![]() |
Aga, tak nam przykro :(
|
Strasznie przykra wiadomość, współczujemy.... Co się stało?
|
k........!!!! pip. A oni tak się z niej cieszyli... Maleństwo śliczne:( bardzo Wam współczuję i Aguśka Tobie jako hodowczyni, wiem jak to boli!!!!!
Niech ktoś już zakończy ten paskudny rok!!!!!!!!!!! P.S. Aguś doczytałam na stronce o gwiazdeczce, to prawda!!!!!!! Unku też swoją ma... |
Przykro bardzo :(
współczuję... |
„A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. Co wtedy?
- Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.” straszny rok... :( :( |
Współczujemy [']
|
Bardzo nam przykro:(
|
Wspolczucia :(
A juz myslalam, ze ten rok juz sie skonczyl... |
Los jest bardzo parszywy. Nikomu nie życzę takich doświadczeń, i tego co czujemy wszyscy w tej chwili:
Jak już niektórzy wiedzą, wczoraj odeszła Sabaka (Archangelica Wilk z baśni)… Sprawę jej choroby pewnie większość z Was już zna, bo z wieloma z Was rozmawiałam chociażby w kwestii poszukiwania lekarza specjalisty. Pomimo ogromnej walki prowadzonej o jej życie, nie można było zrobić już nic więcej… Cholernie współczujemy Łukaszowi i Adze no i Ani i Wojtkowi, z którymi młoda była ostatni ponad miesiąc i którym nie wiem jak dziękować za opiekę nad nią i to wszytko co dla niej zrobili. Jeśli ktoś z Was chciałby się dowiedzieć czegoś więcej, to proszę pisać do mnie na priv czy maila, czy gadu. Na prawdę, temat nie jest z cyklu "temat tabu". W żadnym razie. PS.Niestety od prawie miesiąca mam telefon niedziałający, więc jestem dostępna tylko internetowo. |
Ojej !!! Strasznie przykre wiadomości o Sabace :(miałam okazję Ją poznać ,fajna psina .Szkoda że już jej z nami nie ma :(.Współczuję włascicielom i hodowcy ,kochani trzymajcie się !!!! Spiderka
|
Wierzyłam, że będzie dobrze :( Aga naprawdę nie wiem co napisać, tak bardzo mi przykro :(
|
Bardzo, bardzo smutna wiadomość:( Niech aniołek biega sobie teraz po tęczowych łąkach.....:candle
|
Agnieszko, bardzo mi przykro...
Czy możesz napisać dla niewtajemniczonych, co się stało, z jaką chorobą walczyliście? |
Quote:
|
... :( trzymajcie się!! :(
|
Bardzo nam przykro :( trzymajcie się[*][*][*]
|
wieeeelka przykrosc, szczegolnie, jak odchodzi taki młodziak :(
wspolczuje... |
Wspolczuje... :(
|
Bardzo smutne. Trzymajcie się, taka młodziutka sunieczka....
|
Smutno... Bardzo współczujemy.
|
All times are GMT +2. The time now is 08:59. |