![]() |
Ja jednak radze najpierw spojrzec kogo obrazasz, bo osoby ktore wczesniej zacytowales sa plcia zenska, a cisniesz im jakby byly co najmniej facetami.
|
Z mojej strony koniec tematu, mam lepsze zajecia, niz wojowanie w internecie.
|
Quote:
|
:laugh2_2:laugh2_2:laugh2_2:roflmao:roflmao:
|
To radze Ci sie ulotnic tak szybko jak sie pojawiles, bo ja sobie moge pisac co chce, ale te "babsztyle" jak to okresliles to wciaz kobiety. Wiec troche kultury chamie.
|
:lol::roflmao przepraszam ale w tym momencie nie stać mnie na nic innego, a do dresiarzy nam baaardzo daleko.
|
Quote:
|
Rona Ja też , ale tu o inny ,,typ'' dresiarza chodzi:twisted:
|
A ja jestem za tym żeby moderator o ile to możliwe zbanował pewną osobę :evil: Bo zaczynam tracić cierpliwość a boję się że takie przepychanki mogą się nie skończyć tylko na tym jednym wątku przez co będzie to męczące dla mnie i innych użytkowników :evil: W pewnym momencie obelgi zaczęły się odnosić do całej ''społeczności'' wd, do której od niedawna ale też należę. Nie podoba mi się że ktoś obraża osoby, które znam osobiście, te które dopiero ( mam nadzieję ) poznam i mnie :evil:
|
Jako, że owo indywiduum już dawno przestało trzymać się tematu- przyłączam się, tym bardziej, że admin nie reaguje na raportowanie obraźliwych postów.
Przy okazji: co prawda nie każdy jest mnie w stanie obrazić, nie mniej jednak Seba - dzięki:) Odkąd istnieje to forum, jesteś pierwszym facetem, który zareagował w takiej sytuacji:) |
Ty tez badz bohaterem na wolfdogu!
|
Nie bądź obojętny, już dziś! pomóż Nam zmieniać świat! 8)
|
Buhahaha, teraz to tu się dzieje dopiero :lol: Szoł pierwsza klasa :lol:
|
"Ratuj babcie przed trolami!" 8)
|
Baaaaardzo zabawne... ;)
|
Quote:
Wracając jednak do sedna tematu, przytoczę na sam koniec najbardziej merytoryczną odpowiedź, jaką uzyskałem w/s powyższej problematyki (niestety z poza owego forum, gdyż tu poziom retoryczny jest opłakany): Quote:
|
Zatem odejdz trollu.
Nam byc bardzo smutek, z powód Twoje odejscie, ale mówić się trudno - Ty odejsc i nie wracac. |
Quote:
Kiedy założyłam wątek na temat jak przyszły wilczak dogada się z husky, znalazły się osoby, które postawiły mnie pod gradem pytań i dosyć ostro sprawdzały jak jestem do tego przygotowana. Tylko ja w przeciwieństwie do Ciebie nie atakowałam tych osób, które nie napisały mi że wszystko będzie ok. Zadałam pytanie po to aby uzyskać odpowiedzi, czasem różne. Ty zadajesz pytania retoryczne, z góry wiesz jaką odpowiedź chcesz usłyszeć i każdy kto stoi w opozycji jest ''analfabetą, durniem itp.''. No ale ja przecież taki straszny podlizywacz jestem :twisted: |
:lol: :lol: :lol: :lol:
|
Bo są ludzie prości i są prostaki - sami odpowiedzcie kim jest ów indywiduum :)
|
All times are GMT +2. The time now is 09:51. |