![]() |
Ja protestuję.
Moja Bogu Ducha winna świnka morska została na tym szlachetnym i dostojnym forum wmieszana w sado-masochistyczne perwersje z niedowartościowanym wewnętrznie psychopatycznym osobnikiem "rodzaju drugiego". Ponadto: Po pierwsze - Szprota nie da sie zfiletować bo za szybko biega, a po drugie - jesli już jednak udałoby mi się usiąść na niego to raczej byłyby to nie mielone jeno bitki :cheesy: |
perwersje powiadasz??? a kto niby zaczął temat ??? widzisz jakie zamieszanie zrobił ten twój " boski tyłeczek" a skoro tak to może na łamach forum go ocenimy bo tak pisać i nie wiedzieć o czym sie piszę... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To jak??? bedzie zdjecie??? :roflmao |
Quote:
|
...zawsze mozemy powiedziez ze miałyśmy zamkniete oczy...
No YNK co tam z tym zdjęciem...pewnie jakiś fotomontarz tam szykujesz?? :twisted: |
Quote:
tylko nie ślinić sie tu.. http://www.nomad.com.pl/maciustrzel.jpg |
No wiecie! czlowiek na chwile zejdzie z forum a tu takie rzeczy :oops:
protestuje przeciwko zdjeciom ludzi na forum 8) no chyba ze to powyzej to juz nie czlowiek :P Ynk wole Cie w wersji "natural", tak to sie jeszcze pokaleczyc mozna :o |
...później to skomentuje...muszę dojść do siebie...
:roll: ...i wysuszyć klawiature...:-) |
a ostrzegałem żeby sie nie ślinić... ech.. :mrgreen:
|
...trzeba mieć coś z życia...
...o rany teraz to ja już nie usne w nocy... :mrgreen: |
No i deprawacja młodziezy dokonana ...trzymając sie tematu możnaby napisac mała rozprawke "psychiczne kontuzje wlaścicieli wilczaka na skutek obrazoburczych ekscesów przyszlych wlascicieli wilczaka".....
:mrgreen: |
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Quote:
Nic z tego. Teraz będę miał psa - żadnych kobiet! :cheesy: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
No bez jaj, trochę litości. :mrgreen: |
Nie zoofila tylko ....sam napisałes "będę miał psa - żadnych kobiet" a po drugie - jednak to baba w domu :cheesy:
|
ooooooooo....coś mnie omineło???
Żadnych żadnych???? :mrgreen: |
jakaż to nieodżałowana strata dla wszystkich samotnych kobiet... :sweetCyberM
|
Oh nie, Gaga, tylko nie rozprawki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
momento a kto zwinął zdjęcie? przyznać się!!!
No a ja sie nie zdarzyłam na nie napatrzeć... :( Ynk............proszeeeeee.......... |
All times are GMT +2. The time now is 22:36. |