![]() |
Gratulujemy wygranym i bardzo żałuję, że nie mogłam dojechać, żeby pokibicować :(
|
Żałuję, że nie daliśmy rady być wszędzie i w związku z tym nie było nas na proponowanym nam spacerze po lesie... ale co się odwlecze..., bedzie jeszcze okazja mam nadzieję ;)
|
Było super! Ocena oceną - ja się tam nie znam. Klimat super. Sharnowi - rozświetliłem oko fleszem ;) przy ocenie, sucz pobiegała i .... spacer po - EKSTRA, a to czy skansen był czy nie, kogo to obchodziło?! Dziękuje za super czas z Wami - to jest wartość!!!!! Suczylia padła w domu, ja myślę kiedy następny... :D
|
Gratulacje ogromne zwycięzcom, a największe Gisowi za BOB-a:) A jak było u dziewczyn?Kto co dostał?
|
Ishtar z Peronówki doskonała I, CWC, CACIB
Wonderfull Wolf Eden severu doskonała I, CWC, res. CACIB Balta Jantarowa Wataha doskonała I, CWC |
Quote:
|
Quote:
kilka zdjęc z wystawy: https://picasaweb.google.com/1021587...eat=directlink kilka zdjęć ze spaceru po wystawie: https://picasaweb.google.com/1021587...eat=directlink |
Gratulujemy:p
|
Tez wszystkim gratulujemy
Quote:
|
Gratki dla wszystkich . Paweł następnym razem weź dla Sharna lampę błyskową :) .
|
Biesiulak-biedulak miał zakaz biegania i zakaz kąpania - ale jak widać, jeden złamał ;)
Dzisiaj za to sobie odebrał z nawiązką :))) |
Pawle-dziekuję za synusia!! jakie ma śliczne portreciki:)
|
Quote:
|
Alu! Z Cayo może go łączyć jedynie miłość planktoniczna:) Inaczej to ścigane prawem kazirodztwo:twisted: Zatem gdzieś musi wychadzać sobie ścieżki na potencjalna miłość...mniej uduchowioną:)
|
Gratulujemy wystepow
|
Quote:
|
Moje 'maluszki' zgarnęły kolejno:
Barja'il Wilczy Duch lokata I, WO, Best Baby - zauroczyl sedzine swoim przymilnym charakterem jak nic Barakijal Wilczy Duch, lokata II, WO - kolejny pewny siebie nowiciusz, do tego stopnia, ze w ringu mu sie straasznie nudzilo. Dziewczynki: Babne'a Wilczy Duch, lokata I, WO, z Arturem robią coraz większe postępy Bystra Bedaliel Wilczy Duch lokata II, WO, dziewczyna ma taaaakie futro, a z Ania kontakt godny pozazdroszczenia! Jestem z Was wszystkich baaardzo dumna!! Ciesze się ogromnie ze spotkania i jestem przeszczęśliwa, że maluchy trafiły do takich zakochanych w nich ludziach ( gotowych nawet na bankructwo, by im dogodzić, prawda Dorotko? ). Żałuję, że nie mogłam się podzielić na 5 co by z kazdym malcem byc maksymalnie dlugo, a nawet i więcej, co by i mąż poszkodowany nie był.. dlatego tym bardziej czekam kolejnego spotkania!:rock_3 DZIĘKUJĘ! Już się nie mogę doczekać spotkania w Legionowie ( podpowiem, że Mikołaj już mnie odwiedził i niespodzianki dla Wilczych Duszków zostawił) :twisted: A... Ishtarka z Peronówki w Kielcach, mimo dlugiej przerwy spisała się na medal, zgarnęła lokatę I, ocenę doskonałą, CWC, CACIB, ZWYCIĘZCA, i powalający opis ;)8) Z Ishtar zakochałyśmy się w pewnym rudzielcu, choć młoda jest jeszcze nieśmiałą, to Rudy pooorządnie do niej ciągnął.. oj szykuje się ciekawa przyszłość ;) Gisotsu Crying Wolf mimo, iż dopiero zaczyna obrastać w sierść i tłuszczyk, pokazał klasę i zgarnął wszystko co mógł, czyli lokatę I, CWC, CACIB, ZWYCIĘZCA, BOB, a potem... BOG 1 w bardzo mocnej i doskonale przygotowanej konkurencji ( ciągle jestem pod wrażeniem wyszkolenia i spokoju BOS-a który stał obok nas, z Czech chłopak). Jako że, darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby postanowiliśmy zostać do następnego dnia do BIS-ów, nocowaliśmy w hotelu.. na który pewnie jeszcze długo nas nie będzie stać, jednak najlepsze było znów wspięcie się na chęciński zamek, potem znów pyszne pizze u naszych Barakijailów i na ostatnią chwilę bieg na wystawę.. a tam.. znów szok! Sędzina wyjątkowo dokładna jak na BIS, każdego psa obmacała, sprawdziła dokładnie ruch i całą resztę. Na koniec z pośród mocnej stawki zostaliśmy wyczytani na BIS 4!!! Jeszcze raz dziękuje, za wspaniale spędzony czas i czekam na kolejne spotkania, żałuję, że nie pojechaliśmy z Warszawską ekipą, ale nasze Wilczo-Duszkowo-Rodzinne spotkanie, też było ciekawe :twisted:;-) |
My bardzo dumne jesteśmy z mamuśki Ishtar i wujaszka Gisa... emocje sięgneły zenitu gdy na podium stawały psiaki Shaluki. Wspaniale pomyśleć, że to z tej hodowli jest moja wybitnie obiecująca Bystra Bedaliel :) No nieskromnie pękam z dumy i już... ;) do zobaczenia w Legionowie :)
|
Gratulacje Aga!!! Poszaleliście ;)
|
Quote:
Żałuję, że nie mogliśmy przyjechać do Kielc:(, bo taką gromadkę "po-Eurysiowych" niełatwo będzie w przyszłości zebrać. Maluchy łatwiej identyfikowałam, gdy miały na szyjach kolorowe kokardki. Bejbik Beryl był chyba niebieski, panny - zielona i pomarańczowa.... Krótko mówiąc - patrząc na nasze niedorostki , widzę .... tęczę - piękne zjawisko optyczne w przyrodzie:love:) Gratulujemy występów i czekamy na więcej. Starszym potomkom Eurysia też ściskamy wilcze łapki:klatsch! Trochę żal, że umknął sędziowskiej uwadze Baladin - jakby na niego nie patrzeć, to klasyka wilczaka. Dobrze, że dzieci i młodzież widziały BOB-a, BOG-a i BIS-a GISA :ylsuper -niech biorą przykład ! Shaluka, gratki wielkie:) !!! |
All times are GMT +2. The time now is 05:26. |