Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   V Międzynarodowa Wystawa Kielce 19-20.11 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=21370)

Rybka 19-11-2011 21:23

Gratulujemy wygranym i bardzo żałuję, że nie mogłam dojechać, żeby pokibicować :(

anija 19-11-2011 21:25

Żałuję, że nie daliśmy rady być wszędzie i w związku z tym nie było nas na proponowanym nam spacerze po lesie... ale co się odwlecze..., bedzie jeszcze okazja mam nadzieję ;)

Wonderfull Wolf ES 20-11-2011 01:49

Było super! Ocena oceną - ja się tam nie znam. Klimat super. Sharnowi - rozświetliłem oko fleszem ;) przy ocenie, sucz pobiegała i .... spacer po - EKSTRA, a to czy skansen był czy nie, kogo to obchodziło?! Dziękuje za super czas z Wami - to jest wartość!!!!! Suczylia padła w domu, ja myślę kiedy następny... :D

Bajka 20-11-2011 11:00

Gratulacje ogromne zwycięzcom, a największe Gisowi za BOB-a:) A jak było u dziewczyn?Kto co dostał?

Wonderfull Wolf ES 20-11-2011 11:51

Ishtar z Peronówki doskonała I, CWC, CACIB
Wonderfull Wolf Eden severu doskonała I, CWC, res. CACIB
Balta Jantarowa Wataha doskonała I, CWC

Bajka 20-11-2011 12:35

Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES (Bericht 413155)
Ishtar z Peronówki doskonała I, CWC, CACIB
Wonderfull Wolf Eden severu doskonała I, CWC, res. CACIB
Balta Jantarowa Wataha doskonała I, CWC

Gratulejszyns!!!:):):)

Wonderfull Wolf ES 20-11-2011 12:54

Quote:

Originally Posted by Bajka (Bericht 413164)
Gratulejszyns!!!:):):)

dziękować, dziękować :D

kilka zdjęc z wystawy:
https://picasaweb.google.com/1021587...eat=directlink

kilka zdjęć ze spaceru po wystawie:

DORA 20-11-2011 16:13

Gratulujemy:p

avgrunn 20-11-2011 17:20

Tez wszystkim gratulujemy
Quote:

Originally Posted by Wonderfull Wolf ES (Bericht 413166)
kilka zdjęć ze spaceru po wystawie:

super zdjecia ze spaceru, Narsil wyglada przeuroczo z ta chusta.

DanielZ 20-11-2011 17:50

Gratki dla wszystkich . Paweł następnym razem weź dla Sharna lampę błyskową :) .

anula 20-11-2011 18:07

Biesiulak-biedulak miał zakaz biegania i zakaz kąpania - ale jak widać, jeden złamał ;)
Dzisiaj za to sobie odebrał z nawiązką :)))

Gaga 20-11-2011 19:18

Pawle-dziekuję za synusia!! jakie ma śliczne portreciki:)

Lupusek 20-11-2011 20:11

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 413220)
Pawle-dziekuję za synusia!! jakie ma śliczne portreciki:)

Śliczne, śliczne, tylko dlaczego z inną??? Przecież jeszcze latem udowadniał Cayo, że ją kocha najbardziej. I też znaleźli wspólną pasję - polowanie, spanie na sianie, itp. Ech, jakie to życie jest okrutne, a faceci chyba wszyscy tacy sami... ;-) Zdrajca jeden!

Gaga 20-11-2011 20:53

Alu! Z Cayo może go łączyć jedynie miłość planktoniczna:) Inaczej to ścigane prawem kazirodztwo:twisted: Zatem gdzieś musi wychadzać sobie ścieżki na potencjalna miłość...mniej uduchowioną:)

Narvana 20-11-2011 21:23

Gratulujemy wystepow

jack&lars 21-11-2011 19:58

Quote:

Originally Posted by krzysiek (Bericht 413124)
"...so silent before the storm..." ;) no to zanim się zacznie gratulacje dla Eskela, który mi ograł Tabrisa

Dzięki za spotkanie i miłą atmosferę, dzięki za uznanie, konkurencja rzeczywiście duża

shaluka 21-11-2011 23:56

Moje 'maluszki' zgarnęły kolejno:
Barja'il Wilczy Duch lokata I, WO, Best Baby - zauroczyl sedzine swoim przymilnym charakterem jak nic
Barakijal Wilczy Duch, lokata II, WO - kolejny pewny siebie nowiciusz, do tego stopnia, ze w ringu mu sie straasznie nudzilo.
Dziewczynki:
Babne'a Wilczy Duch, lokata I, WO, z Arturem robią coraz większe postępy
Bystra Bedaliel Wilczy Duch lokata II, WO, dziewczyna ma taaaakie futro, a z Ania kontakt godny pozazdroszczenia!

