![]() |
A my weźmiemy dwie wersje z napisem husky i bez ;)
|
OK, wlasnie dzwonilem do drukarni i znam ceny itd :-) tym razem bedzie to 40 zl, bo niestety, ale nadruk jest nieco wiekszy niz na poprzednich, poza tym robimy na lepszych koszulkach :-) wiec teraz prosze juz o ostateczne i oficjalne wersje zamowien (rozmiar, kolor, ilosc, z Huskym czy bez, damskie/meskie) na [email protected] - cena za Husky/bez jest taka sama, bo to wciaz jeden duzy nadruk.
|
za chwile temat zniknie zakopany przez inne na glownej stronie, wiec odswiezam ;) czekam w dalszym ciagu na ostateczne zamowienia na [email protected] :-)
|
A mogłabym dostać wersję It IS NOT MALAMUT?;)))
|
A do kiedy można zamawiać ? Bo zastanawiam się nad zamówieniem, ale nie wiem do kiedy jest czas = nie wiem czy znajdę do tego czasu fundusze ;-)
|
do konca wrzesnia, napisane jest w pierwszym poscie :-) Asia - myslelismy nad tym, ale za drogo by wyszlo - samo przygotowanie matryc pod nadruk to jakies 200 zl...
|
Odkopuje temat bo zniknal w otchlaniach forum :-) nic sie nie zmienilo, wszystko jest podane co i jak w temacie :-)
|
Niestety, mamy bardzo malo zamowien i nie wiadomo czy projekt ruszy juz teraz, czy poczekamy az sie zbierze wystarczajaca ilosc chetnych...
|
Ja wyślę zamówienie ale w II połowie października także cieszy mnie to przesunięcie terminu - w tym miesiącu mam już masę wydatków na głowie.
|
You DID THEM then!!!
Great!!! :D We have the same problem here in Italy!! |
Unfortunately, we have not enough orders for Poland, so I think that we'll put the topic for Italian and other countries forum's and take orders from them just like the first t-shirts :)
God of War from Ola's account cause I forgot to logout her :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:34. |
.
(c) Wolfdog.org