![]() |
Quote:
Do drugiego: "Ale pięknie!!!Łoooooo, ale pięknie!!!" GRATULUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super maluchy i fajnie, że taki układ płci!!! EKSTRA!!!!!!!!!!!!!!!!! Ogromnie się cieszymy, że to już i że wszystko wporzadku!!! Jeszcze raz gratulacje!!!!!!!!!! |
Witamy maleństwa na świecie :)
|
Prześliczne maluszki:lol::lol::lol:
Gratulacje i wszystkiego naj,najlepszego :lol::lol::lol: |
:RoseNareszcie są! Śliczne stadko :bussi, takie kruszynki, a wnoszą tyle radości. Gia, cieszymy się razem z Wami. Wszystkiego dobrego:).
|
Jeszcze raz Gratulacje i uściskaj Kalinkę :bussi
|
Gia, no wreszcie pokazałaś szczęsliwą mamę i maluchy :):):) Gratulacje wielkie i niech rosną zdrowo i radosnie bure kulki:):) Dzielną Kalinkę proszę wyściskać!!:):):)Widać,że szczęśliwa w roli pani mamy:)
|
WOW, beatiful pups from flying wolfdog :smileyb.
Gratulacje ;). Groette Martine. |
Gratulacje już składałem, ale tego nigdy za wiele! ;) Maluszki są przesłodkie. Jeśli zostałby zorganizowany konkurs na najsłodsze zdjęcie z udziałem wilczaka, to fotka z maluszkami na łapce Kalinki i ta gdzie maluszek śpi na kalinkowej kufie miałyby podium zapewnione. :)
|
http://www.wolfdog.org/temp/1293320629-7352761.jpg
Wesoła gromadka życzy wszystkim Wesołych Świąt!!!! ;) |
o kurde teraz dopiero temat znalazłem - spóźnione Gratulacje
|
Zdaje się, ze ja też się zagapiłam...
Serdeczne gratulacje!!! Maluszki są prześliczne! Pozdrawiamy całe stadko! |
:drinkagratulacje dla maluszków od cioci Sexy!
|
Jak tam maluchy? Będą jeszcze jakieś fotki przed pójściem do nowych rodzin?
|
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4872955_n.jpg
Fotkę wrzucam za prośbą Ewy, bo jak to określiła jest laikiem komputerowym i od czasu jak nie da się zamieszczać zdjęć w galerii to sierotka nie potrafi zamieścić ich na WD :D |
:shock: Ale czad.
Jaki socjal dla maluchow,a Kalinka jaka usmiechnieta:p |
Łoooooo, gratulacje! ale czad! Cooolllll 8)
|
:lol: wesoło u Was
|
Wyglądają na ciekawskie wiercipięty. Pewnie odziedziczą po mamie niespożytą energię i talent do frisbee. Zostaje jakaś kulka we Wrocławiu?
|
To małe na pierwszym planie zamieszka w Złotoryi, ale będzie częstym gościem we Wrocławiu :)
|
Najbardziej mi się podoba mina Kalinki:):):):thumbs
|
All times are GMT +2. The time now is 17:41. |