Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Off topic (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Bitwa o Ira.siad (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=17412)

God Of War 27-02-2011 16:35

Ja jednak radze najpierw spojrzec kogo obrazasz, bo osoby ktore wczesniej zacytowales sa plcia zenska, a cisniesz im jakby byly co najmniej facetami.

God Of War 27-02-2011 16:43

Z mojej strony koniec tematu, mam lepsze zajecia, niz wojowanie w internecie.

Wilczy Duch 27-02-2011 16:44

Quote:

Originally Posted by God Of War (Bericht 362298)
...sa plcia zenska...

Są ludzie i ludziska, jak też są kobiety i babsztyle, więc jaki kto ma stosunek do innych, tak też na odpowiedni szacunek może również liczyć... natomiast płeć jako taka nie ma tu większego znaczenia.

Witek 27-02-2011 16:49

:laugh2_2:laugh2_2:laugh2_2:roflmao:roflmao:

God Of War 27-02-2011 16:50

To radze Ci sie ulotnic tak szybko jak sie pojawiles, bo ja sobie moge pisac co chce, ale te "babsztyle" jak to okresliles to wciaz kobiety. Wiec troche kultury chamie.

Miru 27-02-2011 16:54

:lol::roflmao przepraszam ale w tym momencie nie stać mnie na nic innego, a do dresiarzy nam baaardzo daleko.

Rona 27-02-2011 16:58

Quote:

Originally Posted by Miru (Bericht 362306)
:lol::roflmao przepraszam ale w tym momencie nie stać mnie na nic innego, a do dresiarzy nam baaardzo daleko.

No wiesz, ja tam czasem po domu chodzę w dresie.... :lol:

Miru 27-02-2011 17:00

Rona Ja też , ale tu o inny ,,typ'' dresiarza chodzi:twisted:

Mistrali 27-02-2011 17:09

A ja jestem za tym żeby moderator o ile to możliwe zbanował pewną osobę :evil: Bo zaczynam tracić cierpliwość a boję się że takie przepychanki mogą się nie skończyć tylko na tym jednym wątku przez co będzie to męczące dla mnie i innych użytkowników :evil: W pewnym momencie obelgi zaczęły się odnosić do całej ''społeczności'' wd, do której od niedawna ale też należę. Nie podoba mi się że ktoś obraża osoby, które znam osobiście, te które dopiero ( mam nadzieję ) poznam i mnie :evil:

Gaga 27-02-2011 17:16

Jako, że owo indywiduum już dawno przestało trzymać się tematu- przyłączam się, tym bardziej, że admin nie reaguje na raportowanie obraźliwych postów.
Przy okazji: co prawda nie każdy jest mnie w stanie obrazić, nie mniej jednak Seba - dzięki:) Odkąd istnieje to forum, jesteś pierwszym facetem, który zareagował w takiej sytuacji:)

Narvana 27-02-2011 21:05

Ty tez badz bohaterem na wolfdogu!

Z LASÓW LOTHLORIEN 27-02-2011 21:08

Nie bądź obojętny, już dziś! pomóż Nam zmieniać świat! 8)

Karina 27-02-2011 21:16

Buhahaha, teraz to tu się dzieje dopiero :lol: Szoł pierwsza klasa :lol:

Rona 27-02-2011 21:54

"Ratuj babcie przed trolami!" 8)

God Of War 27-02-2011 23:24

Baaaaardzo zabawne... ;)

Wilczy Duch 28-02-2011 00:53

Quote:

Originally Posted by Mistrali (Bericht 362311)
Nie podoba mi się że ktoś obraża osoby, które znam osobiście, te które dopiero ( mam nadzieję ) poznam i mnie...

Psychologia tłumu jak widzę w Twoim wypadku sprawdza się wprost znakomicie, także z całą pewnością nie powinnaś mieć większej trudności wkupić się w łaski owego Klubiku Wzajemnej Adoracji.

Wracając jednak do sedna tematu, przytoczę na sam koniec najbardziej merytoryczną odpowiedź, jaką uzyskałem w/s powyższej problematyki (niestety z poza owego forum, gdyż tu poziom retoryczny jest opłakany):

Quote:

Zastanawiające jest to, że można napisać prawie 150 postów na temat koloru Wilczaka i nie wnieść nic do dyskusji.

Przecież odpowiedz jest taka banalna.

Wilczak ma byś szarakiem z dodatkami ochry
, która jest charakterystyczna u dzikowatych.

Takie wilczaki są w Czechach i takie głównie się hoduje.

Charakterystyczne to odpowiednia maska, czarny koniec ogona, zaznaczony gruczoł fiołkowy, zaznaczony pas barkowy i biała jednolita część spodnia.

Jeśli ochry jest mniej, to Wilczak jest bardziej szary, jeśli więcej to bardziej "pomarańczowy", a to wszystko zmienia się wraz ze wzrostem szczeniaka i wybarwienie kształtuje się przez pierwsze 2 lata życia.

Marchewkowy u Wilczaków jest niewskazany, bo to domena SWH.
Dlatego pewne Wilczaki na pierwszy rzut oka przypominają Sarlosy.

"Ryży" kojarzy mi się z ryżem, a nie z kolorem,
natomiast
rudych Wilczaków nie ma, a przynajmniej nie powinno być.

Ot to cała odpowiedź na pytanie jakie zadałeś i tak w zasadzie nie otrzymałeś prostej odpowiedzi.
Także dziękuję za uzmysłowienie mi Waszej intelektualnej denności i życzę dalszego kiszenia się we własnym sosie, skoro po prawdzie jedynie to Wam tutaj wychodzi 8)

God Of War 28-02-2011 01:12

Zatem odejdz trollu.
Nam byc bardzo smutek, z powód Twoje odejscie, ale mówić się trudno - Ty odejsc i nie wracac.

Mistrali 28-02-2011 02:21

Quote:

Originally Posted by ira.s (Bericht 362422)
nie powinnaś mieć większej trudności wkupić się w łaski owego Klubiku Wzajemnej Adoracji.

No jasne, bo przecież z dziewczynami spotykałam się dotąd na spacerach tylko dlatego żeby ''wkupić się w ich łaski'', kurcze, rozpracowałeś mnie :twisted:. Nie spotykałam się z nimi dlatego żeby pobyć z fajnymi ludźmi, żeby Tamlin i Baldur mogli poszaleć i żeby lepiej poznać ludzi, którzy mają jakieś doświadczenie z wilczakami :lol:. Mam nadzieję że zdałam test ??? Poproszę legitymację Klubiku Wzajemnej Adoracji taką jaką się dostaje w ZKwP :rock_3 :roll:
Kiedy założyłam wątek na temat jak przyszły wilczak dogada się z husky, znalazły się osoby, które postawiły mnie pod gradem pytań i dosyć ostro sprawdzały jak jestem do tego przygotowana. Tylko ja w przeciwieństwie do Ciebie nie atakowałam tych osób, które nie napisały mi że wszystko będzie ok. Zadałam pytanie po to aby uzyskać odpowiedzi, czasem różne. Ty zadajesz pytania retoryczne, z góry wiesz jaką odpowiedź chcesz usłyszeć i każdy kto stoi w opozycji jest ''analfabetą, durniem itp.''. No ale ja przecież taki straszny podlizywacz jestem :twisted:

hubsen 28-02-2011 02:23

:lol: :lol: :lol: :lol:

God Of War 28-02-2011 10:52

Bo są ludzie prości i są prostaki - sami odpowiedzcie kim jest ów indywiduum :)

All times are GMT +2. The time now is 09:51.