![]() |
:roll:Nie wiem gdzie to wrzucic ale.... dadam.... dadam.... :rock_3 - 15 .03 09 w Jarosławiu nasza siostra Kalaratri została zwyciezca młodziezy :bussi nasze gratulacje dla ślicznoty :grosscool:thumbs:klatsch no i oczywiście dla Uni także wielkie oklaski:klatsch:klatsch:klatsch:thumbs spisały się dziewczyny na medal
|
Podobno będzie bardzo ostro pilnowane, żeby nie wszedł żaden niezgłoszony pies. 1 zgłoszenie+1 pies+1 właściciel. Nawet Ci, którzy mają wystawę w sobotę już w niedzielę nie wejdą z psem na teren wystawy.
|
Brenda jako płeć piękna, pewnie by się ucieszyła, że wsadziłeś ją do klasy młodzieży :lol:
A Mallory awansowała do dorosłych championów - Grzegorz porozdawał prezenty :D |
Już naprostowane :twisted:
|
buuuuuuuuuuuu.........a było coś nowego :p
|
Quote:
|
Mam nadzieję, że jednak się uda go jakoś przemycić, ale na dogo już takie wieści krążą :roll:
|
Quote:
|
Quote:
Prezenty będą dopiero rozdawane na wystawie :D Wcześniej nikt nie dostanie. |
Quote:
Na zgłoszeniu ja mam wszystkie trzy rogi z każdym dniem wystawy więc moze wpuszczą. |
Tylko wiecie, na każdej wystawie sprawdzają zgłoszenia i ilość psów i czy są zgłoszone, jeszcze przed sprawdzaniem książeczki ze szczepieniami.
Tak więc nie wiem skąd zdziwienie? Różnie jest z dokładnością tego sprawdzania, ale kontrola jest zawsze. |
Ja nie amm problemu z wchodzeniem na wystawy z drugą osobą i tylko raz musiałem kupić dodatkowy bilet. Ksiażeczki są sprawdzane zawsze choć zdarzyło mi się, ze też nie były już 2 krotnie. Kundelki tez widuje na pewnych wystawach. Wiec jakoś właściciele z nimi wchodzą. Zdziwienie jest bo jeśli ktoś ma ksiażeczke, badania i chce kupic bilet aby wejsć na wystawe psów to dlaczego ma mieć ograniczony taki dostęp.
Wkońcu jest to wystawa psów. |
Na niektóre wystawy oficjalnie można wejść z psami niezgłoszonymi. Ale w Katowicach mają być tylko psy zgłoszone i tylko w dni ich wystawiania.
|
Quote:
|
Quote:
Generalnie na wystawach jest zasada, że wchodzą tylko psy zgłoszone. I zasada ma swoje uzasadnienie, bo i tak na wystawach bywa tłok, a co za tym idzie- zwiększone ryzyko "kolizji" psów. Praktyka jednak pokazuje, że osoby odpowiedzialne za weryfikację uprawnień do wejścia tak samo się znają jak asystenci w ringach (wypisujacy karty ocen:P),. Więc obok sytuacji dziur w ogrodzeniu czy w ogóle bałaganu, mamy sprawdzających zgłoszenie i książeczkę (a i to nie zawsze) ale nie potrafiących dopasować papierów do psa (rasa, wiek, płeć). Dlatego na wystawach mamy tyle niezgłoszonych psów ;P |
No tak; teraz się żołądkuję, że mnie z Łowcą nie będą chcieli wpuścić, a tydzień później w Nitrze pewnie się będę wściekać, że taki tłum, że się nie da przecisnąć i kto ich wszystkich wpuścił!!! :twisted: :lol:
|
Quote:
Zdarzyło mi się to jeszcze kilkakrotnie i nawet raz w Bytomiu i najprawdopodobniej jak dobrze pamiętam w Łodzi. |
Quote:
Bo zawsze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :D |
Quote:
Nic sie nie mart jakoś to będzie i tam też są ludzie. Cos sie wymyśli przecież polak potrafi. :) |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:09. |