Jestem z Was wszystkich baaardzo dumna!! Ciesze się ogromnie ze spotkania i jestem przeszczęśliwa, że maluchy trafiły do takich zakochanych w nich ludziach ( gotowych nawet na bankructwo, by im dogodzić, prawda Dorotko? ). Żałuję, że nie mogłam się podzielić na 5 co by z kazdym malcem byc maksymalnie dlugo, a nawet i więcej, co by i mąż poszkodowany nie był.. dlatego tym bardziej czekam kolejnego spotkania!:rock_3
DZIĘKUJĘ!

Już się nie mogę doczekać spotkania w Legionowie ( podpowiem, że Mikołaj już mnie odwiedził i niespodzianki dla Wilczych Duszków zostawił) :twisted:

A...

Ishtarka z Peronówki w Kielcach, mimo dlugiej przerwy spisała się na medal, zgarnęła lokatę I, ocenę doskonałą, CWC, CACIB, ZWYCIĘZCA, i powalający opis ;)8) Z Ishtar zakochałyśmy się w pewnym rudzielcu, choć młoda jest jeszcze nieśmiałą, to Rudy pooorządnie do niej ciągnął.. oj szykuje się ciekawa przyszłość ;)
Gisotsu Crying Wolf mimo, iż dopiero zaczyna obrastać w sierść i tłuszczyk, pokazał klasę i zgarnął wszystko co mógł, czyli lokatę I, CWC, CACIB, ZWYCIĘZCA, BOB, a potem... BOG 1 w bardzo mocnej i doskonale przygotowanej konkurencji ( ciągle jestem pod wrażeniem wyszkolenia i spokoju BOS-a który stał obok nas, z Czech chłopak).
Jako że, darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby postanowiliśmy zostać do następnego dnia do BIS-ów, nocowaliśmy w hotelu.. na który pewnie jeszcze długo nas nie będzie stać, jednak najlepsze było znów wspięcie się na chęciński zamek, potem znów pyszne pizze u naszych Barakijailów i na ostatnią chwilę bieg na wystawę.. a tam.. znów szok!
Sędzina wyjątkowo dokładna jak na BIS, każdego psa obmacała, sprawdziła dokładnie ruch i całą resztę. Na koniec z pośród mocnej stawki zostaliśmy wyczytani na BIS 4!!!
Jeszcze raz dziękuje, za wspaniale spędzony czas i czekam na kolejne spotkania, żałuję, że nie pojechaliśmy z Warszawską ekipą, ale nasze Wilczo-Duszkowo-Rodzinne spotkanie, też było ciekawe :twisted:;-)

anija 22-11-2011 00:13

My bardzo dumne jesteśmy z mamuśki Ishtar i wujaszka Gisa... emocje sięgneły zenitu gdy na podium stawały psiaki Shaluki. Wspaniale pomyśleć, że to z tej hodowli jest moja wybitnie obiecująca Bystra Bedaliel :) No nieskromnie pękam z dumy i już... ;) do zobaczenia w Legionowie :)

Gia 22-11-2011 09:18

Gratulacje Aga!!! Poszaleliście ;)

Konrad:) 22-11-2011 20:27

Quote:

Originally Posted by shaluka (Bericht 413411)
Moje 'maluszki' zgarnęły...

Pani Hodowczyni, Shaluko, Szanowna - jakie "moje":evil: ?????? Nasze maluchy, nasze - Twoje i moje ....tylko ci nowi Właściciele...;):)

Żałuję, że nie mogliśmy przyjechać do Kielc:(, bo taką gromadkę "po-Eurysiowych" niełatwo będzie w przyszłości zebrać.

Maluchy łatwiej identyfikowałam, gdy miały na szyjach kolorowe kokardki. Bejbik Beryl był chyba niebieski, panny - zielona i pomarańczowa.... Krótko mówiąc - patrząc na nasze niedorostki , widzę .... tęczę - piękne zjawisko optyczne w przyrodzie:love:)
Gratulujemy występów i czekamy na więcej.

Starszym potomkom Eurysia też ściskamy wilcze łapki:klatsch!
Trochę żal, że umknął sędziowskiej uwadze Baladin - jakby na niego nie patrzeć, to klasyka wilczaka.

Dobrze, że dzieci i młodzież widziały BOB-a, BOG-a i BIS-a GISA :ylsuper -niech biorą przykład !
Shaluka, gratki wielkie:) !!!

All times are GMT +2. The time now is 05:26.