![]() |
Toho jsem si dobře vědom, ale nechával sjem rozhodnutí na tobě, protože nevím jak se ti to hodí, tak řekněme 14-15hodina u Strašnické?
|
Quote:
|
V pohodě, takže v 15hodin budeme čekat na Strašnické.;)
|
Ravi bude mít konečně vlčí kamarádku a ještě k tomu takovou kočku .... Paráda... budeme čekat na nějaké foto :o)) Terka umí pěkně fotit, tak budu doufat, že něco dáš k Vám na rajče :) Přeji Vám hezký výlet nebo prochajdu. Oni se nezdají, ale holky jsem vzala taky na pořádnou štreku a oni se rvali ještě hodinu doma.
|
Já jsem právě doufal, že ho taky utahám, nachodil pár kilometrů a ještě asi 700metrů běžel v kuse a namísto unaveného štěněte vydržel ještě další 2hodiny se mnou "bojovat".:)
|
Quote:
|
Terka - Děkuji pak mrknu....
Jim - Oni se nezdají je potřeba ho sledovat jestli může sám, anebo jestli jde už protože musí. ALe větších procházek bych se nebála, jak říkám holky jdou tak na 2 km (a to se ještě u toho honí a rvou s matkou a spolu) a pak se ještě honí 2 hodiny doma - naštěstí se rvou spolu, ale mé šrámy z bojů kdy jich bylo 9 stále zůstávají :lol: a jak se tak dívám, některé zůstanou i navždy. Tak jak Eimi ta na čumáku od Akaje. |
Stela: Na to já si dávám pozor...a sám rozhodně může. Je to velikej akčňák.:) Je pravda, že z práce jsem neměl nikdy tolik jizev jako za první týden s Ravenem.:?:):)
|
Quote:
|
Taky se těšíme, ještě přežiju dvě služby a hurá na venčení. A když nám nebude stačit park u Strašnické, můžeme zajet do Hostivaře, je to kousek.;)
|
tak tady jsou k dispozici fotečky z našeho venčení http://alissea.rajce.idnes.cz/Arya_a...n_vlci_tlapka/
|
Terka - ty jsi dokonalá, pokud ti to nebude vadit nějaké si stáhnu do "rodinného alba" :o) Je už obrovský. Díky moc a jen tak dál.
|
Quote:
|
Díky za fotky.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ve středu nemůžu, protože jdeme na očkování s Ravenem a večer jdu do práce. To už spíš bych to viděl dnes, případně mám v pátek volno.
|
dnes zas nemuzeme my.V patek klido.
|
OK v pátek, ve stejnou dobu? A kde přesně?
|
All times are GMT +2. The time now is 20:28. |