![]() |
Quote:
W takim razie do zobaczenia :) |
Przypominam o zgłoszeniach!! Jak na razie lista jest....eee...krótka....
|
No i zgłoszenie zostało wysłane(Madziu, dzięki):rock_3My planujemy być w piątek wieczorem i zostać do niedzieli:happy. tak więc do zobaczenia:twisted:Spider Team & Czakram .Zaczne wznosić modły o pogodę.....
|
Zgłoszenie poooleciaaało :) Do zobaczenia !!:p
|
Quote:
Tak więc apeluję do organizatorów: dajnie kobietom szansę! My też chcemy wygrywać na WAR :-) |
Larsiakowe urodziny
Witam serdecznie wszystkich zapisanych i tych to się jeszcze zastanwiają.
Do WARa już coraz bliżej więc zachęcam i ponaglam do wysyłania zgłoszeń:) Tak się złożyło, że 25.09. Lars (Larson Dar Wilka) obchodzi swoje pierwsze urodziny. W związku z tym w imieniu Larsiaka chciałem wszystkich serdecznie zaprosić na urodzinowy tort i balowanie przy WARowym ognisku do białego rana :) Zbieg okoliczności pozwoli nam być razem z Wami w tym ważnym dla nas dniu i wspólnie uczcić tą chwilę. Cieszymy się, że pierwsze urodziny będziemy obchodzić w Wilaczkowym gronie. Czekamy z niecierpliwością. Do zobaczenia. |
Quote:
|
My zgłoszeni, nocleg zamówiony, będziemy w piątek późnym wieczorem i zostajemy do niedzieli.
Przyjeżdżamy w składzie: 3 dwunożnych i 2 bure :) |
Quote:
Będziemy kilka dni wcześniej, żeby zdążyć kilka razy przebiec się po Dolinie ;-)) |
A ja tylko powiem że pozyskaliśmy świetnego sponsora i będzie o co "biegać" w tym roku.
Firma Grau za pomocą swojego przedstawiciela w Polsce, firmy Vittles, ufundowała bardzo atrakcyjne nagrody rzeczowe :) |
Quote:
|
Termin zgłoszeń został przedłużony do piątku :)
|
Możemy prosić o info ile wilczaków jest już zgłoszonych?
Jakaś lista? :) |
tak naprawdę są dwie listy, jedna to osoby które się zgłosiły, i jest ich w tym momencie 16, (wiem że jeszcze kilka osób ma się zgłosić )
Druga lista to lista osób które się zgłosiły i już zapłaciły i jest ich 10 :) I jest jeszcze lista dodatkowa, to te osoby które po prostu przyjadą z nami sie pobawić, mam nadzieję że będzie ich duuuuużo!!!!!!!!!!!!! |
Właśnie miałam pytać- czy osoby, które nie biegną mają coś ze sobą przywieźć?
Bo ja nie mam pojęcia co, a nie chcę tak z pustymi rękoma przyjechać :) |
Dobry humor :)
|
Przypominam DO JUTRA jest termin zgłoszenia :)
|
Quote:
EDIT: Aaaaaaaaa... no i my 'lenie-kibice':D przyjedziemy pokibicować, jedno młode dziewczę z właścicielami pobiegnie, a drugie prawdopodobnie będzie czekało z nami na mecie:) czyli powinno nas być około 3-4 psów i jak wszytko pójdzie zgodnie z planem i 4-6 osób mniej więcej. trochę zakichanie, bo tego dnia we Wrocławiu wilczaki oceniane są jako ostatnia rasa, więc pewnie przyjedziemy dosyć późno:( |
Przypominam że jesteśmy na FB, tam można np umówić się na wspólną podróż na WAR
http://www.facebook.com/event.php?eid=255724847786360 |
Przygotowanioa do tyrolki ;) sprawdzenie czy boimy się wysokości 8)
wyprawa wysoko górska :p Spider & Czakram Team |
All times are GMT +2. The time now is 18:12. |