Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Hodowla (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=30)
-   -   Krajowy spis wilczakow (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1478)

Narvana 21-05-2005 10:38

Uuuuuu
A to gdzie sie fotki umieszcza jest napisane na forum bardzo dokladnie
poczytaj w dzale na forum Off topic
http://www.wolfdog.org/php/index.php...96129503744b6d

Rona 21-05-2005 10:44

Quote:

Originally Posted by WolfHaze
Hehe "obawiam się" jest chyba troszkę uzasadnione ;) Albowiem to historia niezwykle nieprawdopodobna i samej nie chce mi się w nią wierzyć ;) Możecie wierzyć, albo nie, ale wyciągnęłam wilczaka ze schroniska, brrr ... jeśli ktoś nie wierzy, niech pisze - wyślę fotkę :) Z resztą, jak się dowiem jak można umieszczać fotki na forum, wyślę tutaj. Problem jest taki, że nie znam ani rodziców, ani hodowli z której pochodzi, nic nie mówiąc o drzewie rodowym :/ Ktoś mógłby mi pomóc?

To witam najserdeczniej w KSC (klubie czweczkowych sierotek):mrgreen: i prosze o dalsze szczegóły :) . Historię mojej Tinki możesz przeczytać w opowiadaniach... A fotka mile widziana na adres [email protected]

Gaga 21-05-2005 12:52

No nieeeee! Ja prostetuje!! Roneczko - co to za prywata ? :wink: Czy to nie Ty pisalas ze czeweczki to dobro ogolnonarodowe? Na forum z ta bidunia, na forum...ladnie prosimy :lol:

Agnieszka 21-05-2005 15:16

Quote:

Albowiem to historia niezwykle nieprawdopodobna i samej nie chce mi się w nią wierzyć ;) Możecie wierzyć, albo nie, ale wyciągnęłam wilczaka ze schroniska, brrr ... jeśli ktoś nie wierzy, niech pisze - wyślę fotkę :) Z resztą, jak się dowiem jak można umieszczać fotki na forum, wyślę tutaj. Problem jest taki, że nie znam ani rodziców, ani hodowli z której pochodzi, nic nie mówiąc o drzewie rodowym :/ Ktoś mógłby mi pomóc?

Oj, Wolfhaze, to opowiedz swoja historie! to bardzo ciekawe, gdzie znaleźliście tego psa, itd., itp. ....:) A szukałaś, czy pies nie ma numeru? może uda się rozpoznać go wtedy.
Pozdrawiam i czekam na fotkę i opowieść :twisted:

Rona 21-05-2005 15:41

Quote:

Originally Posted by Gaga
No nieeeee! Ja prostetuje!! Roneczko - co to za prywata ? :wink: Czy to nie Ty pisalas ze czeweczki to dobro ogolnonarodowe? Na forum z ta bidunia, na forum...ladnie prosimy :lol:

Gaguś, to zupełnie nie tak!
Primo - to nie ja pisałam, że to jest dobro ogolnonarodowe, tylko chyba Ela. Ja zawsze twierdziłam, że czeweczki należą do wszystkich tych, co je kochają - skądinąd uważam, że szkoda by ich było dla niektórych przedstawicieli narodu :wink:
Secundo - prosilam o fotki zanim będą na forum, a nie zamiast!!

Quote:

Albowiem to historia niezwykle nieprawdopodobna i samej nie chce mi się w nią wierzyć ;) Możecie wierzyć, albo nie, ale wyciągnęłam wilczaka ze schroniska, Problem jest taki, że nie znam ani rodziców, ani hodowli z której pochodzi, nic nie mówiąc o drzewie rodowym :/ Ktoś mógłby mi pomóc?

No to daj sobie pomóc i wal tę niezwykłą historię. :roll: A gdzie psinkę odnalazłaś? Tzn w którym schronisku?

Margo 13-09-2005 20:26

OK, no to troche zaktualizowalam liste i wyglada na to, ze na dzien dzisiejszy dobijamy do 50 wilczakow, ktore zyja w Polsce.... :)

Sebastian 13-09-2005 21:28

No pół klubu już mamy. Może idąc tym tropem załozymy półklub rasy zamiast całego?? :mrgreen:

z Peronówki 14-09-2005 09:47

Quote:

Originally Posted by Sebastian
No pół klubu już mamy. Może idąc tym tropem załozymy półklub rasy zamiast całego?? :mrgreen:

Niby tak. Drugie rozwiazanie to zapisac do ZKwP cale rodzinki, babcie i dziadkow i bedzie 100 czlonkow, nawet z hakiem... ;)

z Peronówki 11-12-2005 14:04

No i lista ponownie zostala uaktualniona... ale powiem w tajemnicy, ze nie ostatni raz w tym roku..... :wink:

Margo 13-03-2006 00:29

Polskie stado CzW powiekszyl wlasnie mlodszy brat Carmen - Argo od Starkej, ktory zamieszkal w Krakowie... :D

Galicja 13-03-2006 10:06

O rany !!!!!!
gdzie, kto kiedy!!!!??? :wink:

z Peronówki 13-03-2006 16:05

Quote:

Originally Posted by magdalena
gdzie, kto kiedy!!!!??? :wink:

Poczekaj - zaraz dam Tobie wiecej informacji.... :)

Joanna 14-03-2006 11:41

Margo, a może jakiś licznik, który będzie automatycznie podawał liczbę CzW przebywających aktualnie w naszym pięknym kraju?

z Peronówki 14-03-2006 12:48

Quote:

Originally Posted by Joanna
Margo, a może jakiś licznik, który będzie automatycznie podawał liczbę CzW przebywających aktualnie w naszym pięknym kraju?

Tzn taki licznik jest w statystych:
http://www.wolfdog.org/pol/dbase/stats.html
(pierwszy 'ranking')...ale wymaga kilku przerobek.... :D

Joanna 14-03-2006 13:02

No OK, tylko że on liczy też martwe dusze :|

z Peronówki 14-03-2006 13:44

Quote:

Originally Posted by Joanna
No OK, tylko że on liczy też martwe dusze :|

Bo wczesniej nie bylo w tabeli miejsca na dokladniejsze dane.... Dlatego zalozylismy, ze srednia zycia wilczaka to 8 lat, ale rzeczywiscie powoduje to duzy blad statystyczny.... W nowej bazie liczba psow w danym kraju bedzie juz liczona na podstawie rzeczywistego stanu, ale nie szacowania....

All times are GMT +2. The time now is 22:37.