trečias su šeimininkais :))

Smagiai cia pas jus:) Bet as nematau, kad butu adresas ir laikas parodos parasytas:roll:

Vaiva 24-09-2007 11:20

Paskelbs vėlaiu. Bet esu beveik tikra, kad vyks Žalgirio stadiono manieže, o prasidės 10 val ;)

nendre 24-09-2007 11:41

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 105512)
Paskelbs vėlaiu. Bet esu beveik tikra, kad vyks Žalgirio stadiono manieže, o prasidės 10 val ;)

Aisku. jeigu kas pasikeis - parasykit;) Uzeinu paskaityti karts nuo karto;)

Vaiva 02-10-2007 14:30

Estai su nebūdingu jiems greitumu paskelbė kitų metų parodų tvarkaraštį. Birželio 1 d. "Estijos nugalėtojas", niekas nenori EST Ch ar J Ch susirinkt? :)

wolfin 02-10-2007 17:22

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 106392)
Estai su nebūdingu jiems greitumu paskelbė kitų metų parodų tvarkaraštį. Birželio 1 d. "Estijos nugalėtojas", niekas nenori EST Ch ar J Ch susirinkt? :)

klijuok linka :) mums suaugusio CH Edwardui reikia :)

vike 02-10-2007 17:35

kas yra Edwardas? Mes gal norim.. jei man vėl parodinė depresija neužeis :lol:
kol kas tai, kai toks nuostabus ruduo, tai ir nuotaika gera apie parodas galvojant :p

wolfin 02-10-2007 17:47

Edward Gierek-lenku politikas, gerai zinomas savo liaudziai uz kazkokius nuopelnus.
Vilksunis Edward Gierek isvertus is lenku kalbos yra Gierka :) "Gierka=Gierek", tad kartais juokaujam, kad "tas Edward" :)

nu ziurek o iki kada registracija ir kas teisejauja, gal vel kokia "blondine" kaip pernai Parnu, kuri dave Wesper tik l.g su aprasymu...."per trumpas plaukas pagal standarta " :roll:

vike 02-10-2007 21:34

Na nežinau ar blondinė, bet teisėjauja suomė Elina Haapaniemi :roll: kaina 100 lt iki naujų metų registruojant. Gal rimtai kas nors varom? :)

wolfin 02-10-2007 22:28

Quote:

Originally Posted by vike (Bericht 106453)
Na nežinau ar blondinė, bet teisėjauja suomė Elina Haapaniemi :roll: kaina 100 lt iki naujų metų registruojant. Gal rimtai kas nors varom? :)

pirma reik pasidomet kiek estai CAC duoda, t.y. kiekvienai klasei ar po 1 suniui ir kalei kaip LT N titulas, nes jei taip, neapsimoka dvieju tos pacios lyties sunu vezt, nematau reikalo moket babkes ir negauti titulo, nes konkuruot galima pas save LT bet ne trenktis siaip sau kazkur tik pasivaiksciot ringe.

geriau paziurekit kitais metais Vengrijoje europos cempionatas, spali, gal ten varom :) ir Csehszlovák farkas teisejauja saviaks Stefan Stefik is Slovakijos.

vike 03-10-2007 08:14

Įmesk nuorodą Vengrijos parodos. O kas tas čekoslovakų farkas?? :roll:

Vaiva 03-10-2007 08:21

http://www.kennelliit.ee/est/yrituse...inner_2008.pdf

Estų nuoroda. o gal kuris nors iš bernų iki to laiko kokį nors darbinį diplomą gaus ir galės darbinėj klasėj būt? SVP 1 iki gegužės nelaikysit niekas? Arba... Daiva, kam Gierkai pas estus? Juk jis gali 1000 CAC'ų gaut, bet kol nėra 2 metų - CH nebus. Juk ir ruknė į Tartu važiuoja šiaip... Pameni?

Į Vengriją pas Štefiką - ar begali būti puikesnis derinys? Varom, tik kad dar metai iki to... :roll:

Daivaaaaa, žinau kad užknisu, bet gal jau turim kokios info apie darbinius diplomus?

wolfin 03-10-2007 08:28

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 106472)

Estų nuoroda. o gal kuris nors iš bernų iki to laiko kokį nors darbinį diplomą gaus ir galės darbinėj klasėj būt? SVP 1 iki gegužės nelaikysit niekas? Arba... Daiva, kam Gierkai pas estus? Juk jis gali 1000 CAC'ų gaut, bet kol nėra 2 metų - CH nebus. Juk ir ruknė į Tartu važiuoja šiaip... Pameni?

