Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Hodowla (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=30)
-   -   Wlasnie siedzimy i podziwiamy Tatry... Jolly & Gaius (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1492)

Gaga 25-11-2004 21:28

Quote:

Originally Posted by Narvana
Aha
Fajnie
No ale jakiego szczeniaka bys chciala?

Wiesz Marzenko...ja jakies pol roku zameczam Margo i Przemka opisami (mniej lub bardziej ukrytymi) mojego wymarzonego wilczaka a Ty chcesz tu ode mnie jednym zdaniem :)

Idealny wyglad? Popatrz na zdjecia Galiby...ale dotychczasowe szczeniaki z Peronówki jeden w drugiego mi sie podobaja wszystkie. Moze by i znalazl takie ladne w Czechach czy na Slowacji - a moze i ladniejsze;p ale mialam okazje widziec psy wychowywane tu i tam i zdecydowanie poczekam na te tu;)
Ze sportow nie bawi mnie agility ani sport prze duze, chore A (od ambicji) ale to i owo od psa bym chciała....
Czekam po prostu na naprawde ladnego (czyt:wilczego), normalnego wilczaka. Koniecznie psa ....

Narvana 25-11-2004 21:35

Aha
Fotke Galiby widzialm swietny wilczy leb Czyli mniej wiecej chcesz z wygladu wilka tak? No a te co Ali i Daku Ci sie nie podobaja?

Narvana 25-11-2004 21:36

Quote:

Originally Posted by Gaga
Wiesz Marzenko...ja jakies pol roku zameczam Margo i Przemka opisami (mniej lub bardziej ukrytymi) mojego wymarzonego wilczaka a Ty chcesz tu ode mnie jednym zdaniem :)

Ech ja juz z tego jestem troszke znana ze jestem upierdliwa :twisted:

Gaga 25-11-2004 22:02

Noooo.....hmm....ja wpadłam w wilczaki ze wzgledu na ich wilczy wyglad, i to jest troche tak, że albo patrze i mnie powala albo - nie. Dak mnie nie przekonuje - cos mi niby mówi, że będa z tego ładne psy ale serce zostało przy wybrankach Jolly i Merry Bell :P Inne maja suki wymagania i innych potencjalnych partnerów.
A te akurat mi sie bardzo podobają. I tyle....
To jest duże uproszczenie bo tak naprawdę w takim wyborze jest wiele elementów.
Ale tak zdecydowałam i tak pozostanie :wink:
( no chyba, że cos sie zmieni :mrgreen: )
Juz pisałam w innym watku - nie wszystko złoto co sie świeci i nawet z listy zapowiadanych miotów miałabym problem z wyborem.....ja się chyba musze przejśc do jakiegos dobrego lekarza :o

Ori 26-11-2004 00:15

Gag jestes slodka z tym chwaleniem Amberka, az mi wstyd :oops: :oops: :oops:
wiesz MOZE nie jestem calkiem obiektywna ale mi on sie wydaje najpiekniejszy i najmilszy :wink:

ale pewnie TWOJ wilczak nas powali :mrgreen: oby jak najszybciej!!!
poki co kiedy dostarczyc Amberka do fachowej opiekunki ? :wink:

Ori 26-11-2004 00:34

Wiecie slyszalam od ludzi ze weterynarze zauwazyli ze w tym roku z cieczkami i ciazami jest kosmos, wiekszosc suczek ma cieczki przesuniete, niektore wcale nie maja, juz nie mowiac o zajsciu w ciaze :(

jakies zmiany klimatu czy co ?

Gaga 26-11-2004 09:27

Quote:

Originally Posted by Ori
Gag jestes slodka z tym chwaleniem Amberka, az mi wstyd :oops: :oops: :oops:
wiesz MOZE nie jestem calkiem obiektywna ale mi on sie wydaje najpiekniejszy i najmilszy :wink:

ale pewnie TWOJ wilczak nas powali :mrgreen: oby jak najszybciej!!!
poki co kiedy dostarczyc Amberka do fachowej opiekunki ? :wink:

OJ - bo każdy NASZ jest naj....to normalne:)
Z Amberkiem miałam coś blizej do czynienia więc z automatu go pokochałam, a że on ma cudny charakter i jest świetnie zsocjalizowany i wychowany to po prostu jest czystą przyjemnością z nim przebywać. Amber jest-brzydko mówiąc - absolutnie przemyślanym i udanym "produkltem" - począwszy od zaplanowania rodziców a skończywszy na kształtowaniu zachowania :) I taki pies to sama radocha - nie mówię, żę to pies bezproblemowy bo swój charakterek ma , ale jest szalenie kontaktowy a to ja lubie u psów najbardziej.

Więc dostarczać mi go możesz dowolnie - zawsze drzwi otwarte :D
A wstydzić się nie masz czego - raczej wręcz przeciwnie! Wbrew pozorom dobrze wychowanych psów nie jest zatrzęsienie ....

z Peronówki 19-12-2004 13:21

Quote:

Originally Posted by Ori
jakies zmiany klimatu czy co ?

Wiesz co - to rzeczywiscie moze cos byc.... Ale chyba troche sie powywracalo, bo te "ma 100% pewne mioty" nie wychodza (w tym roku chyba nawet wiecej niz 10), a te, na ktore w zasadzie nie bylo szans, przychodza na swiat.... :mrgreen:

All times are GMT +2. The time now is 03:49.