![]() |
Quote:
Okazało się, że niepotrzebnie. Młody uznał, że tam się nie sika. :p Zresztą większość czasu będziemy spędzać na dworze, więc nie powinno być problemu. Ale zabezpieczyć pokój warto na wszelki wypadek. Po co mają myśleć źle o wilczakowcach. :) |
Quote:
|
Czy jest jeszcze wolny pokój? Dwie osoby i małe dziecko? Ile by kosztował, bo widzę dwie różne ceny (25/30złos.) i ile za dziecko, psy. Z tym, że my to raczej późniejszym wieczorem w sobotę byśmy dotarli.
Pozdrawiam |
Piszemy się na 99.9%. Jedna/dwie osoby + jeden wilczak. Namiot, rzecz jasna. Miejsce zapowiada się ciekawie. Widzę, że będzie jeszcze kilka nowych, nie znanych nam wilczakowców. Miło będzie poznać :) Już się nie możemy doczekać. No i nareszcie się wilczyca wybiega porządnie.
No więc cóż... do zobaczenia na glicyjskim! ;) |
Quote:
Za psa nie płaci się nic. Dzieci (ale takie już biegające ) płaca połowę, natomiast takie maleństwa jak Twoje to za darmo. |
Jeszcze my, chętnie byśmy się dołączyli. Dwie osoby i cztery psy. Mam nadzieję, że nie będzie problemu
|
No to sie szykuje niezłe spotkanie!!!!
Juz sie nie moge doczekać!! A że na Jurę od nas bliżej niż do Kudłaczy to juz w pt przed południem będziemy:) |
Dzięki za odpowiedz, wolałam się upewnić by wiedzieć na jakie koszty się przygotować. Tak my będziemy na 100% w sobotę wieczorem, choć możliwe, że późniejszym i jak dobrze rozumiem psiaki mogą być z nami w pokoju ( a w razie czego zostanie dłużej to nie byłby problem?). Czekam na wiecej info.;)
|
Quote:
|
Jeśli jest jeszcze miejsce w głównym budynku to za 25zł to na sobotę wieczorem byśmy przyjechali na 100%
|
W budynku głównym kosztuje nocleg 30 zł
P.S. Kosztowął 25 zł w domku i wszystko zalezy w jakich cenach Madzia zdoła załatwić i czy zdoła noclegi w okolicy. Nie wszyscy sa chętni do brania na nocleg i na dodatek z duzym psem. To jest jednak problematyczne. Myślę, ze osoby , które się nie załapały na noclegi mogą też sobie załatwiać je na włąsną ręke w okolicach miejsca spotkania bo mają ku temu więcej mozliwości niż Magda. Jest w zaawansowanej ciaży i musi zapewnić nam jeszcze całe zaplecze . |
Quote:
Może niech Magda sama się wypowie? :) |
Quote:
|
Quote:
Chciałam tylko dowiedzieć się ile osób będzie chętnych jeszcze na pokój , by wszytkich zainteresowanych umieścic w innym ale jednym budynku a nie każdy gdzie indziej, ogólnie zrobiło sie troche zamieszanie, ale chyba sytuacja została opanowana ;) Bardzo prosze O NIE WPROWADZANIE nerowej atmosfery, wystarczy jej na innych wątkach. Galicyjskie jest spotkaniem integracyjnym, w założeniu ma służyć rozrywce i zabawie, czasem z elementem szkolenia (rozmawiałam z trenerką od szkolenia klikerowego ) które zostanie tam przeprowadzone. Na forum pojawiam sie raz na jakiś czas, ale z chęcią SAMA odpowiem na wszytkie pytania. I tylko chciałam zauważyc że spotkanie Galicyjksie a spotkanie GI to zupełnie dwie różne oddzielne sprawy nie powiązane ze sobą. ja organizuje Galicyjskie i bardzo ciesze się że mogę to robić, że są chętne osoby by przy grillu się spotkć, podzielić doświadczeniami, spostrzeżeniami, by można było poważnie podyskutować,w dzień połazić po parku, wziąść udział w biegu organizowanym przez Andrzeja lub innych atrakcjach nad którymi jeszcze myślimy. Może jest troche mojej winy że informacje nie podaje w całości o wiele wcześnie, podyktowane to było zmianą miejsca organizacji i tym że od nowa musiałam szukać jakiegos ładnego przyjaznego miejsca. Na Kudłaczach niestety musielibyśmy wyżywienie zamówić u własciciela co byłoby dość kosztowne, a ja wiem ile i tak takie spotkania Was kosztuja, więc wolę wszystko przygotowac sama.(dokładne dane podam w ciągu kilku dni ) A ciąża to nie choroba. |
Ja na 50% rezerwuje jeszcze jeden pokój dla 1/2 osób. Dziś wieczorem powinnam wiedzieć na 100%. ( To tak w ramach informacji pomocniczej).:)
P.S. Ja pamiętam, ze jak byłam w ciąży to na koniec miałam jeszcze większego powera;) |
Quote:
|
Quote:
Shaluka, nie pali się , jak będziesz wiedziała na 100% to daj znać :) |
Magdaleno; właśnie wczoraj się dowiedziałam, że w tym czasie, gdy odbywać się będzie "Galicyjskie", nasza córa najprawdopodobniej już będzie na wakacyjnym wyjeździe, zatem byłyby nas dwie osoby (a nie trzy - jak to mówiłam pierwotnie) + pies. :)
Potwierdzę to w ciągu najbliższych paru dni na 100 proc. |
Magda wiesz co nasze dzieciaki powiedziały na pytanie czy jadą na spotkanie
Do Pani Magdy ZAWSZE i ty myślałaś że nie jedziemy:evil: ?????????? Tak więc przyjedziemy w sobotę i będzie nas 4 + 2 psy musieliśmy kogoś wykluczyć więc jeden psiak odpadł (zresztą naj mniej pasujący do reszty :twisted:) Prosimy o pokoik ;-) |
My raczej niestety tylko na niedzielną wystawę się załapiemy, chociaż będziemy się starać być wcześniej :) Ale póki co nie rezerwujemy narazie nic, w samochodzie też można sie przespać... przetestowane rok temu chociaż ciasno było w dwie osoby i duże trzy i pół psa... :twisted:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:42. |