Į Vengriją pas Štefiką - ar begali būti puikesnis derinys? Varom, tik kad dar metai iki to... :roll:

Daivaaaaa, žinau kad užknisu, bet gal jau turim kokios info apie darbinius diplomus?

hmm nu jo buvau pamirsusi :) tada galit varyt judvi nes man nera tolko

tas farkas tai yra vilksunis :)
kol kas nieko viskas atiduota i LKD Ramune kazkur isvykusi buvo, tad be jos niekas nieko nedaro :) tenka laukti, nes tai yra dorybe.

p.s. o kas pagal tave ta SVP laikysis? abejoju ar Vike vaziuos pavasari i Slovakija, nes arciau niekur tikrai nera rengiama. :)

Vaiva 03-10-2007 09:06

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 106473)
hmm nu jo buvau pamirsusi :) tada galit varyt judvi nes man nera tolko

tas farkas tai yra vilksunis :)
kol kas nieko viskas atiduota i LKD Ramune kazkur isvykusi buvo, tad be jos niekas nieko nedaro :) tenka laukti, nes tai yra dorybe.

p.s. o kas pagal tave ta SVP laikysis? abejoju ar Vike vaziuos pavasari i Slovakija, nes arciau niekur tikrai nera rengiama. :)

Tai gal tu laikysies su Gierka? ;) Kokį nors darbinį :)

wolfin 03-10-2007 09:09

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 106474)
Tai gal tu laikysies su Gierka? ;) Kokį nors darbinį :)

tikrai ne pavasari :) mes ant IPO neinam, o SVP bus tik rudeni.

wolfin 03-10-2007 13:06

Quote:

Originally Posted by Vaiva (Bericht 106472)

estai duoda TIK 1 CAC kalei ir tik 1 CAC patinui, vadinasi veztis daugiau sunu neapsimoka, nes reik nepamirst kad gali dar ir suomiai atvaziuot :)

nendre 11-10-2007 18:00

Ot,as kokia k...:cry: praziopsojau paroda Siauliuose, kurios tiek ilgai laukiau:cry:visai dienose susimaisiau:cry: Atsiprasau labai, kad neatejau:cry:

wolfin 11-10-2007 18:02

Quote:

Originally Posted by nendre (Bericht 107254)
Ot,as kokia k...:cry: praziopsojau paroda Siauliuose, kurios tiek ilgai laukiau:cry:visai dienose susimaisiau:cry: Atsiprasau labai, kad neatejau:cry:

pala taigi dar jos nebuvo :) bus tik si savaitgali :) spalio 14 d.

nendre 11-10-2007 18:21

Quote:

Originally Posted by wolfin (Bericht 107256)
pala taigi dar jos nebuvo :) bus tik si savaitgali :) spalio 14 d.

:shock:geras, kaip gerai:p nu va, isvis durna pasirodziau:lol:aciu:oops:

Vaiva 12-10-2007 08:26

Nendre, mano telefonas 8 625 07742, šeštadienį ryte būsiu Šiauliuose ir gyvensiu netoli elektros tinklų ;) Bet ir į miestą tikiuosi išlįsti su Brukne. O sekmadienį tai parodoj būtinai reikia susitikt :)

Lauryte 12-10-2007 08:29

Kas tokie ABS?Apie IKU mzd supratau o Abs tai cia dar kas per velnias?:shock:

Vaiva 12-10-2007 08:37

Quote:

Originally Posted by Lauryte (Bericht 107297)
Kas tokie ABS?Apie IKU mzd supratau o Abs tai cia dar kas per velnias?:shock:

ABS vienas veikėjas iš Bitės forumo, čia Daiva su juo vis pliekdavosi. Jis atstovas tų ne FCI šunininkų.

P.S. Tiems kas "ne kurse". Laurytė buvo sugalvojusi su Hako dalyvauti parodoje Rusijoje ne FCI, o IKU - alternatyvios organizacijos, kurios kompetencija ir t.t. yra labai abejotina. Su jais reikalų turėti mes nenorim, nes jie lievi :) O tam, kad būtų išvengta tokių nesusipratimų, bent aš manau kad nereikia išvis į Rusiją, Baltarusiją į parodas važiuot. Žinom kokia ten situacija su vilkais ir šunim, tad kuo mažiau jie apie CsV žinos, tuo mums visiems geriau. Nežinau kaip kiti, bet aš jau ir taip bent porą kartų sulaukiau baltarusių klausimų apie tai, kada Bruknė turės šuniukų ir ar galima būtų įsigyti (aišku, kad negalima :D)

All times are GMT +2. The time now is 04:13.