![]() |
Quote:
|
Quote:
|
No wlasnie dziwne A od jakiego hodowcy? Ma jakas storne www? jesli ma to podaj :)
|
Quote:
|
Margo-nazwa od razu mi sie wydala znajoma To nie sa ci sami od tych wilczakow Mutar no nie?
|
Quote:
|
:D
Ale hodowla wydaje mi sie calkiem calkiem I to oni dodaja wilka? Czy od nich to slyszalas? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Rasy Utonagan i Northern Inuit Dog powstały na bazie 5 psów ratowniczych "niewiadomego pochodzenia" zaimportowanych do Wielkiej Brytanii z Ameryki w 1987 roku. W hodowli skrzyżowano je z Siberian Husky, Alaskan Malamute i owczarkiem niemieckim. Początkowe psy były hodowane przez Edwina Harrison, który reklamował je jako hybrydy psa i wilka.
Z brakiem "wilczej krwi" to jest oczywiście wielka ściema, bo zaczątkiem rasy były amerykańskie wolfdogi .... |
Jeden z najlepszych psich funfli Tito to sunia Utonagan, Titi (zbieżność imion przypadkowa)
Wesoła, miła, bardzo śliczna... jak na utonagana dość mała, Tito w wieku 4 miesięcy jest już od niej większy. Tito i Titi mają podobny styl zabawy, podobne charaktery i ... no i jest szał, jak się spotkają w parku. Mimo dość dużych różnic w wyglądzie wiele osób pyta się mnie, czy to rodzeństwo, z jednego miotu :) Tutaj jest filmik ze wspólnej zabawy dzisiaj rano: http://www.youtube.com/watch?v=SbuzQj1GTqw |
Fajnie widzieć jak się super bawią ;) Filmik oglądałam już na blogu, i ta zbieżność imion!!! :love
Ale Tito wcale nie jest wyższy od Titi, jeszcze :twisted: |
All times are GMT +2. The time now is 17:03. |