![]() |
Heheeeej:)
Jak pogoda dopisze to może zrobilibyśmy powtórkę w najbliższą niedzielę np. o 15.30 - 16 w parku Julianowskim?? |
Quote:
|
Quote:
Radochne wlasnie najlepiej w srod psiakow przygotowywac, by potem Ci z ringu nie ciagnela do nich, by wiedziala, ze po wystawieniu i owszem, zabawa czeka, ale jako nagroda i pierw musi grzecznie pobiegac, pokazac sie, dac dotknac i chwilke postac ;) Pozdrawiamy |
No i diupa, my jednak w tą niedziele nie możemy, mamy najazd czesko-polski :rock_3 Będzie bardzo intensywny weekend :lol:
Ale liczymy, na spotkanie za następne 2 tygodnie :p |
witajcie :) ! co powiecie na spotkanko 30ego maja ^^ ? Radośka tęskni za Waszymi wilczakami :p
|
Hej mam akurat wolne zapraszam do siebie , do lasu i nad rzeczke .
|
Quote:
|
Quote:
|
IV Łódzka Wioska Historyczna 2- 4 lipca 2010
Zapraszam do tematu -> http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?p=306887#post306887 :rock_3
|
Przy wydatnej pomocy w odcyfrowywaniu uczestników zobaczyłam synuuuusia!:) Nie wierzyłam, że już tak urósł. I duża kość dla Kudłatej za świętą cierpliwość do namolnego gnojka :D
|
Fajne fotki wyszły :) dzięki za spacer
|
Tak, tak - róbcie więcej spacerków i dawajcie więcej fotek :)
Te podwójne, jarzące się w ciemnościach punkciki - bezcenne. Każdemu ślepia blysnęły w innym odcieniu. :D |
Zbliża się długi weekend, pogoda niezła może łódzcy wilczakowcy dadzą się wyciągnąć na spacer?:)
|
możemy się skusić, ale zależy gdzie i z jakim towarzystwem - bo my jesteśmy wybiórczy :)
|
oj to nie wiem czy się załapiemy, a jakie są kryteria? ;)
|
sądzę, że jesteście za młodzi aby powodować konflikty :-)
|
Jeśli chodzi o konflikty to one na pewno ze strony Lubego nie grożą :)
|
My z Sharnem z dziką przyjemnością tym bardziej, że mamy słabość do Welkoscyrz'a psioludzką :). Bardzo chętnie Was poznamy:)
Kaśka, bierz Acriego i dołączaj. Może obudzą się w nim instynkty macierzyńskie ;) Super będzie! Jeśli macie jakieś swoje ulubione miejsce, gdzie czworonożce i dwunożce mogą swobodnie pohasać to chętnie je poznamy. Jeśli nie... to byliśmy ostatnio kilkukrotnie z Kasią i Acriterem w północno-zachodniej części lasów grotnikowskich. Jest tam kilka super miejscówek. Chętnie Wam pokażemy:). Albo całkiem w nieznane. Idziemy na wszystko :) (no prawie:)). Pozdrawiamy Paweł&Sharn |
Super, pozostaje ustalić dzień, my jesteśmy otwarci na propozycje, co do miejsca to popieramy Grotniki, lasy tam nie mają sobie równych:)
|
All times are GMT +2. The time now is 06:50. |